Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(linulija @ 2010 03 17, 15:24)
nu brangoka smile.gif kai suzinojo kad nuotaka,tai pigiau nekaip neiseidavo :)nors tu is ramuneliu darik vistiek pigiau 100lt ne bus biggrin.gif

Tas tiesa. jaunosios puokščių kainos prasideda nuo 100lt. O iš tiesų ją labai lengva padaryti biggrin.gif

Man gražu, nors pati nenorėčiau.
Atsakyti
Ot plesikai gun_rifle.gif Nors is tiesu nemanau kad visur tokios kainos smile.gif kitur galima ir pigiau rast... smile.gif uz sia puokste ryskiai per daug... Geles ne egzotines, ir puokste ne sudetinga... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 17, 16:13)
Tas tiesa. jaunosios puokščių kainos prasideda nuo 100lt. O iš tiesų ją labai lengva padaryti biggrin.gif

Man gražu, nors pati nenorėčiau.

bet tai cia kaina vien tam, kad uzsidirbti, ar tikrai kazka su jomis kitaip daro, kad ilgiau laikytusi? Nes buna tikrai ir pigiau merginos puokstes perka ir sako normaliai issilaiko per diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 03 17, 16:28)
bet tai cia kaina vien tam, kad uzsidirbti, ar tikrai kazka su jomis kitaip daro, kad ilgiau laikytusi? Nes buna tikrai ir pigiau merginos puokstes perka ir sako normaliai issilaiko per diena  g.gif

O ką tu joms padarysi biggrin.gif gėlių išsilaikymas priklauso nuo rūšies ir nuo šviežumo. Tikrai kažkokio stebuklo nieks nedaro.

O šiaip ar nepastebėjot, kad viskas su žodžiu "vestuvės" yra brangu. Darykit proginį makiažą, kad ir lygiai tokį patį kaip vestuvinį, tas vistiek bus pigesnis.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 17, 17:40)
O ką tu joms padarysi biggrin.gif  gėlių išsilaikymas priklauso nuo rūšies ir nuo šviežumo. Tikrai kažkokio stebuklo nieks nedaro.

O šiaip ar nepastebėjot, kad viskas su žodžiu "vestuvės" yra brangu. Darykit proginį makiažą, kad ir lygiai tokį patį kaip vestuvinį, tas vistiek bus pigesnis.

kas tiesa tas tiesa drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 17, 16:40)
O ką tu joms padarysi biggrin.gif  gėlių išsilaikymas priklauso nuo rūšies ir nuo šviežumo. Tikrai kažkokio stebuklo nieks nedaro.

vadinasi nuspresta.. uz puokste daugiau kaip 70 lt nemokesiu biggrin.gif kelios suristos rozes tikrai nevertos 120 lt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildukasK: 17 kovo 2010 - 15:46
QUOTE(bubosecka @ 2010 03 17, 17:43)
kas tiesa tas tiesa  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

papasokosiu trumpa istorija ne i tema blush2.gif atejau i salona tartis del makiazo,klausiu: kiek kainos toks ir toks makiazas?atsako 40-50lt,sakau ohmy.gifi kaip gerai,as kaip nuotaka tai noreciau truputi taip,o man atsako,jus nuotaka?oi tada bus 90-100lt biggrin.gif sakau koks skirtumas.Na vestuvinis brangesnes,klausiu kur taip parasyta,atsako:niekur,ne mes taip nesprendem. smile.gif klausimas o kas?
Atsakyti
[quote=linulija,2010 03 15, 23:33]
[quote=Kristinele-,2010 03 05, 11:59]
As jau puokstele uzsisakiau stai tokia

user posted image

mano puokste buvo labai panasi,tik kotas ilgas buvo smile.gif
[/quote]

Mano irgi buvo labai panasi tik su koteliu. Bet sitai tai super 4u.gif
Atsakyti
viskas grazu, tik rozes man nelabai
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 03 17, 16:46)
vadinasi nuspresta.. uz puokste daugiau kaip 70 lt nemokesiu biggrin.gif kelios suristos rozes tikrai nevertos 120 lt...

Nesakyk, kad vestuvinė ir tiek. Atnešk paveiksliuką, saky reikia tokios pamergei ar ba svočiai. Pamatysi bus iš karto pigiau mirksiukas.gif
QUOTE(linulija @ 2010 03 17, 16:50)
papasokosiu trumpa istorija ne i tema blush2.gif atejau i salona tartis del makiazo,klausiu: kiek kainos toks ir toks makiazas?atsako 40-50lt,sakau ohmy.gifi kaip gerai,as kaip nuotaka tai noreciau truputi taip,o man atsako,jus nuotaka?oi tada bus 90-100lt biggrin.gif sakau koks skirtumas.Na vestuvinis brangesnes,klausiu kur taip parasyta,atsako:niekur,ne mes taip nesprendem. smile.gif klausimas o kas?

čia aš vieno forumietės paklausiau kiek makiažas vestuvinis kainuotų. Tai 60 bandomasis, ir 120 tikras blink.gif blink.gif nu stebuklų nebūna, kažkokia nesąmonė. Mano suknelė tiek nekainuos lotuliukas.gif o noriu paprasto natūralaus makiažo.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 17, 17:28)
Nesakyk, kad vestuvinė ir tiek. Atnešk paveiksliuką, saky reikia tokios pamergei ar ba svočiai. Pamatysi bus iš karto pigiau mirksiukas.gif
čia aš vieno forumietės paklausiau kiek makiažas vestuvinis kainuotų. Tai 60 bandomasis, ir 120 tikras blink.gif  blink.gif nu stebuklų nebūna, kažkokia nesąmonė. Mano suknelė tiek nekainuos lotuliukas.gif o noriu paprasto natūralaus makiažo.

tai va, as ir taip mastau, tik kad jeinoresiu, kad apristu balta juostele kota, iskart aisku bus....

del makiazo kainos, tai as pas viena forumiete kiek pigesnes kainas isgirdau smile.gif O tu jei nori paprasto visai, tai gal pigiau ir kainuotu? cia matyt jau iskart sako tokio zinai - rimto darbo kaina smile.gif
Atsakyti
Užtat reik turėt savo nuolatines kosmetologes, floristes ir t. t. tai tokių beprotiškų kainų niekada neteks mokėti, nors tu ir esi nuotaka smile.gif
Aš pvz., pas savo nuolatinę floristę užsakinėjau keletą kartų pamergių pulkui puokšteles, tai kaina svyruodavo tik nuo gėlių rūšies ir jų skaičiaus, vidutiniškai vienas komplektukas (pamergės puokštė ir pabroliui ta gėlytė) kainavo 10-20Lt. Taip pat ir nuotakos ten užsisakinėjo, vidutiniškai 40-70 Lt puokštė.
Dėl makiažo. tai, visai nesvarbu kas darėsi. Ar aš, eidama į pamerges, ar mano mama proginį makiažą, ar nuotaka. Kaip 50 Lt, taip 50 Lt smile.gif
Kai žmogus yra nuolatinis klientas, tai ir neatsiranda tokių beprotiškų kainų. O žinoma, jeigu moteris ateina pirmą kartą ir dar į kokį nors super duper saloną, kur dar ir už jo pavadinimą reikia susimokėti, tai ko joms nesakyti kainų tokių, kokių tik širdis geidžia? smile.gif
Atsakyti