Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškas vaikiškas maistelis

Pasidalinkime informacija kur galima įsigyti ekologiško vaikiško maistelio: tyrelių, košių, mišinukų.
Kokie populiariausi maisteliai mamyčių tarpe ir kodėl 4u.gif
Atsakyti
As uzsisakinedavau internetu is www.ekoeko.lt sunval maisteli,pirkdavau koseles,vaisines tyreles,mesytes ruosinukus,sultis.Viskas labai liuks,tik ten reik didesni kieki imti,kad pristatymas nekainuotu.
Dabar perku sauletekyje eko prekese, ten labai platus kudikiu/vaiku maisto pasirinkimas.Perku Organix vaisines tyres,sausainelius,trapucius, Holle arbata,Sunval sultis.
Sveikuose produktuose yra ella`s kitchen tyreliu,uzkandeliu,kurios musu yra labai megiamos,tai jeigu vykstu i akropoli visada prigriebiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 28 sausio 2010 - 23:05

! 
Tikrai neleisiu siūlyti jokio maistelio kūdikiams ir vaikams forume.
Mamos, taip pirkti nesaugu!
Moderatorė
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 31, 10:19)
Tikrai neleisiu siūlyti jokio maistelio kūdikiams ir vaikams forume.
Mamos, taip pirkti nesaugu!
Moderatorė

atsiprašau, bet čia jau išeina už proto ribų tokia cenzūra blink.gif tai saugiau nusipirkti kokį š.. kokiame užkampyje (o čia buvo paminėtos tvarkingos parduotuvės), nei apsišviesti apie ekologiskus produktus ir sveikiau auginti mažylius???
nenustebčiau jei ir ši žinutė su mano nuomone bus ištrinta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 02 vasario 2010 - 21:03
Man lygiai taip pat keista, kad mamos negali pasidalinti patirtimi ir komentarais kas geriau, kodel geriau ir kodel vienas ar kitas produktas atrodo patrauklesnis ir kur ju galima isigyti. Labai sunku rasti vietas, kur galima isigyti tikra ekologiska vaikiska produkta, sertifikuota ir pripazinta pasaulyje, nes tokiu produktu nebuna reklamose. As atradau informacija apie ekologisko vaikisko maisto lyderius pasaulyje knygoje "Padekime augti" ir nuejau daugybe keliu, kad rasti mane dominancius produktus, kodel negaleciau tuo pasidalinti?
As perku Holle, Sunval produktus. Man aktualus yra pieno misinys ozkos pieno pagrindu, bet ne visi gamintojai gali pasiulyti ji o Holle toki turi, taip pat ju tyreles yra kardinaliai skirtingo skonio, nei tos, kurias masineje prekyboje galime isigyti.
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2010 02 02, 20:56)
atsiprašau, bet čia jau išeina už proto ribų tokia cenzūra  blink.gif tai saugiau nusipirkti kokį š.. kokiame užkampyje (o čia buvo paminėtos tvarkingos parduotuvės), nei apsišviesti apie ekologiskus produktus ir sveikiau auginti mažylius???
nenustebčiau jei ir ši žinutė su mano nuomone bus ištrinta  g.gif

Čia dabar apie kokią cenzūrą kalbame?

Forume draudžiama:
1) prekyba ne tam skirtose temose;
2) prekyba maisto produktais, maisto papildais ir vaistais.

Temoje buvo paskelbta žinutė apie parduodamą, pradėtą naudoti ir nebenaudojamą, pieno mišinuką kūdikiui. Todėl:
1) neatitinkanti temos žinutė - pašalinta;
2) paliktas viešas įspėjimas, kad šioje temoje prekyba maistu kūdikiams/vaikams - draudžiama.
3) parašyta mamoms, kurios galbūt nepagalvojo apie grėsmę kūdikių sveikatai, nepikrti maisto produktų internetu iš pavienių žmonių (ne specializuotų parduotuvių), tuo labiau, kad neaišku kada produktas pirktas, kada atidarytas, kur ir kaip laikytas...

Papildyta:
QUOTE(picolo @ 2010 02 02, 22:29)
Man lygiai taip pat keista, kad mamos negali pasidalinti patirtimi ir komentarais kas geriau, kodel geriau ir kodel vienas ar kitas produktas atrodo patrauklesnis ir kur ju galima isigyti.

Patirtim pasidalinti galit, kas sako, kad ne?

Bet jei kažkas šią temą planuoja paversti prekybos vieta, kaip temą pvz. apie eko-vaikų rūbelius, tai iškart sakau - TAIP NEBUS.

Prieš eko rūbelių keitimąsi ar ten pavienių daiktelių pardavimą dar 'užsimerkiu', nors tai tikrai ne pagal taisykles...Bet su maistu dar sykį kartoju - to nebus. Buvo skelbimas ir aš pašalinau, perspėjau.
Ir tą perspėjimą dar kartą kartoju, kad po to nebūtų piktumo, jei gausit įspėjimą už čia parduodamus eko maistelius.
Atsakyti
Kaip tik supermamoje yra baneriai, su internetiniu parduotuviu reklama , kurios prekiauja ekologisku maisteliu biterite.lt ir demetrija.lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feminin: 03 vasario 2010 - 09:33
QUOTE(Rasma @ 2010 02 02, 23:28)
Čia dabar apie kokią cenzūrą kalbame?

Forume draudžiama:
1) prekyba ne tam skirtose temose;
2) prekyba maisto produktais, maisto papildais ir vaistais.

Temoje buvo paskelbta žinutė apie parduodamą, pradėtą naudoti ir nebenaudojamą, pieno mišinuką kūdikiui. Todėl:
1) neatitinkanti temos žinutė - pašalinta;
2) paliktas viešas įspėjimas, kad šioje temoje prekyba maistu kūdikiams/vaikams - draudžiama.
3) parašyta mamoms, kurios galbūt nepagalvojo apie grėsmę kūdikių sveikatai, nepikrti maisto produktų internetu iš pavienių žmonių (ne specializuotų parduotuvių), tuo labiau, kad neaišku kada produktas pirktas, kada atidarytas, kur ir kaip laikytas...

Papildyta:

Patirtim pasidalinti galit, kas sako, kad ne?

Bet jei kažkas šią temą planuoja paversti prekybos vieta, kaip temą pvz. apie eko-vaikų rūbelius, tai iškart sakau - TAIP NEBUS.

Prieš eko rūbelių keitimąsi ar ten pavienių daiktelių pardavimą dar 'užsimerkiu',  nors tai tikrai ne pagal taisykles...Bet su maistu dar sykį kartoju - to nebus. Buvo skelbimas ir aš pašalinau, perspėjau.
Ir tą perspėjimą dar kartą kartoju, kad po to nebūtų piktumo, jei gausit įspėjimą už čia parduodamus eko maistelius.

tiek to nesiplesiu ir pasiliksiu prie savo nuomones smile.gif
be to kas liecia apie perkama reklama sm, kelis kartus kreipiausi ir negavau atsakymo.Tai gal rasma, gali suteikti info, kokiu kontaktu del jos kreiptis? g.gif
Atsakyti
žinau, kad offtopic, bet aš asmeniškai jau nusiviliau gauti atsakymą iš ekomamos, nuejau reklamuotis kitur, kur sąlygos yra aiškesnės ir įmanoma susisiekti su puslapio savininkais....

tiek to..

kalbant apie ekologišką maisteli:
merginos, ar aplamai šitie dalykai yra suderinami - ekologiškas konservotas kūdikio maistelis ir "ekologiškas" vaiko auginimas? Mano vaikas nuo 6mėn ragauja praktiškai mūsų maisą, tik truputi priderinta prie jos poreikių- nekeptą be prieskonių... ar reikalingas tas super maistelis "ant" ožkos pieno, kurio neįmanoma nusipirkti parduotuvėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 02 03, 12:31)
žinau, kad offtopic, bet aš asmeniškai jau nusiviliau gauti atsakymą iš ekomamos, nuejau reklamuotis kitur, kur sąlygos yra aiškesnės ir įmanoma susisiekti su puslapio savininkais....

tiek to..

galvojau, kad tik man cia taip... g.gif doh.gif

is vis...as matau, kad zmogus atidare tema, galiu suteikti info, bet NEGALIU, nes tai jau reklama!!! tai jau tada nebezinau kokia forma tada bendrauti ir dalintis info???
pvz. galiu jums patarti del maistelio ir pan., bet negaliu, nes pati turiu eko parduotuve.. lotuliukas.gif o jei bus siuloma per az rasinetis, tai neturiu tam tiek laiko ir be to tai butu lygiai ta pati reklama... biggrin.gif
Atsakyti
Gal bus gerai taip:

Tiesiog surašyk visas parduotuves, kur matei kad pardavinėjamas ekomaistelis - tarp jų būtų ir tavo.

Ir parašyk dėl maistelių - kokie yra ir kuo jie skyriasi, kurie tau patinka, o kurie nelabai, kodėl - tada manau būtų objektyvu ir be reklamos g.gif

O šiaip taip - suradai tai, kas manai yra pats pats geriausias daiktas, dėl to įsidėdi jį į savo parduotuvę, bėt kadangi parduodi jau nebegali apei tą geriausią daiktą kalbėti, nes kaip ir netiki tavim nieks wink.gif

Na ir vis gi - ar reikalingi maisteliai iš bankučių, kaip ir ekologiški?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 02 03, 14:01)

Na ir vis gi - ar reikalingi maisteliai iš bankučių, kaip ir ekologiški?

O kaip geriau? Aš vat galvoju, ar geriau ekologiška tyrėlė iš stiklainiuko ar purkštas nežinia kuo bananas ar obuolys? Nes parduotuvėje rasti ekologiškų daržovių ar vaisių, ypatingai žiemos metu, tikrai sudėtinga. O dar mažesniame mieste tai praktiškai neįmanoma misija schmoll.gif
Atsakyti