Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

Maldauju ,kasnors padekit ! man jau 6 sav ,siandien buvau pas gydytoja ,dare echo bet nieko nemate .ar tai normalu ? daktare prigazdino ,kad 6 sav jau plaka sirdelo o pas mane isviso nieko nesimato ,kad per mazas nestumas kazkoks .arba gali buti jog gimda susiplojusi ir spazmuoja, nes dar be viso to kad nesimato nieko man ir kairi sona maudena kartais.. o forumuose daugybe mamyciu sako ,kad pas jas matesi tik nuo 9 ,12 savaites .. tai kur teisybe? eidama is poliklinikos kelio per asaras nemaciau . nesuprantu ,dariausi jau 3 testus - visi ryskus ir teigiami ,pozymiai yra , ,o man sako ,kad as nenescia. tai kodel ji manes normaliai neapziurejo ?? paaiskinkit kasnors ,labai prasau ,man cia pirmas nestumas ir del visko kyla isterija ... liepe ateiti po savaites israse vaistu kuriu pavadinimo negaliu perskaityti , sake jei kazkas blogai bus tai persileisiu nuo ju ,o jei gerai tai itvirtins ta zirneli .jauciuosi labai sutrikusi ir nemanau ,kad daktare gerai savo darba atliko ... unsure.gif schmoll.gif labai noriu sito leliuko ir net jei jam kazkas negerai as jau ji begalo myliu... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutė, nesinervuok kartais ir gyditojai klysta. Aš pas gyditoja buvau 4 savaičių, tai matėsi tik taškelis.Ėjau privačiai nes norėjau skubei sužinoti ar viskas gerai. Svarbiausia nusiramink.. Pabandyk nueiti privačiai į kokia klinika pažiūrėk ką ten sakys, man rodos kai litus sumoki tai labiau žiūri.. Gal tiesiog ant nekompetetingos gyditojos papuolei..
Atsakyti
QUOTE(shventoji @ 2010 12 07, 17:00)
Maldauju ,kasnors padekit ! man jau 6 sav ,siandien buvau pas gydytoja ,dare echo bet nieko nemate .ar tai normalu ? daktare prigazdino ,kad 6 sav jau plaka sirdelo o pas mane isviso nieko nesimato ,kad per mazas nestumas kazkoks .arba gali buti jog gimda susiplojusi ir spazmuoja, nes dar be viso to kad nesimato nieko man ir kairi sona maudena kartais.. o forumuose daugybe mamyciu sako ,kad pas jas matesi tik nuo 9 ,12 savaites .. tai kur teisybe? eidama is poliklinikos kelio per asaras nemaciau . nesuprantu ,dariausi jau 3 testus - visi ryskus ir teigiami ,pozymiai yra , ,o man sako ,kad as nenescia. tai kodel ji manes normaliai neapziurejo ?? paaiskinkit kasnors ,labai prasau ,man cia pirmas nestumas ir del visko kyla isterija ... liepe ateiti po savaites israse vaistu kuriu pavadinimo negaliu perskaityti , sake jei kazkas blogai bus tai persileisiu nuo ju ,o jei gerai tai itvirtins ta zirneli .jauciuosi labai sutrikusi ir nemanau ,kad daktare gerai savo darba atliko ...  unsure.gif  schmoll.gif labai noriu sito leliuko ir net jei jam kazkas negerai as jau ji begalo myliu... verysad.gif

Labai suprantu tave. Gali buti, kad prastas echoskopas, kad kazkaip ne taip mates. Nusiramink ir lauk. Labai sunku, bet nieko kito nelieka.
Pati po panasiu ziniu laukiau 3 savaites, kol vakar ivyko persileidimas. Prisigalvojau visko: ir kad gydytoja apsiriko, ir kad aparatura bloga. Laikas viska parodo...
Su vyru guodemes, kad gerai, jog nuo pat pradziu negalejom isisvajoti, nes butu buve dar sunkiau.
Mano nuomone, kuo anksciau suzinai, kad kazkas blogai, tuo geriau.

Laikykis. Kantrybes. Ir issiverk. Laaaabai padeda.
Atsakyti
nueik pas kita echoskopuotoja,nusiramink ir neverk,vaikutis viska jaučia,laikykis..
Atsakyti
Man taip du kartus iš eilės buvo. dabar trečias kartas, bet regis viskas gerai. Galiu pasakyti jei tokiame laike nemato tai tik laukti tenka ir laikas parodo, bet nusiteik ir blogam. stebėk save. man pvz labai mažai požymių būna nėštumo, vienas iš jų krūtų tempimas ir skausmas. tai su pirmu nieko nesupratau, nes nestebėjau savęs. Su antru jau supratau, kad nebeturim, kai nustojo tempti, o dabar tai vos ne kiekvieną rytą apsičiupinu ar dar yra tempimas smile.gif taigi jei yra požymiai nėštumo nors kokie nors viskas ok turėtų būti. laikykis ir pasistenk nusiraminti, viską laikas parodys mirksiukas.gif
Papildyta:
Na kaip ir minėjau trečias kartas regis nemeluoja...bent jau tikiuosi nestuke.gif . Vis dar nerimauju, nors mažiuką matėm prieš savaitėlę ir širdutė plakė, buvo 7-8 savaitės, tiksliai nepasakė. dabar eisim prieš Kūčias, 23 d. tai tikiuosi jau tada ir ant įskaitos pastatys ir datą nustatys, nes dabar pati pasiskaičiavau smile.gif Jaučiuosi puikiai, tik požymių kaip visada mažai. Kartais pagalvoju geriau mane daugiau pykintų, nes dabar tai kaip koks lengvas nevirškinimas. Tada žinočiau, kad mažiui viskas gerai, o dabar tenka kiekvieną rytą vakarą papukus čiupinėt, žiūrėt ar dar skauda blush2.gif geriausiai padeda pykinimą malšinti bent jau man obuoliai, valgau bent po puskilogramį į dieną, gerai, kad turim savo augintų...pilvuko dar nesimato, bet kadangi apetitu nesiskundžiu tai aš pati jau matau pasikeitimus lotuliukas.gif Džiaugiuosi, kad švenčių proga galėsiu seneliams padovanoti naujieną apie anūką biggrin.gif
Atsakyti
didelis aciu jums uz patarimus ,labai man padejot ,bent nusiraminau kazkiek wub.gif
Atsakyti
pagal mmm gal tau ir 6 sav, bet gal pats nestumas kokiu 4 sav. As kai buvau tokiam laike, tai patekau pas seno sukirpimo daktare, tai mane apziurejo tik ginekologiskai ir sake laukt. ir pirmaji ekoskopa turejau tik 10 savaite. Nemanau kad verta taip anksti kazka daryt.. gi bereikalo prosigalvot gali. mano visom pazystamom taip buvo, jog daktarai pareskia-"lauk menesiniu, tau nera jokio nestumo". jei yra bent kokie pozymiai-pilvo maudimas, ar tai pykinimas ar tai krutine jautri ar dar kas, tai tik luktwlk pora savaiciu. ir negerk jokiu vaistu israsytu sundaktares. o geriau nusipirk folines rugsties bei vitaminu nesciom ir geriau stiprink zirneli kad isitvirtintu. jei mm veluos, tai ir buk rami kad laukies blush2.gif Is savo patirties sakau smile.gif nes gi pati buvau tik ginekologiskai apziureta, nezinojau ar nestumas gimdoj ar ne.. jei kazkas negerai-organizmas parodys. blush2.gif
Atsakyti
Papildyta:
Na kaip ir minėjau trečias kartas regis nemeluoja...bent jau tikiuosi nestuke.gif . Vis dar nerimauju, nors mažiuką matėm prieš savaitėlę ir širdutė plakė, buvo 7-8 savaitės, tiksliai nepasakė. dabar eisim prieš Kūčias, 23 d. tai tikiuosi jau tada ir ant įskaitos pastatys ir datą nustatys, nes dabar pati pasiskaičiavau smile.gif Jaučiuosi puikiai, tik požymių kaip visada mažai. Kartais pagalvoju geriau mane daugiau pykintų, nes dabar tai kaip koks lengvas nevirškinimas. Tada žinočiau, kad mažiui viskas gerai, o dabar tenka kiekvieną rytą vakarą papukus čiupinėt, žiūrėt ar dar skauda blush2.gif geriausiai padeda pykinimą malšinti bent jau man obuoliai, valgau bent po puskilogramį į dieną, gerai, kad turim savo augintų...pilvuko dar nesimato, bet kadangi apetitu nesiskundžiu tai aš pati jau matau pasikeitimus lotuliukas.gif Džiaugiuosi, kad švenčių proga galėsiu seneliams padovanoti naujieną apie anūką biggrin.gif
[/quote]
na nezinau... mane pvz pykino nuo 6savaites iki kokios 8sav. ir pykinimas baigesi. Krutine tai pamausdavo tai nieko nejusdavau. Budavo kad kelias dienas jokiu pozymiu nejausdavau, tad jei as taip save buciau tikrinus, tai man kas trecia diena turejo but persileidimas. kad ir db, kartais nesijauciu kad laukiuos apart pupsancio pilvuko ir lengvu paplazdenimu nieko nejauciu rolleyes.gif aisku ir nugara pamaudzia kartais ir nakti krutine paskaudena. bet siuo metu man ji nes sumazejo, nes pilvelis auga o svoris kolkas ne, tad truputi pakudau smile.gif tyrimai geri, viskas tvarkoj smile.gif nebutina per nestuma viska jausti kiekviena diena, kartais moterim buna kad nieko nejaucia, todel ir suzino kokiam 3iame menesyje rolleyes.gif
Atsakyti
Na taip tu teisi dėl tų požymių, bet kad taip ramiau kai bent kažką jauti ax.gif mano mama va sakė kai manęs laukėsi ėjo kaip tankas ir nieko nejautė, nieko neskaudėjo. Aš irgi galvojau, kad man taip bus, o dabar baisu, juk du kartus nepavyko...
Atsakyti
QUOTE(shventoji @ 2010 12 07, 17:00)
Maldauju ,kasnors padekit ! man jau 6 sav ,siandien buvau pas gydytoja ,dare echo bet nieko nemate .ar tai normalu ?

Svarbiausia, dabar tau nusiraminti ir kantriai laukti. As taip pat nuejau pas gydytoja anksti - man buvo 5-6 savaite. Tai manes net neapziurejo, sako: nusipirk dar viena testa ir zinosi, ar laukies. Ir liepe ramiai sedeti iki bent 10 savaites, jei nekraujuoja ir neskauda. Todel jei jauties gerai, siulau ramiai laukti ir eiti pas gydytoja dar karta tik kokiu 10-11 savaiciu. Tada jau ir leliuka, mojuojanti rankytem, gali pamatyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shventoji @ 2010 12 07, 16:00)
Maldauju ,kasnors padekit ! man jau 6 sav ,siandien buvau pas gydytoja ,dare echo bet nieko nemate .ar tai normalu ? daktare prigazdino ,kad 6 sav jau plaka sirdelo o pas mane isviso nieko nesimato ,kad per mazas nestumas kazkoks .arba gali buti jog gimda susiplojusi ir spazmuoja, nes dar be viso to kad nesimato nieko man ir kairi sona maudena kartais.. o forumuose daugybe mamyciu sako ,kad pas jas matesi tik nuo 9 ,12 savaites .. tai kur teisybe? eidama is poliklinikos kelio per asaras nemaciau . nesuprantu ,dariausi jau 3 testus - visi ryskus ir teigiami ,pozymiai yra , ,o man sako ,kad as nenescia. tai kodel ji manes normaliai neapziurejo ?? paaiskinkit kasnors ,labai prasau ,man cia pirmas nestumas ir del visko kyla isterija ... liepe ateiti po savaites israse vaistu kuriu pavadinimo negaliu perskaityti , sake jei kazkas blogai bus tai persileisiu nuo ju ,o jei gerai tai itvirtins ta zirneli .jauciuosi labai sutrikusi ir nemanau ,kad daktare gerai savo darba atliko ...  unsure.gif  schmoll.gif labai noriu sito leliuko ir net jei jam kazkas negerai as jau ji begalo myliu... verysad.gif

Pritariu visoms kitoms,tau dabar tik laukimas viska parodys,as tikrai manau,kad tau viskas gerai,tiesiog pakliuvai pas niekam tikusia gyditoja.Pas mus ispanijoje niekas exo nedaro anksciau nei 12 savaiciu,nes gali buti paklaida,jog vaisius jaunesnis ar mazesnis pagal mmm sprendzia tik gyditojai,bet niekas nezino kada vaikelis tiksliai pradetas.Todel geriau,palauk pora savaiteliu bent ir susirask kita gine,aisku geriau privaciai kad aparatura butu geresne,naujesne,ir pamatysi jog viskas tavo mazyliui yra gerai.Aisku maziau nervinkis,nes pirmi menesiukai patys pavojingiausi,taigi nusiramink,ir mesk tos gyditojos kalbas i sona,tiesiog dziaukis,ilsekis ir lauk. 4u.gif
O DEL POZYMIU KIEKVIENA MOTERIS JAUCIA JUOS INDIVIDUALIAI.AS PVZD SU PIRMU ISVIS NIEKO NEJAUCIAU,NET PATIKET NEGALEJAU JOG LAUKIUOSI,O VA ANTRAS NESTUMAS,IS KARTO PRADEJAU JAUSTI,IR KRUTINES,IR PYKINIMAI,NE KASDIEN BET BUVO.
STIPRYBES TAU MAMYTUK. nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
nu va ,penktadieni nuejau i krikscioniskus gimdymo namus kaune ,susimokejau ir normali gydytoja mane nuramino ir iskarto parode mano maziuka pilvelyje smile.gif is laimes net kukciot pradejau guledama ,tokia laiminga dar niekada nebuvau biggrin.gif pagal mm nestumas 7 sav sake ,o pagal dydi kaip 5 sav ,tik 7mm .bet tai juk daktare negali tiksliai zinot kada as pastojau ...ar gali but jog as is tikruju ir laukiuosi tik 5 sav o ne 7? nes paziurejau i kalendoriu tai iskart po mm tikrai nesimylejau ,nes tevelis isvykes ir gryzta tik savaitgaliais smile.gif ai zinokit man jau nebesvarbu kiek ten tu savaiteliu ,svarbiausia kad pagaliau gavau atsakymus i savo klausimus ir zinau kad viskas bent kolkas yra gerai smile.gif jonele ,uzjauciu labai tave ir aciu jums visoms uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti