Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

na o aš nuėjau tai gavau nuotraukytę smile.gif. tik va vieno nesuprantu kompiuteris parašė kad 6savaitės ir viena diena (tai techniškai 7savaitė). gydytoja sakė 6savaitė, o apie širdelės plakimą nė žodžio sekantis vizitas 02-08. tai išsiklausinėsiu. beje kokie geri gydytojai yra šeškinės polklinikoj?
Atsakyti
QUOTE(Žalvarinė @ 2010 07 21, 18:44)
na o aš nuėjau tai gavau nuotraukytę smile.gif. tik va vieno nesuprantu kompiuteris parašė kad 6savaitės ir viena diena (tai techniškai 7savaitė). gydytoja sakė 6savaitė, o apie širdelės plakimą nė žodžio sekantis vizitas 02-08. tai išsiklausinėsiu. beje kokie geri gydytojai yra šeškinės polklinikoj?

tai pas mus toks pats terminas,tai gydytoja liepe ateiti po dvieju sav.,nes negirdejo sirdeles plakimo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 07 21, 19:25)
tai pas mus toks pats terminas,tai gydytoja liepe ateiti po dvieju sav.,nes negirdejo sirdeles plakimo.. unsure.gif

Nesijaudinkit, merginos, sirdeles plakima dazniausiai gydytojai pamato, kai yra 7 sav. 6 sav. truputi per anksti 4u.gif Taigi kai uz 2 sav. eisim pasirodyti, tada jau tikrai matys. Viskas yra gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2010 07 23, 11:23)
Nesijaudinkit, merginos, sirdeles plakima dazniausiai gydytojai pamato, kai yra 7 sav.  6 sav. truputi per anksti  4u.gif Taigi kai uz 2 sav. eisim pasirodyti, tada jau tikrai matys. Viskas yra gerai  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
O nuo keliu savaiciu leliuka pradedi jausti? Na kada jis pradeda spardytis? g.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes pagal paskutines mm kaip ten kas skaiciuoja man rodo 6 savaites ir 1 diena buvai pas ginekologe, padare tyrimus lyg viskas gerai, taciau teplioja ir sake kad gresentis, taciau cia ne sita tema unsure.gif bet mane ekoskopijai uzrase tik rugsejo menesiui kodel taip velai ar taip turi buti ar cia tiesiog nesaugo musu gyvybes ir reiktu pasirodyti pas kita daktare? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2010 07 27, 11:41)
sveikutes pagal paskutines mm kaip ten kas skaiciuoja man rodo 6 savaites ir 1 diena buvai pas ginekologe, padare tyrimus lyg viskas gerai, taciau teplioja ir sake kad gresentis, taciau cia ne  sita tema unsure.gif bet mane ekoskopijai uzrase tik rugsejo menesiui kodel taip velai ar taip turi buti ar cia tiesiog nesaugo musu gyvybes ir reiktu pasirodyti pas kita daktare? g.gif

sveika.
Nenoriu visai gazdinti, bet man kai pradėjo teplioti, nu ir pilvelį labai skaudėti, tai aš iš kart nuvažiavau į ligoninę, ten pažiūrėjo echo ir paguldė į skyrių, nes matė kad leliukui nevisia gerai .. pagulėjau kol viskas nurimo, ir tada paleido smile.gif taigi šiaip manau nepanikuok, bet gali pasirodyti kitaii gydytojai, nes tepliojimas gero nerodo.. yra ten visokių niuansų, kad vaisus tvirtinasi, kad buvusių mėnesinių metu pakraujuojama.. bet aš nuvažiuočiau iki ligoninės, jei viskas gerai, pažiūrės ir paleis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 07 25, 23:38)
O nuo keliu savaiciu leliuka pradedi jausti? Na kada jis pradeda spardytis?  g.gif  4u.gif

Pirmu nestumu mazdaug nuo 16 sav. as pajutau tik 20 sav.,o su antru jau daug anksciau apie 14-15 sav. plazdeno drugelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 27 liepos 2010 - 12:46
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 07 27, 14:37)
sveika.
Nenoriu visai gazdinti, bet man kai pradėjo teplioti, nu ir pilvelį labai skaudėti, tai aš iš kart nuvažiavau į ligoninę, ten pažiūrėjo echo ir paguldė į skyrių, nes matė kad leliukui nevisia gerai .. pagulėjau kol viskas nurimo, ir tada paleido  smile.gif taigi šiaip manau nepanikuok, bet gali pasirodyti kitaii gydytojai, nes tepliojimas gero nerodo.. yra ten visokių niuansų, kad vaisus tvirtinasi, kad buvusių mėnesinių metu pakraujuojama.. bet aš nuvažiuočiau iki ligoninės, jei viskas gerai, pažiūrės ir paleis  4u.gif

tai as pati kazkaip nesiraminu, taciau padare kraujo tyrimus, jie lyg geri ir daugiau nieko, israse duphaston ir isleido namo, pas gine rugpjucio pabaigoj uzregistravo o ekoskopijai tik rugsejo pradz. tai kazkaip ir nesuprantu kodel taip velina, jei butu kas negerai tai turetu atidziau dometis g.gif o kai esu pas sita gine uzsiregistravus tai toj pacioj poliklinikoj jau pas kita man atrodo neina, nezinau, o kur kitur kreiptis net neisivaizduoju, nes kaip ir vilniuje dar neseniai gyvenam, tokiu dalyku niekada nereikejo niekur kreiptis ir dometis, tad nieko nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2010 07 27, 14:08)
tai as pati kazkaip nesiraminu, taciau padare kraujo tyrimus, jie lyg geri ir daugiau nieko, israse duphaston ir isleido namo, pas gine rugpjucio pabaigoj uzregistravo o ekoskopijai tik rugsejo pradz. tai kazkaip ir nesuprantu kodel taip velina, jei butu kas negerai tai turetu atidziau dometis g.gif o kai esu pas sita gine uzsiregistravus tai toj pacioj poliklinikoj jau pas kita man atrodo neina, nezinau, o kur kitur kreiptis net neisivaizduoju, nes kaip ir vilniuje dar neseniai gyvenam, tokiu dalyku niekada nereikejo  niekur kreiptis ir dometis, tad nieko nezinau doh.gif

Siaip patarciau nuvaziuoti iki VGN,yen labai yra geru gydytoju ir echo daro vietoj,nereikia laukiti iki rugsejo ar kito menesio...As pati lankausi pas gyd.Kitoviene labai sauni daktare antra leliuka gimdysiu pas ja...Aisku 1konsultacija kainuoja 50lt.,bet as isitikinusi ir bet kokiu laiku galiu jai skambinti klausti kas netaip...
Taigi pagalvok..

O mano pilvuzas jau auga jauciuosi bisky issiputus manau delto,kad antras vaikelis.. tikrai nesijauciu kaip 7sav. nestumas..,o visas 16sav. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien buvau privaciai pas viena daktare, superiskai viska paaiskino, nuramino kad viskas gerai papasakojo viska padare nuotraukyte sidute jau tukseno, maciau wub.gif drasiai galiu teikti kad mums jau daugiau kaip sesios savaites, tik deja trecios liniuotes neleidzia isideti ax.gif
Atsakyti
aukselio mamyte, mano irgi pilvukas didesnis nei turetu buti:) Na ne 16 savaitej jauciuosi, bet kai atsistojau salia penkta menesi pirmakart besilaukiancios, tai atrodem panasiai bigsmile.gif
O ign@siux galeciau irgi pasakyti, kad reiktu pasirodyti pas dar kazka. ZInoma, dave duphaston ir gydytoja isitikinusi, kad viska jis isspres, bet turi aiskiai zinoti, del ko teplioja - gal placenta atsiskyrineja, tada turi labai saugotis. Vien vaistais visko neisspresi, nors jie ir laaabai padeda. Turi tau aiskiai ivardinti gresiancio persileidimo priezasti. Bet pats svarbiausias dalykas nestumo metu - maksimaliai pozityvus mastymas - su pirmuoju buna daznai del nezinojimo baisu ir labai jaudinames, bet net ir baisiausiai mums skambantiems zodziams turim rasti jegu pasakyti - buna ir blogiau, as viska sugebesiu:) Sekmes, nestuke.gif
Atsakyti