Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 18, 11:41)
Man irgi ju superine drinks_cheers.gif jei tekeciau antra karta, tai manau ikalbeciau pamergytes tokias pasisiuti bigsmile.gif

gal man iseis kaip nors savo prikalbint kazka panasau, tik spalvos noreciau kitos wub.gif
Atsakyti
O mano pamergiu sukneles bus stai tokios... http://www.dillards....e.com/affiliate
Tik kazkaip nuotraukoj sitoj nesiziuri..tiko visoms mergaitems ir plonesnems ir ne visai. Toks dekinga modelis,kad jei reikia paslepia visus figuros trukumus thumbup.gif
Atrodo ir puosniai ir elegantiskai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2010 04 19, 14:54)
O mano pamergiu sukneles bus stai tokios... http://www.dillards....e.com/affiliate
Tik kazkaip nuotraukoj sitoj nesiziuri..tiko visoms mergaitems ir plonesnems ir ne visai. Toks dekinga modelis,kad jei reikia paslepia visus figuros trukumus  thumbup.gif
Atrodo ir puosniai ir elegantiskai...  ax.gif

tikrai grazus variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 04 19, 18:02)
tikrai grazus variantas  4u.gif

Aciu labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 04 19, 15:48)
gal man iseis kaip nors savo prikalbint kazka panasau, tik spalvos noreciau kitos wub.gif

O kokios jus noretumete spalvytes? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Audrutyte @ 2010 04 19, 16:54)
Tik kazkaip nuotraukoj sitoj nesiziuri..tiko visoms mergaitems ir plonesnems ir ne visai. Toks dekinga modelis,kad jei reikia paslepia visus figuros trukumus  thumbup.gif

Modeliukas tai nelb, bet spalvyte gana idomi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 19, 17:04)
O kokios jus noretumete spalvytes? smile.gif

o as noreciau kazkokios ryskesnes...geltonos, ryskiai rozines, salotines...nu kazkas panasaus.pirmadieny vaziuosim su pamergytem ieskot suknyciu, tikiuosi ka nors rasim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(soninta @ 2010 04 08, 10:37)
Aha man irgi keli žmonės sakė, kad violetinė/alyvinė yra laidotuvių spalva. Bet aš likau prie savo nuomonės ir pamergytės bus violetinės. Mano spalva bus gerokai tamsesnė nei tavo, bet nei viena nei kita man tikrai neprimena laidotuvių... Bet man atrodo, kad pavojinga ji yra todėl, kad šita spalva turi begalo daug atspalvių ir sunkoka viską idealiai suderinti.

Visiskai su tavim sutinku, jau ir as pajauciau, kad priderint labai sunku, visur lakstau su servetelem smile.gif)) Nes jas parsisiunciau pirmiausiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 04 20, 02:31)
o as noreciau kazkokios ryskesnes...geltonos, ryskiai rozines, salotines...nu kazkas panasaus.pirmadieny vaziuosim su pamergytem ieskot suknyciu, tikiuosi ka nors rasim ax.gif

Geltona ar rozine grazu, bet salotine tai kazkaipman nelb g.gif bet aisku, buna visokiu atspalviu smile.gif o jus po to viska derinsit prie tos spalvytes ar tiesiog bus viskas atskiru spalvyciu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 20, 09:57)
Geltona ar rozine grazu, bet salotine tai kazkaipman nelb g.gif  bet aisku, buna visokiu atspalviu smile.gif o jus po to viska derinsit prie tos spalvytes ar tiesiog bus viskas atskiru spalvyciu? ax.gif

derinsim derinsim butinai, tai labaiusiai ir laukiu kada tas suknytes issirinksim, o tada jau visa kita, bateliai, geles yvairios detales na viskas. man asmeniskai geltona labai grazu, bet bateliu labiau roziniu noreciau blush2.gif , bet ir geltonus kelis esu nusiziurejus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 04 20, 13:42)
derinsim derinsim butinai, tai labaiusiai ir laukiu kada tas suknytes issirinksim, o tada jau visa kita, bateliai, geles yvairios detales na viskas. man asmeniskai geltona labai grazu, bet bateliu labiau roziniu noreciau blush2.gif , bet ir geltonus kelis esu nusiziurejus thumbup.gif

Man paciai tai geltona butu idomiau, nei ruzava, nes ji tokia lb jau daznai pasitaikanti spalva vestuvese g.gif O geltonos suknytes tai manau butu ziauriai grazios wub.gif na dar aisku pats modeliukas daug duoda smile.gif o jus i trumputes zavalgysites ar ilgas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2010 04 19, 15:54)

as mataivausi beveik tokio pat modelioir medziagytes sunkel antrai deinai tik kad raudonos spalvos,tai dar per viduri ties krutine buvo kokiu 4cm swarowskis tai zinok nepakarojamai atrode wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 04 20, 00:31)

mano nuomone tai geltona arba kokia sviesi kremine spalva graziai ziuretusi... g.gif
Atsakyti