Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

Sveikutės mirksiukas.gif
Keliauju ir aš pas jus su savo dygstančiu pilvuku, nors atrodo dar ankstoka jam dygti, juolab kad tai mano 1 nestuke.gif , bet gal dėl to, kad stuburas per pilvą beveik matydavosi biggrin.gif
Į polikliniką pateksiu tik kitą savaitę, todėl dėl visokiausių neramumų ir skausmelių jau porą sykių buvau privačiai nuvažiavusi. Abu kartus parodė ką ten pilvelyje turiu. 2 syk jau ir širdutę mačiau - kas tėveliui TOOOKĮ įspūdį paliko biggrin.gif lotuliukas.gif

Lengvo visoms nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
As ir laukiu nesulaukiu kada patvirtins kad viskas gerai. nepaleisiu savo vaiko.

Labai negerumai puola. Nieko nesinori tik miegoti. Na ir dar vemti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2010 07 31, 16:41)
As ir laukiu nesulaukiu kada patvirtins kad viskas gerai. nepaleisiu savo vaiko.

Labai negerumai puola. Nieko nesinori tik miegoti. Na ir dar vemti.  doh.gif

Pamatysi,kad viskas bus gerai tavo mazyliukui wub.gif Na vemti tai tikiu,kad norisi doh.gif as su pirmu nestumu tai daug geriau vandens tai man padedavo,o va db visai nepykina... thumbup.gif As treciadieny einu pas gydytoja,idomu kaip ten su sirdele leliuko mano..,nes praeita karta negirdejo,db bus 8sav. tai manau,kad viskas bus geraii.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš miegojau, bet dabar jau po truputį tvarkosi tas reikaliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MazyteFeja @ 2010 08 02, 11:56)
Ir aš miegojau, bet dabar jau po truputį tvarkosi tas reikaliukas  smile.gif

Taip dazniausiai buna,kad nuo 10-12sav. viskas statosi i vietas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, ir man taip budavo iki 12 savaites, tik miegodavau iri Wc begdavau, energijos nulis budavo, bet kai suejo 12ta savaitele viskas pasikeite, db ir jegu atsirado, ir miegot daug nereikia smile.gif
Atsakyti
Su didziausiu liudesiu palieku jusu temele,nes ryt is ryto man darys valyma,nes vaisiukas neissivystes.. verysad.gif verysad.gif
Lengvo nestuke.gif visoms..
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 08 05, 20:23)
Su didziausiu liudesiu palieku jusu temele,nes ryt is ryto man darys valyma,nes vaisiukas neissivystes.. verysad.gif  verysad.gif
Lengvo  nestuke.gif  visoms..

Uzjauciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 08 05, 20:23)
Su didziausiu liudesiu palieku jusu temele,nes ryt is ryto man darys valyma,nes vaisiukas neissivystes.. verysad.gif  verysad.gif
Lengvo  nestuke.gif  visoms..

uzjauciu, laikykis unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, as toj temelej pirma karta, bet kadangi esu antra karta nestuke.gif tai idomu paskaitinet.
ir pasirodo,kad ne tik as cia tokia išsiputus nors man kokia16 savaite, bet jauciuos kad jau daugiau laiko negu 4 men. ir pilvas net daktarei uzkliuvo ir kas keisciausia kad dar tikslaus dydzio nenustato man kokiu 2-3 sav. paklaida, nu menesio gale sake gal jau tiksliau pasakys.
tikiuos rasiu su kuo sioj temelej pabendraut, nes po 6 metu pertraukos tai daug kas kitaip ir atrodo ir primirsau jau daug ka.
Atsakyti
Kaip smagu, kad čia mūsų nestuke.gif daugėja smile.gif
krispi, prisiminsi ir dar patarsi mums naujokėlėms 4u.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif
as taip jungiuos prie jusu. mums tik penkios savaites, o as jau maciau mazuliuka per echoskopija. man prasidejo kraujavimas,tai teko ja daryti, verysad.gif bet as cia pas jus su klausimu, ar kam nors buvo uzejusi depresija? man lenda visokios mintys del ateities, lb baisu del visko,manau del to ta depresija ir uzejo, nzn kaip cia apsiramint...ir kelt sau nuotaika. unsure.gif tiesa vakar
pralinksmejau kai pamaciau kompiuterije savo mazuliuka, kaip daktare sake puslyte.istikruju vos neapsiverkiau,bet buvau lb pakileta, o sain atsikeliu ir vel tas pats...
Atsakyti