Mano amarilio du žiedstiebiai gražiai augo, bet spėju, kad atidarinėjant balkoną peršaldžiau.
Pagelto pora lapų, žiedkotis. Ar yra kokia galimybė išgelbėt gėlytę, kad sužydėtų?
egleja, Livai - labai gražu
Aš džiaugiuosi, kad mano "vokietukai" pagaliau prabudo ir leidžia žiedstiebius
Aš džiaugiuosi, kad mano "vokietukai" pagaliau prabudo ir leidžia žiedstiebius
QUOTE(Jūrė @ 2010 02 05, 19:48)
Mano amarilio du žiedstiebiai gražiai augo, bet spėju, kad atidarinėjant balkoną peršaldžiau.
Pagelto pora lapų, žiedkotis. Ar yra kokia galimybė išgelbėt gėlytę, kad sužydėtų? 
Manau, kad ne. Ziurek ka darys, ir jeigu gels, tai gels. Nieko nepadarysi. Dabar saugok svoguna, kad nesuputu..
QUOTE(daivasen @ 2010 02 05, 14:03)
Ir mano tokia buvo
Dabar pas mane liko tik vienas lapas. Tai jau palikti ramybeje svoguna ar dar laistyti???
Papildyta:
QUOTE(kristele10 @ 2010 02 03, 22:23)
Palange

Tik besiskleidzianti Aprhrodite netilpo i kadra...
Zebrina kaip Tavo Chicás, Night Star?
Diasaja, paskubek pas savo "vaikus", visi cibuliai snapus iskise, vienas jau koki 20 cm

Tik besiskleidzianti Aprhrodite netilpo i kadra...
Zebrina kaip Tavo Chicás, Night Star?
Diasaja, paskubek pas savo "vaikus", visi cibuliai snapus iskise, vienas jau koki 20 cm
Nua cia tai tikra palange
Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2010 02 05, 11:24)
sveikos merginos,jau pavaret cia kol sirguliavau, jau 8puslapius uzpyldet
parodysiu savo grozybes ,
cia evergrynas su antru ziedkociu

o cia maksiminis su zydinciais dviem ziedkociais,kaip ispudingai atrodo,ir tik paprastukas maksiminis

parodysiu savo grozybes ,
cia evergrynas su antru ziedkociu

o cia maksiminis su zydinciais dviem ziedkociais,kaip ispudingai atrodo,ir tik paprastukas maksiminis

Kaip grazu
Prazydo mano Chiciukas:
QUOTE(AGkatulis @ 2010 02 06, 00:25)
Ir mano tokia buvo
paprastute
Dabar pas mane liko tik vienas lapas. Tai jau palikti ramybeje svoguna ar dar laistyti???
Papildyta:
Papildyta:
Kaip grazu

Papildyta:
Papildyta:
Kaip grazu
As tai nezinau, anksciau as ju niekada nemigdydavau, o siemet kai uzsimigdziau tai put pradejo , raudonliges prasidejo ir pan...dabar tik tikiuosi kad tik atsigautu visi, nes apipjaustineti, suluosyti be saknu....ir laikysiu kaip ir anksciau be jokio poilsio....gal tik ziema maziau laistysiu....
QUOTE(daivasen @ 2010 02 06, 14:01)
As tai nezinau, anksciau as ju niekada nemigdydavau, o siemet kai uzsimigdziau tai put pradejo , raudonliges prasidejo ir pan...dabar tik tikiuosi kad tik atsigautu visi, nes apipjaustineti, suluosyti be saknu....ir laikysiu kaip ir anksciau be jokio poilsio....gal tik ziema maziau laistysiu....
Mano nei vienas svogūnas nepagavo puvinio, nors išnešti į rūsį, kur per didelius šalčius vos pora laipsnių šilumos buvo.
Gal jau su puviniu pas jus buvo, gal drėgmės per daug ar gal ventiliacijos trūko.
Mano CHICO

O cia kartu su EVERGREENU "pozuoja

Kristele
kaip faina musu cikiukai abu vienu metu prazydo
gal dvynukai
O Night star dar tik tik skleidzia savo 4 ziedelius ,tai jau irgi greit pasirodysim
Renita 456 o taviskis lasisiukas jau nosyte parode,lauksiu ziedu
daivasen gal pas tave visi ankstesnieji kaimietukai buvo,tai todel ir nepuvo,jie juk nemirtingi
isgyvena betkokiom salygom,cia tik "uzsienieciai "lepunai tokie..

O cia kartu su EVERGREENU "pozuoja

Kristele
O Night star dar tik tik skleidzia savo 4 ziedelius ,tai jau irgi greit pasirodysim
daivasen gal pas tave visi ankstesnieji kaimietukai buvo,tai todel ir nepuvo,jie juk nemirtingi
QUOTE(zebrina @ 2010 02 06, 16:43)
Mano CHICO
Kristele
kaip faina musu cikiukai abu vienu metu prazydo
gal dvynukai
isgyvena betkokiom salygom,cia tik "uzsienieciai "lepunai tokie..
Kristele
WoW
gal ir dvynukai, bet manau, kad juos augina tukstanciais, tai ko gero 1000- tukai
O Night Star tai ji nabage daug jegu praradus, gi 3ia ziedstiebi augina, o as anuos du dar "panokinau" nuzydejusius
Zebrina, o Tu su blicu fotkini? Man nesigauna graziai, jei su blicu tai balti ziedai gaunasi... nors aisku pasitreniravus puse dienos gal isetu, o dabar pribegu radus minute pykst pykst ir sesija baigta
QUOTE(kristele10 @ 2010 02 06, 14:54)
WoW
gal ir dvynukai, bet manau, kad juos augina tukstanciais, tai ko gero 1000- tukai
Pas mane tai tik vienas kotas, tai toks "vienisesnis" nei Tavo, bet gal dar iskis ir kita snapa, labai tikiuosi...
O Night Star tai ji nabage daug jegu praradus, gi 3ia ziedstiebi augina, o as anuos du dar "panokinau" nuzydejusius
(nes net negalvojau i marcias leisti) 
Zebrina, o Tu su blicu fotkini? Man nesigauna graziai, jei su blicu tai balti ziedai gaunasi... nors aisku pasitreniravus puse dienos gal isetu, o dabar pribegu radus minute pykst pykst ir sesija baigta
Su blicu(istikruju tai nieko as tame fotike nesuprantu
O Night star tai ziedai tokie nesmulkus
Zebrina nu ir grozybe pas tave