QUOTE(Smurka @ 2010 02 02, 14:18)
Partnerystė yra santuokos pamatai. Seksas tik detalė.
Ir jei jau aš sužinosiu, kad mano vyriškis nori patratint kitą moterį (-is) (o retas kuris nenori), tai negi nuo to santuoka sutvirtės. Nejuokinkit
Jei pati kada nuslysčiau į šalį, gyvenime neprisipažinčiau

Tokios išpažinties (nebent būtų priremtas įrodymų) netrokštu ir iš vyro
Nemanau, kad seksas tik detale. Jei jo nera, ar jis yra nekokybiskas, manau santykiai greitai pradetu byreti.
O jei tai butu legalu? Jei yra liberalus santykiai? Ar manot kad Jusu vyras noretu eiti i kaire? Jis tiesiog zinodamas tai (kad gali betkada) nerastu tam laiko... As esu tikra tuo. Jei draudi, vyksta atvirkstinis variantas.
Nenoreciau nuslysti i sali vyrui nezinant... Del to ir rasau, kad man grupinis ar seksas tryse buti priimtinas. (ir bus

) Jokio gedos jausmo, abieju sutikimu nualsinamas troskulys.
Griztant prie autores, jos vyras taip pat nenori eiti i kaire jai nezinant. Jis nori, tai daryti kartu. Nu uzkniso rutina ir tiek. I viska reikia ziureti paprasciau
Papildyta:
QUOTE(blaxtiena @ 2010 02 02, 14:21)
ka vyras galvoja?!?....Jus norite, kad jusu sutuoktinis ar draugas jums pasakotu, kaip jisai, siuo metu, noretu kazko daugiau nei jusu...
Vyrai apie seksa pagalvoja, kur kas dazniau nei moterys ir apie tai jie galvoja bet kur, tai noretumet, kad gryzes vakarieniaujant jums desertui pateiktu savo visus pagalvojimus apie savo kokia grazia sekretore
Aha, man geriau zinoti, kaip jis jos nori...
Ir kas cia tokio? Jis tik galvoja. Nejau uzdrausite galvoti?