QUOTE(Rasma @ 2010 02 05, 17:22)
Ne manęs klausėt, bet aš tai tikrai taip. Vaikams visąlaik tik šviežiai verdu. Niekada nešildau maisto. Nesuvalgo - išnešu beglobiams gyvūnams, o vaikams verdu iš naujo. Kitaip nė mintis neateitų, ypač kūdikiui
Suaugusiems irgi labai nesveika šildytas maistas, tad visąlaik stengiuosi apskaičiuoti taip, kad neliktų porai dienų ir nereiktų šildyti. Aišku ne visada gaunasi

Bet jau vaikai, tai tokio maisto negauna
as ne kudikius omeny turejau pradedanciam isviso valgyt tai logiska kad kaskart darai, bet jau darzelinio amziaus ir viresniems tai turi but bedarbe, namu seimininke, kad suegebtum tris kartus per diena dayr valgyt, kelinta h keliates tada ir iki keliu dirbat? aisku prie gero noro imanoma ryte keliesi pirma darai valgyt, diena visi kas kur pavalgo bet tada ner ka kalbet apie ekologija ir tada vakare gryzus 7h kai jau apskritai nebesveika vlgyt dar daroma vakariene, arba as jau kazko nebesuprantu
ismokykit ir mane tada taip jej sugebat
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 02 05, 22:13)
jetau mamkos, tai kiek kartų jūs per dieną gaminat, jei nešildot?

nes pas mane tai pvz šeima 4 asmenys, na tai nebent savaitgalį valgom visi kartu vienu metu, bet darbo dienom tai neįmanoma. juk skirtingu metu namo visi pareina - kas iš m-klos, kas iš darbo, mb darbe pietūs vienu metu, vaikui - vėliau, mažiukas dar kitaip valgo, vakare didysis po būrelių irgi atskirai valgo. nu neįsivaizduoju praktiškai kaip būtų galima nešildyt maisto