Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(Turkish @ 2010 07 10, 10:28)
na salotine, elektrine spalva, intensyvi tokia smile.gif
ka as zinau, as tik ir rezgiau minti, kad tik nebutu salotine, kad tik ne salotine biggrin.gif
ir se tau biggrin.gif

manau ir juoda turetu su salotine graziai atrody, kokia nors juostele per liemeny ar virs jo g.gif
Atsakyti
O aš ieškau persikinės spalvos ilgos suknelės.. Deja, Klaipėdos salonai nuomai neturi ko pasiūlyti
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 07 10, 21:28)
O aš ieškau persikinės spalvos ilgos suknelės.. Deja, Klaipėdos salonai nuomai neturi ko pasiūlyti

Urpėja (Akropoly ir centre prie Žemaitijos), Palangos Urpėja ir pan. Kokį dydį nešiojat? Pasakysiu, ar jose verta ieškot... nes aš irgi ieškau šiuo metu suknelės ir salone nuomotis nesiūlau apskritai. Kainos net didesnės, nei dabar nusipirkt... Arba pasiūlyčiau dar turguj pažiūrėt, jei nesibaidot to pavadinimo mirksiukas.gif (tarp kitko Urpėjos suknelės ne iš kur kitur gabenamos)...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 07 10, 23:34)
Urpėja (Akropoly ir centre prie Žemaitijos), Palangos Urpėja ir pan. Kokį dydį nešiojat? Pasakysiu, ar jose verta ieškot... nes aš irgi ieškau šiuo metu suknelės ir salone nuomotis nesiūlau apskritai. Kainos net didesnės, nei dabar nusipirkt... Arba pasiūlyčiau dar turguj pažiūrėt, jei nesibaidot to pavadinimo  mirksiukas.gif (tarp kitko Urpėjos suknelės ne iš kur kitur gabenamos)...

Į turgų ir eisiu ieškoti, nes kol kas rezultatų nulis smile.gif
Buvau Urpėjoj (Žemaitijos, Akropolio ir prie Avitelos), tai persikinių ilgų ir neradau.. Trumpų yra gražių, toj pačioj Urpėjoj užmačiau ir nuomose turi, o vat su ilgom problema...
Atsakyti
kam reikia zalio atspalvio suknyciu, tai vakar kaip tik maciau Manon salone Kaune thumbup.gif tik del kokybes tai nzn, nes man tas salonas nepaliko izpudzio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 07 11, 01:18)
Į turgų ir eisiu ieškoti, nes kol kas rezultatų nulis  smile.gif
Buvau Urpėjoj (Žemaitijos, Akropolio ir prie Avitelos), tai persikinių ilgų ir neradau.. Trumpų yra gražių, toj pačioj Urpėjoj užmačiau ir nuomose turi, o vat su ilgom problema...

galiu pasakyt, kad turguj mačiau visą VIENĄ persikinę ilgą tikrai suknelę, graži buvo, bet man jaunutei visiškai nešovė į galvą eit su tokia į vestuves... bet gal padėsiu nors kiek. buvom šiandien apie 13val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 07 11, 16:50)
galiu pasakyt, kad turguj mačiau visą VIENĄ persikinę ilgą tikrai suknelę, graži buvo, bet man jaunutei visiškai nešovė į galvą eit su tokia į vestuves... bet gal padėsiu nors kiek. buvom šiandien apie 13val  4u.gif

Dėkui už info 4u.gif
reiks bandyt kitą šeštadienį žygiuot ieškot.
net viena suknelė per visą turgų doh.gif
aš su mielu noru rinkčiausi trumpą ir kitos spalvos, bet jaunosios pageidavimai yra įstatymas pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(garbaneLS @ 2010 07 09, 21:00)
grazus jusu sukneles modeliukas ir spalva  4u.gif  ir puikiai tinka  mirksiukas.gif
Na, jei per mano vestuves pamerge ar seip kazkuri butu atejusi su tokia suknele, tikrai ne kaip buciau paziurejus. Tai labai grazios sukneles, bet per prabangios  ax.gif  Nei pati nedrysciau taip rengtis eidama i  poras, nebent mano tikslas butu uzguozti jaunaja ir buti demesio centre per vestuves  rolleyes.gif 
Nesupykit uz nuomone, bet manau, kad jaunuoji pasijus ne kaip.
Mano vestuvese pamergytes buvo su geltonomis, iki keliu suknutemis, modeliuka issirinko pacios, spalva buvo vienoda  ax.gif

kadangi jaunoji uzsiprase ilgu sukneliu, tad tikrai nematau jokio cia prabangumo.. be to ji mate modeli smile.gif plius, kiek matau pamergiu lietuvoje, visos sukneles buna vienodo sukirpimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tatosyte @ 2010 07 11, 19:29)
kadangi jaunoji uzsiprase ilgu sukneliu, tad tikrai nematau jokio cia prabangumo.. be to ji mate modeli smile.gif plius, kiek matau pamergiu lietuvoje, visos sukneles buna vienodo sukirpimo smile.gif

na tai saunu, kad ji pati jums isrinko si modeli suknytes. itrariu, tada, kad jaunosius suknia bus be proto pusta ir blizgi, nes kitaip, jusu skunios uzgostu ja smile.gif kazkaip tikrai nesiziuretu jaunoji su graikiska suknele prie jusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 07 08, 13:04)
busiu pamerge rugpjucio men, bet sukneles kokias tragiskas nuotaka isrinko  gun_bandana.gif

Būtų įdomu pamatyti kokias.
Atsakyti
Štai taip atrode mano šaunusis pulkelis wub.gif

Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 07 13, 19:58)
Štai taip atrode mano šaunusis pulkelis  wub.gif

taip gaiviai labai smile.gif net keista, kai salotine cia taip gerai atrodo. modelis sukneliu labai fainas
Atsakyti