as asmeniskai alyvu nenoreciau per vestuves, man ju kvapas labai nepatinka, bet patys ziedai tikrai grazus ir baznyciai puosti grazu, taip pat juk ir spalvu pasirinkimas nemazas. Tikriausiai ispudingai atrode papuosta baznycia!

QUOTE(fylka @ 2010 03 15, 21:59)
as asmeniskai alyvu nenoreciau per vestuves, man ju kvapas labai nepatinka, bet patys ziedai tikrai grazus ir baznyciai puosti grazu, taip pat juk ir spalvu pasirinkimas nemazas. Tikriausiai ispudingai atrode papuosta baznycia! 

Svarbiausia, kad tai buvo toks eksprontas ir praktiškai nieko nekainavo

[quote=Kristinele-,2010 03 05, 11:59]
As jau puokstele uzsisakiau stai tokia

mano puokste buvo labai panasi,tik kotas ilgas buvo

QUOTE(Forget @ 2010 03 15, 22:37)
va va, fainai kad nekainuoja. as jau isivaizduoju baltas alyvas su dideliu silkiniu kaspinu. nerealu man:)
[quote=linulija,2010 03 16, 00:33]

[/quote]
Kiek tokia kainavo ir kur dareisi? labai grazi

[/quote]
Paskutinioji šiek tiek per daug perkrauta. Man asmeniškai visko vizualiai per daug

Nuotraukos is draugu vestuviu. Svente vyko Rugsejo pabaigoj. Mano nuomone, nuotakos ir pamergiu puokstes buvo nuostabios. Viskas puikiai derejo: nuo puoksciu iki torto geliu ir stalo papuosimu iki auksiniu nuotakos bateliu ir rudu pamergiu sukneliu. Kadangi vestuves buvo rudeni, dominuojancios spalvos buvo priderintos prie sezono: rusvos, kremines, rudos. Nuostabu!
Papildyta:
Deja.... supermama man dar neleidzia ikelt nuotraukyciu
Papildyta:

QUOTE(storm_audra @ 2010 03 17, 06:32)
Nuotraukos is draugu vestuviu. Svente vyko Rugsejo pabaigoj. Mano nuomone, nuotakos ir pamergiu puokstes buvo nuostabios. Viskas puikiai derejo: nuo puoksciu iki torto geliu ir stalo papuosimu iki auksiniu nuotakos bateliu ir rudu pamergiu sukneliu. Kadangi vestuves buvo rudeni, dominuojancios spalvos buvo priderintos prie sezono: rusvos, kremines, rudos. Nuostabu!
Papildyta:
Papildyta:

Nuorodas įkelkit. labai įdomu būtų

[quote=linulija,2010 03 17, 15:47]
[quote=Remigute,2010 03 16, 15:08]
Mano puokste buvo panasi bet ne tokia pati
kainavo
apie 170lt ,o padaris kiekviena floriste,tik nuotrauka parodik.Stai tokia mano buvo
jau rodziau kazkada
[/quote]
Daili puokste, bet kaina
Manyciau per didele
[quote=Remigute,2010 03 16, 15:08]
Mano puokste buvo panasi bet ne tokia pati

[/quote]
Daili puokste, bet kaina

nu brangoka
kai suzinojo kad nuotaka,tai pigiau nekaip neiseidavo :)nors tu is ramuneliu darik vistiek pigiau 100lt ne bus