Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

QUOTE(braskeles @ 2010 03 04, 18:24)
nuo keliu savaiciu 5 menuo skaitosi  blush2.gif

gal nuo 22sav g.gif
Atsakyti
sios savites pradzioje maciau jau mazylio plakancia sirdute,kaip judina kojytes ir rankytes thumbup.gif nerealus jausmas,labai judina blush2.gif
Papildyta:
savo mazylio judesiukus ir as jau jauciu.toki gurguliavima,plazdenima pilve wub.gif o pas mane irgi tik 12 savaiteliu.
Atsakyti
As rytoj eisiu pirma karta klausyt ar plaka sirdele.. Jau negaliu nusedet vietoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AndraA @ 2010 03 07, 20:46)
As rytoj eisiu pirma karta klausyt ar plaka sirdele.. Jau negaliu nusedet vietoje. smile.gif

kiek savaiteliu?
Atsakyti
labau bujau gimdyti unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat prisijungiu prie nestuke.gif Man jau 10 savaiciu, atrodo, kol kas viskas gerai, tik gine vis kalba, kad mano didelis svoris, del to sprando rauksle matuos ir pan, tai truputi bijau, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramal @ 2010 03 09, 19:08)
Sveikutes, as taip pat prisijungiu prie  nestuke.gif Man jau 10 savaiciu, atrodo, kol kas viskas gerai, tik gine vis kalba, kad mano didelis svoris, del to sprando rauksle matuos ir pan, tai truputi bijau, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai  ax.gif

prie ko cia tavo svoris ir vaiko apsigimimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 07, 20:54)
kiek savaiteliu?

7 savaite tiktai. Jau po daktares, tai pokolkas sake viskas ok. smile.gif Bet pas mane neigiama kraujo grupe, tai sake skiepys mane.
Atsakyti
QUOTE(AndraA @ 2010 03 10, 22:13)
7 savaite tiktai. Jau po daktares, tai pokolkas sake viskas ok.   smile.gif Bet pas mane neigiama kraujo grupe, tai sake skiepys mane.

ir pas mane neigiama,o pas vyra pliusine,tai tureciau jau greidai pirma doze gauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 10 kovo 2010 - 20:18
Jau galiu pasidziaugti, jau keleta dieneliu jauciu bumbsiukus thumbup.gif Net darbe sededama jauciu kaip bumbteli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramal @ 2010 03 09, 17:08)
................... tik gine vis kalba, kad mano didelis svoris, del to sprando rauksle matuos ir pan, tai truputi bijau, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai  ax.gif

absoliučiai visoms matuoja lėliukų sprando raukšlytę, taip kad nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas ir as jungiuosi i jusu bury ax.gif tiklaus nestumo ginekologe negalejo pasakyti pagal echo, kadangi gimda padengta balta pusle, kaip ji uzvadino, sakekad pirmas atvejis per jos darbo staza, sedziu nezinomybeje ir laukiu 15-os dienos vel vyksiu pas ja, skaiciavo pagal menesines turetu buti 8 savaiteles wub.gif
tris NT testus dariau jie buvo teigiami,visi nestumo pozymiai, pykina, kyla rugstys labai, piveli tempia, hmmm... verysad.gif mamytes jei pasidaryciau is venos krauja
ar matytu nestumo savaiteles?niekad nebuvau su tuo susidurus...su pirmu vaikuciu
buvo viskas gerai..o dabar..
gal mamytes kuriai taip ir buvo nutike, kad gimdoje balta pusle per visa buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gigute2: 12 kovo 2010 - 12:19