Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

as asmeniskai alyvu nenoreciau per vestuves, man ju kvapas labai nepatinka, bet patys ziedai tikrai grazus ir baznyciai puosti grazu, taip pat juk ir spalvu pasirinkimas nemazas. Tikriausiai ispudingai atrode papuosta baznycia! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fylka @ 2010 03 15, 21:59)
as asmeniskai alyvu nenoreciau per vestuves, man ju kvapas labai nepatinka, bet patys ziedai tikrai grazus ir baznyciai puosti grazu, taip pat juk ir spalvu pasirinkimas  nemazas.  Tikriausiai ispudingai atrode papuosta baznycia!  thumbup.gif

Svarbiausia, kad tai buvo toks eksprontas ir praktiškai nieko nekainavo mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Kristinele-,2010 03 05, 11:59]
As jau puokstele uzsisakiau stai tokia

user posted image

mano puokste buvo labai panasi,tik kotas ilgas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 15, 22:37)
Svarbiausia, kad tai buvo toks eksprontas ir praktiškai nieko nekainavo mirksiukas.gif

va va, fainai kad nekainuoja. as jau isivaizduoju baltas alyvas su dideliu silkiniu kaspinu. nerealu man:)
Atsakyti
[quote=linulija,2010 03 16, 00:33]
[quote=Kristinele-,2010 03 05, 11:59]
As jau puokstele uzsisakiau stai tokia

user posted image

mano puokste buvo labai panasi,tik kotas ilgas buvo smile.gif
[/quote]
Kiek tokia kainavo ir kur dareisi? labai grazi
Atsakyti
Paskutinioji šiek tiek per daug perkrauta. Man asmeniškai visko vizualiai per daug unsure.gif
Atsakyti
gal kas žinot kokios gėlytės pas mus žydės gegužės viduryje... prisiskinsiu ir nesuksiu galvos victory.gif
Atsakyti
Nuotraukos is draugu vestuviu. Svente vyko Rugsejo pabaigoj. Mano nuomone, nuotakos ir pamergiu puokstes buvo nuostabios. Viskas puikiai derejo: nuo puoksciu iki torto geliu ir stalo papuosimu iki auksiniu nuotakos bateliu ir rudu pamergiu sukneliu. Kadangi vestuves buvo rudeni, dominuojancios spalvos buvo priderintos prie sezono: rusvos, kremines, rudos. Nuostabu!
Papildyta:
Deja.... supermama man dar neleidzia ikelt nuotraukyciu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(storm_audra @ 2010 03 17, 06:32)
Nuotraukos is draugu vestuviu. Svente vyko Rugsejo pabaigoj. Mano nuomone, nuotakos ir pamergiu puokstes buvo nuostabios. Viskas puikiai derejo: nuo puoksciu iki torto geliu ir stalo papuosimu iki auksiniu nuotakos bateliu ir rudu pamergiu sukneliu. Kadangi vestuves buvo rudeni, dominuojancios spalvos buvo priderintos prie sezono: rusvos, kremines, rudos. Nuostabu!
Papildyta:
Deja.... supermama man dar neleidzia ikelt nuotraukyciu sad.gif

Nuorodas įkelkit. labai įdomu būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Remigute,2010 03 16, 15:08]

Mano puokste buvo panasi bet ne tokia pati smile.gif kainavo g.gif apie 170lt ,o padaris kiekviena floriste,tik nuotrauka parodik.Stai tokia mano buvo ax.gif jau rodziau kazkada
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=linulija,2010 03 17, 15:47]
[quote=Remigute,2010 03 16, 15:08]

Mano puokste buvo panasi bet ne tokia pati smile.gif kainavo g.gif apie 170lt ,o padaris kiekviena floriste,tik nuotrauka parodik.Stai tokia mano buvo ax.gif jau rodziau kazkada
[/quote]

Daili puokste, bet kaina blink.gif blink.gif blink.gif Manyciau per didele doh.gif
Atsakyti
nu brangoka smile.gif kai suzinojo kad nuotaka,tai pigiau nekaip neiseidavo :)nors tu is ramuneliu darik vistiek pigiau 100lt ne bus biggrin.gif
Atsakyti