Įkraunama...
Įkraunama...

Po 15 metų jau padėvėta

QUOTE(Smurka @ 2010 02 02, 11:49)
Čia nuo požiūrio priklauso. Kitai gal gerai kitaip, o man gerai taip

Jums geriau yra gyventi nežinant ko nori jūsų vyras, apie ką jis svajoja, kokios jo mintys?
Atsakyti
kodėl gi ne? todėl, kad liberalai ilgai netempia! Ir liūdnos Jūsų prognozės...

Esu poroje septyniolika metų. Jei tai man pasiūlytų mano moteris. Pradėčiau paišyti tašką. Tiksliau kurčiau planus apie gyvenimą ne santuokoje
Atsakyti
QUOTE(swx @ 2010 02 02, 11:51)
Esu poroje septyniolika metų. Jei tai man pasiūlytų mano moteris. Pradėčiau paišyti tašką. Tiksliau kurčiau planus apie gyvenimą ne santuokoje

O kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 02, 11:48)
apie tai atvirai rašo temos autorė.

Manote, visos bijo, kad vyrui kita labiau patiks sekse ar visoms pavydas gerklę graužia.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 02, 13:34)
Dar turiu klausimuką iš moteriškos pozicijos. Iš šono žiūrint, atrodo, kad vyrai paprasčiau į grupinį žiūri, o kaip realiai, ar tikrai vyrams paprasčiau ryžtis pabandyti, o moterys labiau per save perlipri turi.

Turbut vyram lengviau:) Per save tikrai reikia perlipti, bet pasveri: ant vienos svartykliu puses nepagristas savanaudiskas pavydas, ant kitos puses abiem malonumas, bendras laikas, bendras pomegis. Ir pasvarscius susidelioja kitoks vaizdas.
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 02 02, 13:45)
Vat ir man kažkaip keistai atrodo, kai bendrauji vyriškoje kompanijoje atviriau, tai beveik visi vyrai sako, kad jie norėtų, jiems įdomu būtų, bet bijo žmonoms net prasižioti apie tokia mintis. Viešai moterys deklaruoja "fui fui fui", bet jei gaunasi pokalbis pa dušam, tai joms taip pat smalsu ir įdomu būtų, bet tik jau nei už ką vyrui to nepasakytų, nes bijo. Ko bijo, neaišku, pačios bijo ir tiek, na nebent žino, tik nesako.
Kaži, ko bijo moterys, kas jom tai baisu.

visos baimes atsiranda del nepasitikejimo savimi ir partneriu
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 02, 13:45)
Vat ir man kažkaip keistai atrodo, kai bendrauji vyriškoje kompanijoje atviriau, tai beveik visi vyrai sako, kad jie norėtų, jiems įdomu būtų, bet bijo žmonoms net prasižioti apie tokia mintis. Viešai moterys deklaruoja "fui fui fui", bet jei gaunasi pokalbis pa dušam, tai joms taip pat smalsu ir įdomu būtų, bet tik jau nei už ką vyrui to nepasakytų, nes bijo. Ko bijo, neaišku, pačios bijo ir tiek, na nebent žino, tik nesako.
Kaži, ko bijo moterys, kas jom tai baisu.

leber, tai kokie santykiai tada turetu buti su vyru, jei moteris bijo jam pasipasakoti? Mes su vyru kalbames, ir ypatingai daug paskutiniu metu... Del daugelio naujoviu musu santykiuose esu kaltininke as! Nebijau nei kalbeti, nei daryti. 4u.gif
O ko bijo? Gal bijo buti nesuprastos? Net neisivaizduoju g.gif Prieiti prie vyro galima ivairiausiais budais, ne vien tik staciai klausti: ar nori grupinio ar ne? Moterys juk gudrios ir isgauti atsakyma galima ivairiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2010 02 02, 11:53)
Turbut vyram lengviau:) Per save tikrai reikia perlipti, bet pasveri: ant vienos svartykliu puses nepagristas savanaudiskas pavydas, ant kitos puses abiem malonumas, bendras laikas, bendras pomegis. Ir pasvarscius susidelioja kitoks vaizdas.

Bet gi šiaip tai vyrai pavydūs būna, savininkiški, sunkiau, bent jau iš šalies žiūrint, atleidžia neištikimybę....
Nors to, ko gero reikėtų vyrų klausti.
Atsakyti
QUOTE(swx @ 2010 02 02, 13:51)
kodėl gi ne? todėl, kad liberalai ilgai netempia! Ir liūdnos Jūsų prognozės...

labai ribotas poziuris... isankstiniu salygu nustatymas kai kuriais atvejais gali labai apkratinti gyvenima:) O jei ora garsiai pagadins?, o jei paziures ne taip i kita vyra? o jei... o jei...
Atsakyti
kalbėtis reikia apie viską.bet jei gavai neigiamą atsakymą-nebedūsauk ir nevaizduok kankinio...
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 02, 13:56)
Bet gi šiaip tai vyrai pavydūs būna, savininkiški, sunkiau, bent jau iš šalies žiūrint, atleidžia neištikimybę....
Nors to, ko gero reikėtų vyrų klausti.

moterys neistikimybe daznai atleidzia del to kad nepasitikejimo savimi ir nemokejimo apginti savo interesus. Galbut kartais del minkstesnio charakterio. Tikrai nemanau, akd toki dalyka kazkam lengviau atleisti, pakankamai sunkus dalykas.
O vyrai tam reciau pasiryzta velgi del didelio nepasitikejimo savimi. Reiktu ju klausti kokios to priezastys.
Papildyta:
QUOTE(dange29 @ 2010 02 02, 13:59)
kalbėtis reikia apie viską.bet jei gavai neigiamą atsakymą-nebedūsauk ir nevaizduok kankinio...

drinks_cheers.gif skystalas teroristas. Beje labai moteriskas budas spresti problemas:) Gerai nors, kad neapsiverke:)))
Atsakyti
QUOTE(Sigita23 @ 2010 02 02, 11:55)
leber, tai kokie santykiai tada turetu buti su vyru, jei moteris bijo jam pasipasakoti? Mes su vyru kalbames, ir ypatingai daug paskutiniu metu... Del daugelio naujoviu musu santykiuose esu kaltininke as! Nebijau nei kalbeti, nei daryti.  4u.gif
O ko bijo? Gal bijo buti nesuprastos? Net neisivaizduoju  g.gif  Prieiti prie vyro galima ivairiausiais budais, ne vien tik staciai klausti: ar nori grupinio ar ne? Moterys juk gudrios ir isgauti atsakyma galima ivairiai  mirksiukas.gif

Tai aš ir nesuprantu, nes pati tai neiko nebijau vyrui papasakoti, tikiuosi, kad ir jis man, todėl man ir keisti tie vyrų nutylėjimai ir moterų metamorfozės.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 02, 13:52)
Manote, visos bijo, kad vyrui kita labiau patiks sekse ar visoms pavydas gerklę graužia.

As manau kad vyrams tai yra tik gyvuliskas instinktas apseklinti kuo daugiau moteru... Nu nepatiks kita labiau tikrai! Juk su savo moterim vyras yra labai daug isgyvenes... O kita tik igyvendinimas savo poreikiu.
Baime slypi kazkur kitur...?
Atsakyti