Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

QUOTE(kristinita @ 2010 06 29, 18:18)
man tiek pat, man ir atrodo, kad matosi, bet vyras sakė, kad dar nesimato 4u.gif šiaip su pirmu realiai pradėjo man matytis tik 4 mėn.-tai dabar su nekantrumu laukiu, kad pradės pūstis smile.gif

Na cia nuo putimo ir matosi, nes is ryto tai vos vos pastebimas net 11 savaite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancik: 29 birželio 2010 - 17:20
sveiki, busimos mamytes!!as irgi jung iuosi prie jusu kompanijos!!!!!
pas ginek eisiu tik liepos 30 g.gif nes anksiau vietu nera( cia seskines pol). manau kad mums bus viskas gerai, mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif cia pirmas mano naujo paraso isbandymas wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, leiskit prisijungti prie jusu:))) Mes laikomes kol kas sudetingai - lovos rezimas...Tikiuosi, kad viskas bus gerai ir kita savaite ultragarsas parodys, kad mes vis dar dviese:) Labai labai to noriu nestuke.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif na tai mamyte prasau guleti ir klausyti ka daktariukai sako mirksiukas.gif ax.gif sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Aciu, stengiuosi, bet tai pati sunkiausia dalis - guleti...Pirmas nestumas lovoj iki 6 men, su antru buvo lengviau, labai noriu buti mobili ir dabar. Knygas skaitau, dvd ziuriu, siuvineju, regis, darbu daug, bet taip norisi su vaikais prie juros....
Atsakyti
sveikos nestuke.gif sveikinu visas būsimas mamytes, lengvo jums nešiojimo.
Oa dabar prašysiu jūsų pagalbos, nors jau turiu du leliukus, bet va draugei iškilo neaiškumų o aš atsakyti negaliu, nes man taip nebuvo ax.gif
Žodžiu jai lygiai lygiai 6 savaičių darė echo (čia skaičiuojam nuo paskutinių mmm pirmos dienos) ir matė puslytę bet dar nematė širdelės. Kada jau ji turėtų matytis?
Ir sakė vakarais maudžia pilvelį, ar jums esant normaliam nėštumui taip yra kuriai nors. Man pav nebuvo jokių pilvo skausmų, tik krūtys jautrios buvo.
Ačiū jums labai už atsakymus
Atsakyti
Dėl pilvo pamaudimo, tai greičiausiai gimda auga, dėl to ir maudžia.. man išrašė magnį gerti..
norėjau pasiteirauti, nes niekur nerandu info sad.gif kokio dydžio turi buti 4, 5 ir 6 savaičių nėštumas? Ta prasme puslytė (embionas)...

vienur radau, kad 5 sav. 7mm, o kitur,kad 5 sav. 2,5mm, tai ir nebesuprantu.. doh.gif
Atsakyti
O mane jau antra diena pykina...bet ne rytais, o pavakariais...o galvojau, kad isvengsiu...pilvukas irgi ugtelejo per savaitele, visgi raumenys nebeislaiko, ner ko noret - trecias kishkis bus:))
Kaip jus jauciates?
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(burundukas @ 2010 07 15, 14:32)
sveikos  nestuke.gif sveikinu visas būsimas mamytes, lengvo jums nešiojimo.
Oa dabar prašysiu jūsų pagalbos, nors jau turiu du leliukus, bet va draugei iškilo neaiškumų o aš atsakyti negaliu, nes man taip nebuvo  ax.gif
Žodžiu jai lygiai lygiai 6 savaičių darė echo (čia skaičiuojam nuo paskutinių mmm pirmos dienos) ir matė puslytę bet dar nematė širdelės. Kada jau ji turėtų matytis?
Ir sakė vakarais maudžia pilvelį, ar jums esant normaliam nėštumui taip yra kuriai nors. Man pav nebuvo jokių pilvo skausmų, tik krūtys jautrios buvo.
Ačiū jums labai už atsakymus

Situacija labai panasi i mano,pas gine nuejau kai leliukui buvo be keliu dienu 6 savaites,paziurejo ,ir su liudesiu pranese ,kad deja sirdute neplaka verysad.gif liepe vaziuoti namo ir laukti kraujavimo(savaiminio persileidimo)po 4 dienu pradejau kraujuoti nuvykau i Klinikas ,paziurejo su echo,o gi sirdute plaka,tiesiog kaip daktare sake kartais motina gamta papokstauja mirksiukas.gif ir man kaip tavo draugei kartais suspazmuoja pilviuka,taip kad net pritupiu,tik kraujavimas vis neramina unsure.gif kartojasi,bet dziaugiuosi gal viskas bus gerai nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes. Man jau 7 sav, bet pastarasias 2 savaites jauciu dazniausiai soniuose maudima tempima... ginek nieko lyg ir neuzakcentavo. Ar cia del to kad gimda auga? Jau neramu darosi... g.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif Jungiuosi i jusu burely... Lialiukui mano jau 6sav. nestumas antras mirksiukas.gif aciu D. nepykina,tik sian buvau pas gydytoja tai negirdejo sirdeles tai teks vel eiti po dvieju savaiciu verysad.gif
bet tikekimes viskas bus gerai...
Atsakyti
*@ukselio*mamyte* linkiu kad pamatytu plakancia sirdele! tikiuosi viskas bus gerai ir jausiesi gerai 4u.gif
na o as dariausi skana budama 7 savaitei. sirdute planka, vaisius guli isketes rankas sau laimingas (gydytoja taip sake) bet ytare gal gresianti atseit vaisius yra 7sav ir 2 dienos (buvo apziuros metu) o pats tas maiselis kuriame vaisius 6 savaaites ir 3 dienos. Kaip taip gali buti?? reiks eiti daryti dar viena skana svaites pabaigoj, bus 11 sav. nebezinau ka ir galvoti...Gal kam buvo taip?
Atsakyti