Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(Almost @ 2010 02 08, 14:35)
seku aš čia jūsų pokalbius ir man kažkaip netikėtai šovė mintis (gal ir kvaila pasirodys, bet pasidalinsiu). jei norit, kad suknelių spalva būtų daugmaž vienoda (ne rožinė pvz. ryškiai ir blankiai), tai galite nusipirkti norimos spalvos, gal net pageidaujamos rūšies medžiagos ir visoms duoti po gabalėlį audinio, kad žinotų, į kokią spalvą orientuotis  4u.gif aišku jei jos sutinka siūtis sukneles pačios...

Jus ka tik perskaitete ir uzrasete mano mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 02 08, 13:35)
seku aš čia jūsų pokalbius ir man kažkaip netikėtai šovė mintis (gal ir kvaila pasirodys, bet pasidalinsiu). jei norit, kad suknelių spalva būtų daugmaž vienoda (ne rožinė pvz. ryškiai ir blankiai), tai galite nusipirkti norimos spalvos, gal net pageidaujamos rūšies medžiagos ir visoms duoti po gabalėlį audinio, kad žinotų, į kokią spalvą orientuotis  4u.gif aišku jei jos sutinka siūtis sukneles pačios...

drinks_cheers.gif as irgi taip padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 02 08, 12:41)
gal ir nebloga mintis, bet va neaišku, ar visos norės siūtis?

Jus pati surandate siuveja, nuvaziuojat su mergaitem nusiperkat medziaga ir viskas...

Siutis gaunasi panasi suma, kaip nuomuotis jei ne maziau..
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 02 08, 17:40)
Jus pati surandate siuveja, nuvaziuojat su mergaitem nusiperkat medziaga ir viskas...
Siutis gaunasi panasi suma, kaip nuomuotis jei ne maziau..

Siuvantis suknutes sumoki ta pati ka nuomotumeisi salone, tik didelis pliusas tas, kad tau ji lieka po sventes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 08, 16:08)
Siuvantis suknutes sumoki ta pati ka nuomotumeisi salone, tik didelis pliusas tas, kad tau ji lieka po sventes smile.gif

Ne tik.. smile.gif
Dar medziaga, spalva ir modeli gali pasirinkti siunant.. smile.gif

Mes siuvejai 100Lt mokesim uz viena suknele, medziagos dar neissirinkom..
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 02 08, 13:30)
sveikos,

aš irgi turiu tą vargelį su pamergių suknelėm  doh.gif
man labai sunku, mano pamergės tikrai nebus tos lieknutės manekenės, kurios čia demonstruoja visas pamergių sukneles, ir dar, viena pamergė Anglijoj ir tikrai negrįžinės matuotis suknios. Tai net nežinau, labai norėčiau turkio atspalvio suknelių, bet ar įmanoma patikėti kiekvienai savarankiškai susirasti suknelę, pasakius tik spalvą, kažkaip bijau labai didelio spalvų kontraso.

Kažin yra dar, be juodos spalvos, kokia kita spalva, na kurią pasakytum ir būtų aišku, kokia tai spalva  lotuliukas.gif

Jeigu jau paprašytos ateit su raudonom ateina margos, tai įsivaizduok, kas bus su turkio spalva.
Geriau nupirkt medžiagos, paduot kiekvienai po gabalą ir tegul siuvasi, tai bent nebus vaivorykštės...
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 02 08, 18:50)
Ne tik.. smile.gif

Na gal kiekvienai ir kainuos suknute po 150lt.. na aisku dar priklauso kokia medziaga ir kiek jos reikia veinos mergaites suknutei... g.gif juk stambesnei merginai medziagos reikia daugiau nei smulkutei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 02 08, 13:30)
sveikos,

aš irgi turiu tą vargelį su pamergių suknelėm  doh.gif
man labai sunku, mano pamergės tikrai nebus tos lieknutės manekenės, kurios čia demonstruoja visas pamergių sukneles, ir dar, viena pamergė Anglijoj ir tikrai negrįžinės matuotis suknios. Tai net nežinau, labai norėčiau turkio atspalvio suknelių, bet ar įmanoma patikėti kiekvienai savarankiškai susirasti suknelę, pasakius tik spalvą, kažkaip bijau labai didelio spalvų kontraso.

Praita vasara tekejo viena pazystama drauge, isdalijo pamergems po medzegos skiaute, ryskiai zydros spalvos ir liepe orentuotis i toke spalva, reziume buvo nuo melynos iki vos vos zydros spalvos suknytes.

bet visoms susirinkti i kruva ir eiti nuomotis suknyciu vienodu taip pat didelis galvos skausmas ( man teko patirti) ypac kai visos gyvena skirtinguose lietuvos vietose ar dar uzsienyje, ir visos su skirtingais norai. Tada gaunasi anegdotai.
As manau ta mada vienodu sukneliu kadanors praeis, kaip ir atejo. po keliu metu pagaus koki nauja gusi.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 02 10, 15:40)
Praita vasara tekejo viena pazystama drauge, isdalijo pamergems po medzegos skiaute, ryskiai zydros spalvos ir liepe orentuotis i toke spalva, reziume buvo nuo melynos iki vos vos zydros spalvos suknytes.

bet visoms susirinkti i kruva ir eiti nuomotis suknyciu vienodu taip pat didelis galvos skausmas ( man teko patirti) ypac kai visos gyvena skirtinguose lietuvos vietose ar dar uzsienyje, ir visos su skirtingais norai. Tada gaunasi anegdotai.
As manau ta mada vienodu sukneliu kadanors praeis, kaip ir atejo. po keliu metu pagaus koki nauja gusi.

Nemanau, kad tai yra mada.. nes juk daug merginu pageidaja isvis skirtingu suknuciu, tik atspalviai daugmaz vienodi arba isvis nekelia jokiu reikalavimu savo pamergem.. sis visas balaganas priklauso nuo januju noru.. jei jie pageidauja vienodu spalvu ir modeliu suknyciu, tai dazniausiai taip ir buna, o jei ne, tai tada visos eina su savo isleistuviu suknelem ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 02 08, 18:50)
Ne tik.. smile.gif

gal gali isduoti kas per siuveja tiek nedaug ima uz pasiuvima?
bet cia be siulu? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Žinokit, manau su siūlais smile.gif Neskaičiuoja siūlų atskirai siuvėjos wink.gif O jei suknelė paprastesnio pasiuvimo, be jokių įmantrybių, tai dėl to ir kaina tokia wink.gif Normali kaina iš tikrųjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2010 02 10, 14:12)
gal gali isduoti kas per siuveja tiek nedaug ima uz pasiuvima?
bet cia be siulu? g.gif  blush2.gif

Turiu netgi dvi, kurios uz ta suma siuva..
100Lt uz pasiuvima, mums liepe nusipirkti tik medziaga, siulai ieina i pasiuvimo kaina mirksiukas.gif

Sukneles bus ilgos, vakarines, modeliukas panasus i si.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 10 vasario 2010 - 23:19