Įkraunama...
Įkraunama...

Po 15 metų jau padėvėta

QUOTE(swx @ 2010 02 02, 14:25)
kas yra seima?
Nesuprantu as tokiu seimu, kurios meluoja visu pirma sau. Svaigsta apie svetima, o buria kaip myliu.

keista, kad vis dar yra zmoniu, kurie galvoja, kad sexas yra meiles irodymas. O kaip tada del meiles vaikams, tevams, apskritai visai zmonijai, gamtai ir t.t. Nors yra tokiu, kurie meile gamtai rodo irgi per sexa:)
Daug vyru artuma supranta kaip greituka, bet juk artumas yra apsikabinimai, prisiglaudimai, buciniai ir glamones.
Senoveje jei zmona vyrui nepagamindavo skanaus maisto tai jau buvo laikoma nemeile, dabar dauguma jau placiau masto:)
Atsakyti
QUOTE(Sigita23 @ 2010 02 02, 13:31)
Nenoreciau nuslysti i sali vyrui nezinant... Del to ir rasau, kad man grupinis ar seksas tryse buti priimtinas. (ir bus  mirksiukas.gif ) Jokio gedos jausmo, abieju sutikimu nualsinamas troskulys.
Griztant prie autores, jos vyras taip pat nenori eiti i kaire jai nezinant. Jis nori, tai daryti kartu. Nu uzkniso rutina ir tiek. I viska reikia ziureti paprasciau  mirksiukas.gif
Papildyta:

Matai, tokius troškimus galima išsiaiškinti nekaltai. Tiesiog gudriai užsiminti, kad koks dalykas egzistuoja ir koks būtų antrosios pusės požiūris į tai.

Tai va, jei manęs paklaustų, tai sužinotų, kad jokių trečių asmenų nebus schmoll.gif Kodėl? Ogi todėl, kad tiems tretiems nebus ką veikti. Jeigu kokia mergina mane nedviprasmiškai paliestų, kai virinčiau tokiai į dantis, tai daugiau nebenorėtų schmoll.gif Nes esu visiškai totaliai heteroseksuali ir man homoseksualūs santykiai kelia šleikštulį. Apie vyrą trečią irgi nekalbu, nes man seksas visų pirma yra jausmai. Toks jausmas gali būti ir aistra, bet kažkaip iki šiol vienu metu tai sugebėjau pajusti tik vienam vyrui.

O jei autorės vyras nenori eiti į kairę jai nežinant, o jinai nenori tratintis su prachadimcais kas tada? Vamzdiec santuokai arba psichozė (čia tuo atveju, jei jinai vardan santuokos pasiryžtų sau nepriimtiniems veiksmams)

Va, kodėl kartais yra gerai kažko nežinoti. Kalbėtis, išsiaiškinti požiūrį - viskas OK, bet pareikšti, kad dabar aš nusprendžiau ir mes darysim,,, atsiprašauuu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 02 02, 14:44)
O jei autorės vyras nenori eiti į kairę jai nežinant, o jinai nenori tratintis su prachadimcais kas tada? Vamzdiec santuokai arba psichozė (čia tuo atveju, jei jinai vardan santuokos pasiryžtų sau nepriimtiniems veiksmams)

Va, kodėl kartais yra gerai kažko nežinoti. Kalbėtis, išsiaiškinti požiūrį - viskas OK, bet pareikšti, kad dabar aš nusprendžiau ir mes darysim,,, atsiprašauuu schmoll.gif

Tai yra seksualinis nesuderinamumas. Ir jis kaip degutas gadina visa statine medaus.
Taip kad seksas nera TIK detale mirksiukas.gif
Ir dar: na autore nenori to grupinio sekso, bet vyras tai nori... Kas sitoj situacijoj turetu nusileisti? Ar vyras gyventi su noru ir visada buti nepatenkintam aistros? Ar moteris leisti vyrui nueiti i kaire?
Manau bet kokiu atveju bus negerai. Jei ji nesutiks leisti vyrui eiti i kaire (nesvarbu ar jis eis ar ne), ji visa laika jausis isduodama (vyras uzsibus darbe, iseis su draugais alaus ir t.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigita23: 02 vasario 2010 - 12:55
QUOTE(double_cat @ 2010 02 02, 13:35)
keista, kad vis dar yra zmoniu, kurie galvoja, kad sexas yra meiles irodymas. O kaip tada del meiles vaikams, tevams, apskritai visai zmonijai, gamtai ir t.t. Nors yra tokiu, kurie meile gamtai rodo irgi per sexa:)
Daug vyru artuma supranta kaip greituka, bet juk artumas yra apsikabinimai, prisiglaudimai, buciniai ir glamones.
Senoveje jei zmona vyrui nepagamindavo skanaus maisto tai jau buvo laikoma nemeile, dabar dauguma jau placiau masto:)

Tikiuosi nepriestarausite, truputeli nuklysiu nuo temos. As daugiau kaip metus praleidau kitame forume. Tarsi bandziau uzbegti i vykiams uz akiu.
Patikek, tokiu "palciau mastanciu" maciau aibe.
"Visos jos" atsiranda toje pacioje duobeje, nes yra jaunesniu.

Prasau neuzpykite, SUPERMAMOS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swx: 02 vasario 2010 - 13:04
QUOTE(double_cat @ 2010 02 02, 10:52)
grupinis vienas is laisvalaikio leidimo budu...

Cia dar geriau biggrin.gif Isivaizduok, atvaziuoja tavo dukra su vyru, sako nuobodu, ner ka veikt...
Dukrele, o grupini bandet? Mes su tevu pastoviai taip savo laisvalaiki leidom ir tau patariu, grupinis jega ! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigita23 @ 2010 02 02, 13:50)
Ar vyras gyventi su noru ir visada buti nepatenkintam aistros? Ar moteris leisti vyrui nueiti i kaire?

Matai, ilgus metus gyvenant su vienu partneriu tos aistros vis mažėja. Ir ne tik vyrams, bet ir moterims jos mažėja ir tos aistros norisi tiek vienam, tiek kitam. Todėl reikia pasirinkti arba tramdyti aistrą, arba ją patenkinti. Bet jei aš tenkinčiau, tai vyrui už akių, nes, kaip minėjau, trečių asmenų santykiuose nepripažįstu. Amen

Jei kam nors patinka kitaip, mielai prašom, aš neprieštarauju. Bet manęs į šiuos žaidimus niekas neįvels schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(swx @ 2010 02 02, 15:00)
Tikiuosi nepriestarausite, truputeli nuklysiu nuo temos. As daugiau kaip metus praleidau kitame forume. Tarsi bandziau uzbegti i vykiams uz akiu.
Patikek, tokiu "palciau mastanciu" maciau aibe.
"Visos jos" atsiranda toje pacioje duobeje, nes yra jaunesniu.

dziugu, kad yra teorine nuomone. Bet mano zinios patikrintos ne vienu metu praktikos:)
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 02 02, 10:29)
Šunims per rują tai tikrai smagu drinks_cheers.gif 

Nes seksas man visų pirma siejasi su jausmais. Ir tik vienam žmogui, vyrui (šiuo atveju gamta dėl manęs nesuklydo).

Asmeniškai aš esu dėkinga likimui, kad neatsiuntė man tokio kvailo vyro, kuris pradėtų man šnekėti apie tai, kaip jis nori kitos.

Pritariu sioms Smurkos issakytoms mintims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigita23 @ 2010 02 02, 13:50)
Tai yra seksualinis nesuderinamumas. Ir jis kaip degutas gadina visa statine medaus.
Taip kad seksas nera TIK detale  mirksiukas.gif

Pala pala, penkiolika metų buvo viskas gerai, vaikai net gimė po puikaus sekso ir staiga paaiškėjo baaac- nebesuderinami.
Tai požiūrių skirtumas, o ne seksualinio nesuderinamumo
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 02 02, 15:01)
Cia dar geriau  biggrin.gif  Isivaizduok, atvaziuoja tavo dukra su vyru, sako nuobodu, ner ka veikt...
Dukrele, o grupini bandet? Mes su tevu pastoviai taip savo laisvalaiki leidom ir tau patariu, grupinis jega !  lotuliukas.gif

ir?
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2010 02 02, 15:05)
Pala pala, penkiolika metų buvo viskas gerai, vaikai net gimė po puikaus sekso ir staiga paaiškėjo baaac- nebesuderinami.
Tai požiūrių skirtumas, o ne seksualinio nesuderinamumo

su amzium seksualiniai poreikia tikrai pasikeicia, bet cia jau kita tema, beje isdiskutuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 02 02, 13:01)
Cia dar geriau  biggrin.gif  Isivaizduok, atvaziuoja tavo dukra su vyru, sako nuobodu, ner ka veikt...
Dukrele, o grupini bandet? Mes su tevu pastoviai taip savo laisvalaiki leidom ir tau patariu, grupinis jega !  lotuliukas.gif

O jei tėvai patartų "eikit dviese seksu užsiimkit, su flaneliniais naktiniais ir tik tamsoje, met taip su tėvu visą gyvenimą darėm", tai būtų geras patarimas.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 02 02, 15:02)
Matai, ilgus metus gyvenant su vienu partneriu tos aistros vis mažėja. Ir ne tik vyrams, bet ir moterims jos mažėja ir tos aistros norisi tiek vienam, tiek kitam. Todėl reikia pasirinkti arba tramdyti aistrą, arba ją patenkinti. Bet jei aš tenkinčiau, tai vyrui už akių, nes, kaip minėjau, trečių asmenų santykiuose nepripažįstu. Amen

Jei kam nors patinka kitaip, mielai prašom, aš neprieštarauju. Bet manęs į šiuos žaidimus niekas neįvels schmoll.gif

Matau, zinau, patyriau!
As renkuosi kita varianta nei jus. Nemalsinau ir nemalisinsiu savo bei vyro aistros. As noriu gyventi, o ne egzistuoti!
Kiek zmoniu tiek nuomoniu... Sunku ka ir pridiskutuoti! Viduriuko nera verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 02 02, 15:10)
O jei tėvai patartų "eikit dviese seksu užsiimkit, su flaneliniais naktiniais ir tik tamsoje, met taip su tėvu visą gyvenimą darėm", tai būtų geras patarimas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti