QUOTE(gutte86 @ 2010 08 01, 15:33)
Į temą - vakar buvau vestuvėse, kur jaunoji pageidavo, kad pamergės būtų ilgomis persikinėmis suknelėmis. Tai spėlionės mano pasitvirtino - su ilgomis buvo visos pamergės, bet persikinę spalva kiekviena vis kitaip isivaizdavo... Buvom pora persikinių, viena oranžinė ir keletas koralo spalvos suknelėmis apsirėdžiusios. Nuotraukose tikrai neatrodys vienodai
ne tik neatrodys vienodai, bet dar ir negraziai

nes kai atseit tik derinama spalva ( o ja vis kitaip supranta kiekviena pamerge), tai atrodys balaganas, plius aisku, yra ir tokiu, kad sukneles modeli pasirenka tai "nei bek, nei rek"
Papildyta:
QUOTE(Monali @ 2010 08 02, 13:41)
Mano vestuvės jau už poros savaičių. Bus tik 3 poros. Iš pradžių žadėjau nieko pamergėm neėsakyt dėl suknelių, nenorėjau įpareigoti, nes dažniausiai būna, kad nesusiderina tarpusavyjei nei spalvos, ilgio ar dar ko. Paskui pasiūliau nupirkti joms vienodas sukneles. Visos sutiko ir preitą savaitę jau gavo savo suknutes. Labai patenkinta esu savo sprendimu ir pamergiu suknelemis. Tikiuosi vestuvių diena bus vienintelė ir nepakartojama

Antra spalva mėlyna, tai suknutės tokios.
lb grai ir spalvyte ir modeliukas
tik ar visoms ta suknyte graziai atrodo?

gerai, jei visos kudutes, bet jei ne, tai vaizdelis tikrai ne koks, o ir patogumo jokio, kai didesnes krutines neprilaiko niekas