Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sustiprinti nervų sistemą

Jo, tikrai, kiek man žinoma, jonažolių arbatos negalima gerti daugiau kaip vieną puodelį per dieną.
Atsakyti
Yra jonazoliu kapsules "Cesradyston" - visai neblogas recepto nereikalaujantis variantas, bet lietuviskas Neuro-3 veikia neblogiau, tik cesradystonas nemigdo wink.gif

Beje, geriant vaistus, kuriuose yra jonazoliu, nerekomenduojama degintis - jonazoles gali sukelti padidinta jautruma sviesai.

Dar labai gerai nuo nervu (jeigu nera besivystancios ligos) yra melisu arbata pries miega thumbup.gif

Atsakyti
Aš melisos arbatos išgeriu prieš miegą.
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2005 07 02, 22:03)
sveikos noreciau pasakyti cia tai dzin viskas net nevadinciau nervais ,bet kai visa organizma liecia va cia tai beda kai sutrinka skrandis ,jauciama baime ,negali miegoti,negali ryti, ir sutrinka sirdis tai cia yra problema. Ir kai per du metus pripranti prie va sad.gif istu kaip prie narkotiku tai cia yra problema

Man panaši būsena, tik miegu nuo visokių arbatėlių gerai, bet skrandis, širdis maskatuoja
Atsakyti
viena koja jau esu pas gydytoją, bet bijau, kad vaistai gali ir neigiamai veikti cry.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, turiu cia tokia problemele. Mano brangiausias pradejo naktim sneketi, gal zinot kokiu vitaminu jam geriausia nupirkt? Vaistuku kazkaip dar nenoriu jam siulyt, jauciu pervargo ir tiek...Tik va, kokie vitaminai (jauciu kad B grupes cia reiktu) yra tikrai veiksmingi? (firma, pavadinimas). Aciukas
Atsakyti
o kas gali išgelbėti nuo ašarų? pasidariau labai jautri cry.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2005 08 22, 15:46)
Sveikos, mergaites, turiu cia tokia problemele. Mano brangiausias pradejo naktim sneketi, gal zinot kokiu vitaminu jam geriausia nupirkt? Vaistuku kazkaip dar nenoriu jam siulyt, jauciu pervargo ir tiek...Tik va, kokie vitaminai (jauciu kad B grupes cia reiktu) yra tikrai veiksmingi? (firma, pavadinimas). Aciukas

firma ir pavadinimas mažai čia lemia g.gif Geriausia būtų nupirkti B grupės vitaminų kompleksą. Jeigu vyras dar sportuoja, yra fizinis krūvis, tai tuo pačiu galima gerti ir magnį. Išbandyta ant mano vyro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2005 08 22, 16:46)

Magnis + B6.
Atsakyti
4u.gif Mergytes, gal kuri zinote koki labai gera neurologa. Labai reikia...
Atsakyti
Man tai kažkaip truksta oro, sunku įkvėpti, maudžia širdies plote. gydytoja buvo prirašiusi kažkokiu raminančiu, neva tai nuo stresu ir nervuku man sunku,truputi pagėriau tai praėjo, bet toliau nebegėriau nes bijojau priprasti, tai dabar vėl atsinaujino cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Belladona @ 2005 08 25, 13:22)
Man tai kažkaip truksta oro, sunku įkvėpti, maudžia širdies plote. gydytoja buvo prirašiusi kažkokiu raminančiu, neva tai nuo stresu ir nervuku man sunku,truputi pagėriau tai praėjo, bet toliau nebegėriau nes bijojau priprasti, tai dabar vėl atsinaujino cry.gif  cry.gif  cry.gif

Atsakyti