Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

QUOTE(Vilcinsk @ 2010 12 01, 15:43)
Na žinok gali, nes man ir dabar dar pučia pilva visada atrodau įsipūtusi pilvas kaip 4 mėn. Bet daktarė sakė, kad čia gali būti nuo kopūstu, gazuoto vandens ir pan. Beje pirmus mėnesius labai sunkiai tuštinausi, net klizmučių prireikė  nestuke.gif

na tada gerai, ačiū už info smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merneitė @ 2010 11 28, 09:22)
as jau irgi  nestuke.gif  5-6 savaites  thumbup.gif  ir man siek tiek paskauda pilva kaip pries mm. Kazin cia nieko blogo? blink.gif

Su pirmuoju skaudėdavo kaip prieš mm beveik ištisai, ypač palipus laiptais , ką nors sunkesnio pakėlus. Šįkart tas pats. Turbūt tas yra normalu. Stenkis išlikti kuo ramesnė 4u.gif
Atsakyti
Nu ką- ryt 16 savaitėlių... jau kiek laiko praėję!...
Bet atrodo prasideda malonumas- sutrikimai pilve doh.gif Jei greitu laiku nesusitvarkys, reikės imtis priemonių smile.gif Būtinai vandens stiklinė prieš pusryčius, obuoliai, diovintos slyvos ir pan smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2010 12 03, 19:49)
Nu ką- ryt  16 savaitėlių... jau kiek laiko praėję!...
Bet atrodo prasideda malonumas- sutrikimai pilve  doh.gif Jei greitu laiku nesusitvarkys, reikės imtis priemonių smile.gif Būtinai vandens stiklinė prieš pusryčius, obuoliai, diovintos slyvos ir pan smile.gif

man tie malonumai po biskiuką praeina jau doh.gif bet irgi siaubas ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2010 12 03, 22:33)
man tie malonumai po biskiuką praeina jau doh.gif bet irgi siaubas ax.gif  doh.gif

Na, o man užeina doh.gif Bet jau nesistebiu ir dar nepanikuoju, nes su pirmu nėštumu irgi buvo užėję taip bent kelis sykius, bet kažkaip susitvarkydavo ir nieko baisaus nebuvo smile.gif Tikiuos, jog ir dabar taip pavyks prasisukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2010 12 03, 21:14)
Na, o man užeina  doh.gif Bet jau nesistebiu ir dar nepanikuoju, nes su pirmu nėštumu irgi buvo užėję taip bent kelis sykius, bet kažkaip susitvarkydavo ir nieko baisaus nebuvo  smile.gif Tikiuos, jog ir dabar taip pavyks prasisukti smile.gif

viskas bus gerai 4u.gif gal kurios lelytės pilvelyje jau juda? smile.gif mano kažkas ten vyksta,bet kad spardytusi ar trankytūsi taip nėra biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2010 12 04, 11:53)
viskas bus gerai 4u.gif gal kurios lelytės pilvelyje jau juda? smile.gif mano kažkas ten vyksta,bet kad spardytusi ar trankytūsi taip nėra biggrin.gif  smile.gif

Viskas normaliai, juk pirmas vaikiukas, tai vėliau ir judesiukai mirksiukas.gif mirksiukas.gif Pajusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2010 12 04, 10:12)
Viskas normaliai, juk pirmas vaikiukas, tai vėliau ir judesiukai  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Pajusi  smile.gif

o kiek svorio priaugot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyn@kė: 04 gruodžio 2010 - 14:42
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2010 12 04, 16:42)
o kiek svorio priaugot?

Su pirmu apie 25 kg cool.gif Ir liko dar, o dabar labai labai tikiuosi, kad nebus taip blink.gif
Nes numest bus dar sunkiau, juk amžius cool.gif biggrin.gif

labai sparčiai svoris gal nuo 6 mėn pradėjo augti, po 4 kg per mėnesį, o paskutinį mėnesiuką išvis gal 5 priaugau, ir nesupratau kodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2010 12 04, 15:16)
Su pirmu apie 25 kg  cool.gif  Ir liko dar, o dabar labai labai tikiuosi, kad nebus taip  blink.gif
Nes numest bus dar sunkiau, juk amžius  cool.gif  biggrin.gif

labai sparčiai svoris gal nuo 6 mėn pradėjo augti, po 4 kg per mėnesį, o paskutinį mėnesiuką išvis gal 5 priaugau, ir nesupratau kodėl  g.gif

oho,na laukiam,žiūrim kas čia bus 4u.gif
Atsakyti
nestuke.gif O kiek dabar priaugot? Nes mums tik 14 savaitė aš jau beveik 4 kg. priaugau, gal čia labai daug ar normos ribose? Dar nesitepat kūno sviestais, kad oda elastingesnė būtu? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilcinsk @ 2010 12 06, 11:31)
nestuke.gif O kiek dabar priaugot? Nes mums tik 14 savaitė aš jau beveik 4 kg. priaugau, gal čia labai daug ar normos ribose? Dar nesitepat kūno sviestais, kad oda elastingesnė būtu? g.gif  ax.gif

Nu kaip, aš su pirmu pirmą mėnesį gal +4 blink.gif Paskui apstojo svoris augt, o į pabaigą vėl šuoliais blink.gif
Aš tepliojuos ir sviestu, ir kremais, nes labai sausa oda ir labai niežti (ypač krūtinė ir aplink pilvą), ten kur labiausiai oda tempiasi smile.gif
Atsakyti