Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Blondie* @ 2010 03 08, 19:47)
Dar kartą supratau, kad tulpinės puokštės yra nuostabios  wub.gif noooriu  biggrin.gif
drinks_cheers.gif 100%
Šiandien (kai kovo 8) tuo dar labiau įsitikinau. Ir spalvų kokių tik norisi, ir ryškios, ir baltos, ir rausvos. thumbup.gif
Kiekvienam pagal norus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 03 08, 20:49)
drinks_cheers.gif 100%
Šiandien (kai kovo 8) tuo dar labiau įsitikinau. Ir spalvų kokių tik norisi, ir ryškios, ir baltos, ir rausvos. thumbup.gif
Kiekvienam pagal norus. bigsmile.gif

Tai jau tikrai. Ir dar formų visokiausių (šnd į padovanotą puokštę papuolė tokia viena su dantukais) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 02 26, 13:31)
Nors orchidėjų nemėgstu, bet čia viskas labai elegantiškai ir puikia suderinta:
[attachmentid=193906]

Liux drinks_cheers.gif Mano svajonių puokštė! Tik dabar klausimukas - kur tuos perliukus gauti kabančius?
Vaje, dingo nuotrauka doh.gif Bet čia ta iš kur suknutė pilkšva, o puokštė baltų orchidėjų (?) su kabančiais perlų "karoliais" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 08 kovo 2010 - 21:41
QUOTE(Forget @ 2010 02 26, 14:31)
Nors orchidėjų nemėgstu, bet čia viskas labai elegantiškai ir puikia suderinta

Gal butu galima daugiau foto pamatyti tos nuotakos.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 03 08, 23:00)
Gal butu galima daugiau foto pamatyti tos nuotakos.... ax.gif

aš kažkur iš interneto esu išsisaugojus g.gif renku tokius lobius, tai kai grįšiu iš darbo , vakare dar kartą įdėsiu. man rodos tik viena ta nuotrauka ir yra.

Soffyyy, panagrinėsiu ir pasakysiu kur galima tų perliukų gaut, bet namie biggrin.gif
Atsakyti
Ką gi pažiūrėjau, ten paparasti plastikiniai karoliai, padengti perlamutrų. Floristikos reikmenyse tikrai yra. Arba galima susirasti nuo senų laikų kokios mamos ir tik kelis lašo formos nusipirkti.

Dar parodysiu labai gražią puokštę su perlais:
[attachmentid=194556]

Maniau labai tiktų prie kuklios suknelės. Arba retro stiliuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 29, 15:51)
Man tai frezijos labai gražu, tik niekur nerandu, kad vien iš frezijų puokštės būtų...

user posted image

as turiu vien is freziju, planuoju tokia ir darytis vestuvems ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Remigute @ 2010 03 10, 01:21)
as turiu vien is freziju, planuoju tokia ir darytis vestuvems  ax.gif

visaip bandziau sumazint foto, vistiek neleidzia ikelti ..
Atsakyti
labai norejau tulpiu, bet prisiskaiciusi apie jas kaip jos nesilaiko, kad rugpjuti sunku gauti. pasisnekeje su MB apsisprendeme del kaliju ir isirinkome poukste:
idedu nuotraukyte kokia bus mano puoste: tokia pat tik is baltu kaliju ir kaspinas sampaninis
user posted image

Atsakyti
As irgi uz frezijas thumbup.gif Manau, ir ilgai laikys, ir siaip puikiai atrodo wub.gif
Atsakyti
va, pavyko ikelt, nesvietisko grozio man sita puokste,as tokia ketinu darytis 4u.gif
Atsakyti
Bet paskutineje foto ne frezijos ax.gif Ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 09, 21:12)

Graži, tik galėtų būti be perlų.
Atsakyti