Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Hottea @ 2010 03 10, 12:29)
Bet paskutineje foto ne frezijos ax.gif Ar klystu?

tai jau tikrai, kad ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 03 10, 15:14)
Graži, tik galėtų būti be perlų.

Vietoj tu juodu svarovskiu ides anemonu.
Cia ne frezijos,cia kalijos, matyt neteisingai parasiau blush2.gif
ideciau kaip atrodo, be galo grazios geles, bet kiek bemazinu,vis per didele, tai nezinau smile.gif
Atsakyti
O man gal kas pasakys kokiu geliu sezonas buna birzelio pabaigoje ir kurios butu pigiausia, nes aisku ju daugiausia kai sezonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 11, 17:52)
O man gal kas pasakys kokiu geliu sezonas buna birzelio pabaigoje ir kurios butu pigiausia, nes aisku ju daugiausia kai sezonas smile.gif

Va, va, o man įdomu, rugpjūčio pabaigoje? g.gif
Atsakyti
O plukė (Anemone) žydi liepos - rugpjūčio mėnesiais? Aš taip norėčiau šios gėlės per savo vestuves ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2010 03 14, 17:07)
O plukė  (Anemone) žydi liepos - rugpjūčio mėnesiais? Aš taip norėčiau šios gėlės per savo vestuves  ax.gif  wub.gif

Aš taip pat labai norėčiau, bet, deja, kiek girdėjau žydi tik vasaros pradžioje, jei klystu, tai labai apsidžiaugčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2010 03 14, 21:58)
Aš taip pat labai norėčiau, bet, deja, kiek girdėjau žydi tik vasaros pradžioje, jei klystu, tai labai apsidžiaugčiau smile.gif

Natūraliai, lauke, tai taip. Bet tikrai galit nepergyventi bus ir liepą ir vėliau. Nes jų yra ir dabar. Tiesiog jei kreipsitės į flotistą, faktas, kad jis suras. O jei pačios darysite, tai siūlau nuvažiuot pas didmenininkus, pažiūrinėt, pasiklaust. Ir jei net ir nebūtų, galima susitart, kad atvežtų mirksiukas.gif Buvo paprastoj parduotuvėje ir per kalėdas, tai rugpjūty pas didmenininkus tikrai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 14, 22:17)
Buvo paprastoj parduotuvėje ir per kalėdas, tai rugpjūty pas didmenininkus tikrai bus mirksiukas.gif

Būtų fantastiška bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2010 03 14, 22:22)
Būtų fantastiška  bigsmile.gif

Dabar viską galima gaut, tik gali pastangų kainuot. Bet tokia gėlė kaip anemonas prekyboj būna ištisus metus.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 14, 21:43)
Dabar viską galima gaut, tik gali pastangų kainuot. Bet tokia gėlė kaip anemonas prekyboj būna ištisus metus.

AČIŪ yu.gif ploja.gif sokiai.gif assa.gif labai jos noriu !!
Atsakyti
Man irgi galvos skausmas geles! siand visai netycia radau stai ka. Gal ir idomu, ka manot?

http://www.apievestu...-Jusu-vestuvems!
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 03 15, 19:16)
Man irgi galvos skausmas geles!  siand visai netycia radau stai ka. Gal ir idomu, ka manot?

http://www.apievestu...-Jusu-vestuvems!

Manau, kad tikrai nuostabu, jei atitinka laikas mirksiukas.gif esu puošus bažnyčią. O buvo taip, kad viena draugė prieš pat vestuves pasakė, kad neturi kas bažnyčią papuošia. Pinigų jau nebuvo likę, tai priskynėm daug baltų alyvų ir nupirkom žvakučių. Galiu pasakyti, kad atrodė labai įspūdingai ir kaip specialiai suplanuota biggrin.gif
Mano skoniui ir nuotakos puokštė būtų labai labai gražu
Atsakyti