Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

QUOTE(Tic-Tac @ 2011 07 06, 09:25)
Manau, kad tau tikrai verta nusiraminti, jei matei plakancia sirdule, reiskias maziukas vystosi. Gal tiesiog si menesi veliau ovuliacija buvo, gi ne visada musu organizmas, kaip laikrodukas dirba smile.gif
Kitas dalykas, verta pasitiketi gydytoja, manau, jei ji akis butu maciusi kazka negero, tikrai butu ispejusi.
Dar jeigu tau neramu gali pasidaryti HCG, kraujo tyrima, ir matysi kaip kinta. Ir pati isitikinsi, kad tavo zirniukas tikrai vystosi. Linkiu sekmes.

aciu uz palaikyma... 4u.gif na ciklas iki pastojant buvo nereguliarus, 28-35 dienos, gal tikrai O ivyko veliau...tik neramumas vistiek yra...
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 07 06, 10:15)
Sveikos busimos ir esamos mamytes  4u.gif
Turiu jums klausimeli, kuris mane labai neramina...Mums siandiena prasideda 8 savaitele, taciau vakar buvau pas gine ir pagal echo mano pilvelio gyventojas per mazas, pagal skaiciavima nuo paskutiniu mmm dienos. Echo rodo 6 savaites ir 3 dienas (plius minus 4 dienos paklaida), mazylis vos 0.60cm...Gine sako nesibaiminti, viskas cia ok, galbut pastojau veliau, bet man labai neramu...Maciau savo mazylio plakancia sirdute, labai noriu, kad viskas butu gerai. Tai musu lauktas daugiau nei pusmeti nestumas...
Merginos, ar buvo kam taip?  4u.gif Ar verta nerimauti?

ir as galiu nuraminti...mes kai nuejom isitikinti kad tikrai esam, tai echo rode 6 savaites, o pagal menesines paskutines vos ne 11-a savaiciu turejo but...jei ciklas nereguliarus, o ypac kaip pas mane iki 35 dienu, sake gydytoja kad vos ne menesio paklaida gali but... o paskui nuejau esant 8-iom savaitem ir vystomes mes, ir judam ir slepiames 4u.gif tad nusiramink...viskas pas jus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirma kart kai nuejau pas ginekologe buvo apie 6 sav. Paziurejo ekoshopu ar vietoje, sake viskas tvarkoj, sirdele plaka, jau judet pradejo. Isejus is kabineto paklausiau kiek laiko tai patvirtino, kad 6 sav. Dabar ejau dar karta ir turetu buti 11 sav. pabaiga, ekoschopas parode, kad yra 12sav. ir 6 dienos. Pati ginekologe nustebo, ir man neramu pasidare, gal kam yra taip buve? Su pirmaja viskas man atitiko, ir kalendorius ir ekochopas.
Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 08 27, 01:38)
Dabar ejau dar karta ir turetu buti 11 sav. pabaiga, ekoschopas parode, kad yra 12sav. ir 6 dienos.

mums irgi labai panasi situacija, pagal mmm ir ankstesni echo turejo buti 13 sav. pradzia, o pagal echo 14,0 d ugis atitiko 4u.gif as skaiciuju pagal mmm ir nesuku galvos irnesakyk.gif gine sake, kad gana daznai, buna kad vaikuciai 'atsilieka' arba 'isiverzia i pireki' o veliau susilygina 4u.gif
Atsakyti
tai vat, kad ydomu, mano atveju reikstu, kad pastojiau 2 savaite pries mmmm, kurios buvo kaip ir turejo buti. Cia gal organizmas taip sureagavo i naujus kontraceptikus, kurios geriau 1 men. po ju 2 men nieko nevartojau, ir va. Bet idomu kodel per pirma ekoschopija ginekologe nepastebejio, kad lelius didesnis, gal i laika neziurejo g.gif . Sestadieni einu pas genetikus, matysim ka ten pasakys.
Atsakyti
sweikos 4u.gif jungiames ir mes ,pas daktarytes dar nebuvome,eisim pasirodyti 29d.tikiuosi,kad viskas bus gerai,o pagal savo apskaiciavimus tai mums jau 7sav. smile.gif
Atsakyti
keliu aukstyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2011 12 29, 22:34)
keliu aukstyn  4u.gif

Mielai padesiu, tik labai aukstai prasom ranku nekilnot nestuke.gif (vis tie prietarai)
Atsakyti
Sveikos,
gamta manes pagailejo-per visus 4 menesius, anei pykino, anei kokiu negalavimu turejau, netgi per pirmus 2 menesius spejome i dvi keliones turistines sulakstyti:) Pirma karta pas ginekologa nuejome 4 savaite. Kai daktaras patikino, kad viskas gerai, kai pasiklauseme sirdeles plakimo, tai sparnai uzaugo. Tokia pati sau ypatinga pasidariau 4u.gif . Aisku, gal labiau miego norisi, nuovargis greiciau pasijaucia, norisi patinginiauti (as nieko pries:), bet siaip-puikus laikas man buvo pirmas trimestras. Noreciau per visa nestuma taip gerai jaustis. Netgi anyta kelis kartus perklause, ar as tikrai laukiuosi, nes tokia patenkinta laksciau per Kaledas ir apetito zverisko neturejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
As irgi jungiuosi prie jusu ax.gif mums pagal mmm siandien 9 savaites wub.gif Dar truputi sunku patiketi, kad toks laukiamas stebuklas ir mus aplanke wub.gif Jauciuosi gerai, tik retkarciais uzeina toks lyg sleikstulys, bet dazniausiai sukramtau ka nors ir pradingsta. Na tik tiek kad labai sunku issirinkti ka valgyti, mesos nei paziuret nenoriu ax.gif Gal kad savijauta gera tai todel vis dar sunku patiketi kad ir as pagaliau jau nestuke.gif Vasario 8d laukiam pirmos echoskopijos, jau dieneles skaiciuoju kaip noriu kuo greiciau savo pilviuko gyventoja pamatyti ax.gif
Visoms mergytems lengvo kelio iki finiso 4u.gif
Atsakyti
as taip pat prisijungsiu prie jusu smile.gif man pagal mm dabar 9 savaite, taciau nuejus pas gine pirmadieni sake kad yra 6 sav, nors echo nedare bet pagal dydi. dabar esiu po 2 sav tai tikiuosi kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ir as noriu prisijungti i jusu bureli. Pagal paskutines mm mums jau yra 5 savaites ir 4 dienos. Gyvenu Anglijoje, kai skambinau ginei sake nera reikalo atvykti anksciau apziurai, tai vizita uzrase tik vasario 27 diena, tada mums bus lygiai 10 savaiciu. Truputi baisu tiek laiko apie savo maziuka nieko nezinoti unsure.gif
Atsakyti