Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

QUOTE(giedrepm @ 2010 08 27, 06:48)
sveikos  nestuke.gif
as taip  jungiuos prie jusu. mums tik penkios savaites, o as jau maciau mazuliuka per echoskopija. man prasidejo kraujavimas,tai teko ja daryti,  verysad.gif bet as cia pas  jus su klausimu, ar kam nors buvo uzejusi depresija?  man lenda visokios mintys del ateities, lb baisu del visko,manau del to ta depresija ir uzejo, nzn kaip cia apsiramint...ir kelt sau nuotaika. unsure.gif tiesa vakar
pralinksmejau kai pamaciau kompiuterije savo mazuliuka, kaip daktare sake puslyte.istikruju vos neapsiverkiau,bet buvau lb pakileta, o sain atsikeliu ir vel tas pats...

Cia ne depresija, o hormonai isdykauja su nuotaiku kaitomis smile.gif Man irgi buna atsikeliu ryte ir nuotaika tokia bloga, kad ir saviski ir visus aplink galeciau sudraskyti is niekur nieko. Kita diena jau buna geriau.. Nusiramink, kai nuotaika negera, pasiskaityk internete koks didelis tavo zirniukas ir pakils nuotaika 4u.gif
Na man siandien jau 7 savaite prasideda. Kolkas dideliu blogumu nejauciu. Tik galva paskauda kartais ir miegutis suima dazniau.. Pykinimu ir vemimu ir su pirmus nestumu neturejau,tai manau ir dabar gal mane aplenks ax.gif
Atsakyti
visai neseniai suzinojau, kad laukiuosi. pagal mmm pirma diena turetu buti jau 6 sav. taciau snd nuejusi pas gine, ji patikino, kad zirniukas yra per mazas ir atitinka 3 sav. verysad.gif gyd tegia, jog nestumas gali buti nesivystantis arba, kad as pastojau tik rugpjucio gale(o ne liepos gale). tikimybes tam yra, nes su vyru nesisaugojom kaip tik pries 3 sav.
taigi, snd mane apziurejo vaginaliniu budu echoskopu, ir ketvirtadieni liepe ateiti dar karta, pasiziuret ar zirniukas juda ar ne. idomu, ar verta cia taip daznai echoskopuotis, gal palaukt pvz iki kito 4dienio ir tada eiti pas gine apziurai, kai jau bus praejusi pilna savaite? g.gif nes kazin, ar per 3 dienas kas nors ten pasikeis...
nestumo simptomai yra - krutine skauda, isbrinkus visa, pilvo apacia maudzia, tik nepykina. idomu, ar tokie pozymiai buna jau 3 sav? ar cia man tikrai zirniukas nebesivysto? verysad.gif
o gal geriau daktares reikalauti kraujo tyrima daryti, ne echoskopuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2010 09 06, 16:49)
visai neseniai suzinojau, kad laukiuosi. pagal mmm pirma diena turetu buti jau 6 sav. taciau snd nuejusi pas gine, ji patikino, kad zirniukas yra per mazas ir atitinka 3 sav. verysad.gif gyd tegia, jog nestumas gali buti nesivystantis arba, kad as pastojau tik rugpjucio gale(o ne liepos gale). tikimybes tam yra, nes su vyru nesisaugojom kaip tik pries 3 sav.
taigi, snd mane apziurejo vaginaliniu budu echoskopu, ir ketvirtadieni liepe ateiti dar karta, pasiziuret ar zirniukas juda ar ne. idomu, ar verta cia taip daznai echoskopuotis, gal palaukt pvz iki kito 4dienio ir tada eiti pas gine apziurai, kai jau bus praejusi pilna savaite? g.gif  nes kazin, ar per 3 dienas kas nors ten pasikeis...
nestumo simptomai yra - krutine skauda, isbrinkus visa, pilvo apacia maudzia, tik nepykina. idomu, ar tokie pozymiai buna jau 3 sav? ar cia man tikrai zirniukas nebesivysto? verysad.gif

Geriau pasidaryk kraujo tyrimus rytoj ir po kokiu keliu dienu.Jei skaiciukai dideja, tai reiskia viskas gerai ir paciai bus ramiau, o tada po keliu savaiciu ir pas gine nubek, nebet kraujuot pradesi...
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2010 09 06, 15:49)
taigi, snd mane apziurejo vaginaliniu budu echoskopu, ir ketvirtadieni liepe ateiti dar karta, pasiziuret ar zirniukas juda ar ne. idomu, ar verta cia taip daznai echoskopuotis, gal palaukt pvz iki kito 4dienio ir tada eiti pas gine apziurai, kai jau bus praejusi pilna savaite? g.gif  nes kazin, ar per 3 dienas kas nors ten pasikeis...

jo hcg tyrimukas tau pades smile.gif o jei gyveni vln tai net per pora valandu suzinosi atsakyma nestuke.gif

norejau kitu merginu paklausti, kelinta savaite pamate jusu vaikelio sirdies plakima?
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 09 07, 18:15)
norejau kitu merginu paklausti, kelinta savaite pamate jusu vaikelio sirdies plakima?

Sveikutes 4u.gif as pas gine nuejau sestos savaites viduriukyje sirdute plake pilnu ritmeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 09 07, 17:15)

Man kai buvo 5 sav. dar tik pūslytę matė, o kitą sykį lankiausi po 3 sav. buvo 8 sav ir 2 d. plakė kaip geniukas thumbup.gif
Atsakyti
aš ir kai buvau 8 sav ir 5 dienos, tai puikiai plakė, o ankščiau ir tik mažą puslytę tematė.. labai jau anksti nubėgau ax.gif
Atsakyti
sveikos,
man ~5 savaites, gyd liepe pasirodyt apie 8 savaite, nes ten kur lankiausi, tai tik echo padare, nestukiu jie neseka. ar normalu vestis vyra kartu darytis echo 8 savaite, noriu, kad irgi isgirstu sirdele ax.gif ar dar per anksti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sinita @ 2010 09 11, 15:38)
sveikos,
man ~5 savaites, gyd liepe pasirodyt apie 8 savaite, nes ten kur lankiausi, tai tik echo padare, nestukiu jie neseka. ar normalu vestis vyra kartu darytis echo 8 savaite, noriu, kad irgi isgirstu sirdele ax.gif ar dar per anksti? blush2.gif

Dar manau per anksti. Juk dažniausiai dar echo daro per apačią, tai ar bus tau jauku su vyru? Šiaip ar taip,manau dar palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2010 09 06, 16:49)

Kiek zinau, sis HCG tyrimas mokamas, kazin ar siuntimus raso, ypac dar tokiam nestume... Tai nezinau, ar verta reikalaut is gydytojos, ne visur ji ir daro, paciai savo noru nebent eit.
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 09 13, 08:12)
Dar manau per anksti. Juk dažniausiai dar echo daro per apačią, tai ar bus tau jauku su vyru?  Šiaip ar taip,manau dar palaukti smile.gif

8 savaite man echo jau dare per virsu ir viskas puikiai matesi wub.gif
Atsakyti
Kaip įdomu, taip visoms anksti echo daro.
O man gydytoja pasakė, kad tik nuo 18 sav darys.... g.gif unsure.gif Mums dar tik 12 savaitėlių...
O taip įdomu pažiūrėti, kaip jis ten gyvena, kaip širdutė plaka...
Gal pasikeisti gydytoją, ar čia taip normalu?
Atsakyti