Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

Na va, baigėsi temelė.

Toliau plepam čia.

[attachmentid=192232] [attachmentid=192233]

[attachmentid=192231] [attachmentid=192234]

[attachmentid=192235] [attachmentid=192236] [attachmentid=192237]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (ne)eiline: 29 sausio 2010 - 05:51
Plepių 10tukas:

first.gif Dieter 60
second.gif Blondie* 30
third.gif *GUCCI* 29
4. SPITFIRE 26
5. Smilte24 22
6. padruzhke 11
7. pukuotukas 10
8. rugsti_uoga 10
9. linuta 10
10. Amade 9
Atsakyti
Labai grazi antra suknute smile.gif ir spalva tokia ryski ir pats modelis super smile.gif
Atsakyti
O man pirmosios spalva labai patiko rolleyes.gif

(ne)eiline, good.gif tvarkingai ir gražiai temą sukūrei, nes būna kartais įeini į kokią, ir rodos pradžios net nėra...

O čia nuoroda senosios, priplepėtos temos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 29 sausio 2010 - 11:28
perziureja, kokias sukneles siulo lietuvos nuomos salonai pamergem ir progines...
na jei su kai kuriom ateitu manau isvyciau arba bent neleisciau fotkintis... tooookios baisios
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 29, 11:39)
perziureja, kokias sukneles siulo lietuvos nuomos salonai pamergem ir progines...
na jei su kai kuriom ateitu manau isvyciau arba bent neleisciau fotkintis... tooookios baisios

Reika, labai dažnai išsakai mano mintis bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as turbut busiu baisi nuotaka kada nors gyvenime...kadangi esu tiesmuka tongue.gif
tai manau draugai nepyks jei pasakysiu " tik nesinuomokit proginiu sukneleiu, geriua ateikit su jum patinkanciom pirktinem"...gi buna tokiu graziu.
Atsakyti
Žinai aš irgi tokia pat. lotuliukas.gif
Štai todėl mano vestuvėse ir nebus pamergių biggrin.gif
Atsakyti
na ju ir nereikia, cia kaip ir helovynas ir kitos durnos sventes atkelevo, bereikalingas ismislas...Ziuriu pro langa ir mastau, gera sedeti namie tokia diena...

Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 29, 11:39)

g.gif ale bet mastau... kaip turetu atrodyt vaizdas, kai nuotaka pasiuncia pamerge(s) nafik is vestuviu biggrin.gif Kazkaip man vaikiskai ir nebrendyliskai skamba tokie pareiskimai. Nes siaip pamergemis (ir siaip sveciais) buna zmones, kuriuos ganetinai gerai pazistat ir isivaizduojat ju "stiliu" . Nu negi gali buti, kad kokia nors pamerge ar svete taip nustebins savo apranga, kad IS TIKRO isvysi pareiskus, kad ji atrodo berysio? blink.gif
Jei cia perkeltine prasme visos sakot, kad isvytumet, tai tiek to, bet jei nuosirdziai taip mastot, tai as noreciau pakliut i tokias vestuves ir paziuret, kaip jaunoji pasiuncia pamerges toli toli ir pasako, kad jos negraziai atrodo ir kad gali varyt is cia biggrin.gif Jauciu butu pats isimintiniausias gyvenimo balius lotuliukas.gif
Atsakyti
o tu kada stebejai vestuvininkus... kiekvienam pulke pasitaiko toks kicinis tortas smile.gif visi kulturingai graziai... o va kazkuri mergina sumasto ,kad jau reik buti princese smile.gif
cia manau daugiau draugu merginos taip pasireiskia,nezinodamos pas kokius zmones eina i vestuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 29, 12:24)
O man pirmosios spalva labai patiko  rolleyes.gif

(ne)eilinegood.gif tvarkingai ir gražiai temą sukūrei, nes būna kartais įeini į kokią, ir rodos pradžios net nėra...

O čia nuoroda senosios, priplepėtos temos.

ačiū smile.gif
Bet va nuorodą pamiršau įdėt doh.gif
kitą kartą pasitaisysiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 01 29, 12:39)

Su sese ėjom į salonus vestuvinės man žiūrėt. Kai užmetėm akį į pamergių, tai ką aš žinau...
Nu buvo pora neblogų, bet dauguma.. doh.gif
Atsakyti