Na va, baigėsi temelė.
Toliau plepam čia.
[attachmentid=192232] [attachmentid=192233]
[attachmentid=192231] [attachmentid=192234]
[attachmentid=192235] [attachmentid=192236] [attachmentid=192237]
Labai grazi antra suknute
ir spalva tokia ryski ir pats modelis super

perziureja, kokias sukneles siulo lietuvos nuomos salonai pamergem ir progines...
na jei su kai kuriom ateitu manau isvyciau arba bent neleisciau fotkintis... tooookios baisios
na jei su kai kuriom ateitu manau isvyciau arba bent neleisciau fotkintis... tooookios baisios
QUOTE(Reika @ 2010 01 29, 11:39)
perziureja, kokias sukneles siulo lietuvos nuomos salonai pamergem ir progines...
Reika, labai dažnai išsakai mano mintis

as turbut busiu baisi nuotaka kada nors gyvenime...kadangi esu tiesmuka
tai manau draugai nepyks jei pasakysiu " tik nesinuomokit proginiu sukneleiu, geriua ateikit su jum patinkanciom pirktinem"...gi buna tokiu graziu.

tai manau draugai nepyks jei pasakysiu " tik nesinuomokit proginiu sukneleiu, geriua ateikit su jum patinkanciom pirktinem"...gi buna tokiu graziu.
na ju ir nereikia, cia kaip ir helovynas ir kitos durnos sventes atkelevo, bereikalingas ismislas...Ziuriu pro langa ir mastau, gera sedeti namie tokia diena...
QUOTE(Reika @ 2010 01 29, 11:39)

Jei cia perkeltine prasme visos sakot, kad isvytumet, tai tiek to, bet jei nuosirdziai taip mastot, tai as noreciau pakliut i tokias vestuves ir paziuret, kaip jaunoji pasiuncia pamerges toli toli ir pasako, kad jos negraziai atrodo ir kad gali varyt is cia

o tu kada stebejai vestuvininkus... kiekvienam pulke pasitaiko toks kicinis tortas
visi kulturingai graziai... o va kazkuri mergina sumasto ,kad jau reik buti princese 
cia manau daugiau draugu merginos taip pasireiskia,nezinodamos pas kokius zmones eina i vestuves

cia manau daugiau draugu merginos taip pasireiskia,nezinodamos pas kokius zmones eina i vestuves

QUOTE(Blondie* @ 2010 01 29, 12:24)
O man pirmosios spalva labai patiko 
(ne)eiline,
tvarkingai ir gražiai temą sukūrei, nes būna kartais įeini į kokią, ir rodos pradžios net nėra...
O čia nuoroda senosios, priplepėtos temos.

(ne)eiline,

O čia nuoroda senosios, priplepėtos temos.
ačiū

Bet va nuorodą pamiršau įdėt

kitą kartą pasitaisysiu

Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 01 29, 12:39)
Su sese ėjom į salonus vestuvinės man žiūrėt. Kai užmetėm akį į pamergių, tai ką aš žinau...
Nu buvo pora neblogų, bet dauguma..