Papildyta:
Na kaip ir minėjau trečias kartas regis nemeluoja...bent jau tikiuosi

. Vis dar nerimauju, nors mažiuką matėm prieš savaitėlę ir širdutė plakė, buvo 7-8 savaitės, tiksliai nepasakė. dabar eisim prieš Kūčias, 23 d. tai tikiuosi jau tada ir ant įskaitos pastatys ir datą nustatys, nes dabar pati pasiskaičiavau

Jaučiuosi puikiai, tik požymių kaip visada mažai. Kartais pagalvoju geriau mane daugiau pykintų, nes dabar tai kaip koks lengvas nevirškinimas. Tada žinočiau, kad mažiui viskas gerai, o dabar tenka kiekvieną rytą vakarą papukus čiupinėt, žiūrėt ar dar skauda

geriausiai padeda pykinimą malšinti bent jau man obuoliai, valgau bent po puskilogramį į dieną, gerai, kad turim savo augintų...pilvuko dar nesimato, bet kadangi apetitu nesiskundžiu tai aš pati jau matau pasikeitimus

Džiaugiuosi, kad švenčių proga galėsiu seneliams padovanoti naujieną apie anūką
[/quote]
na nezinau... mane pvz pykino nuo 6savaites iki kokios 8sav. ir pykinimas baigesi. Krutine tai pamausdavo tai nieko nejusdavau. Budavo kad kelias dienas jokiu pozymiu nejausdavau, tad jei as taip save buciau tikrinus, tai man kas trecia diena turejo but persileidimas. kad ir db, kartais nesijauciu kad laukiuos apart pupsancio pilvuko ir lengvu paplazdenimu nieko nejauciu

aisku ir nugara pamaudzia kartais ir nakti krutine paskaudena. bet siuo metu man ji nes sumazejo, nes pilvelis auga o svoris kolkas ne, tad truputi pakudau

tyrimai geri, viskas tvarkoj

nebutina per nestuma viska jausti kiekviena diena, kartais moterim buna kad nieko nejaucia, todel ir suzino kokiam 3iame menesyje