Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (12 tema)

QUOTE(zebrina @ 2010 02 05, 09:23)
Su mano 2 amariliais irgi kazkas keisto daros g.gif nuzydejo gal pries men.ir lapu net nesiruosia augint..negana to dar ir buve lapukai gelsti pradejo verysad.gif Svogunai kieti,saknu nera g.gif Ka su tokiais daryt,sodint ant sausos zemes? g.gif

Nu va,va-ta pati beda ir pas mane .Siandien patresiau ,opalaisciau ir pastciau ant palanges .Ziuresim. g.gif

P.s. o jusu visu amariliai -nuostabus . wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 05, 10:17)

O bet tačiau gal pas tave bus Estella ir tada aš tau pavydėsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o labai skirias Estella nuo Pink? kad žinočiau kaip pranešt-pasikėlusiai, ar ne tongue.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 02 05, 10:25)
o labai skirias Estella nuo Pink? kad žinočiau kaip pranešt-pasikėlusiai, ar ne tongue.gif  hihihi.gif

Čia Estella
user posted image

O čia Pink Surprise
user posted image

Tik galėčiau pasakyti, kad Estellos žiedo pumpuras turėtų būti paiiiiiiilgas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 05 vasario 2010 - 10:30
Abi labai gražios wub.gif wub.gif , bet pas mane BUS Estella, labai jau graži biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 02 05, 10:23)
Su mano 2 amariliais irgi kazkas keisto daros g.gif nuzydejo gal pries men.ir lapu net nesiruosia augint..negana to dar ir buve lapukai gelsti pradejo verysad.gif Svogunai kieti,saknu nera g.gif Ka su tokiais daryt,sodint ant sausos zemes? g.gif

maniskiai irgi perzydeje pradejo leis lapus, o paskui nugelto, ale as nusprendziau, kad cia per vesu jiems. Vis delto reikia pripazinti, kad amariliai yra silumegiai

As cia dar ne i tema - vis tiek esat gelininkes biggrin.gif noriu mamai padovanoti kokia nors gele i kambario kampa - tai reiskia, kad sviesos ten jai nebus per daugiausiai. Turetu buti didoka ir krumine - na, ten pas mama toks tustokas kampas, tai noretusi uzpildyti. Gal ka nors turit pasiulyti, gal ka auginat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 05 vasario 2010 - 10:57
mano charizma is EG niekaip neprasimusa jau pusantro menesio
user posted image
jau 3lapus isleidus ilgiausius,vienas ir gelst pradejo o ziedas stovi kaip prikaltas ,nu niekaip nejuda,kaznai kas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 02 05, 11:12)
mano charizma is EG niekaip neprasimusa jau pusantro menesio

Aš truputį pradraskyčiau lukštus palei pumpurą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 02 05, 11:23)

Aš tai patikrinčiau ar nėra puvinio dugnelyje.. Man taip vieno amarilio 2/3 dugnelio su dalimi svogūno iš apačios nupuvo. Kas liko be šaknų tupi pasodintas ant žemės, bet daug vilčių išgelbėti nededu..
Atsakyti
is kristeles girafe ir ziaurei letai auga,bet po mmmm lenda,su liniuote matuojant matosi,kad auga rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va mano vienas is palanges groziu prasiskleide.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 05, 12:20)
Aš truputį pradraskyčiau lukštus palei pumpurą  rolleyes.gif

zinok pradraskiau tikrai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 02 05, 11:54)
maniskiai irgi perzydeje pradejo leis lapus, o paskui nugelto, ale as nusprendziau, kad cia per vesu jiems. Vis delto reikia pripazinti, kad amariliai yra silumegiai

As cia dar ne i tema - vis tiek esat gelininkes biggrin.gif noriu mamai padovanoti kokia nors gele i kambario kampa - tai reiskia, kad sviesos ten jai nebus per daugiausiai. Turetu buti didoka ir krumine - na, ten pas mama toks tustokas kampas, tai noretusi uzpildyti. Gal ka nors turit pasiulyti, gal ka auginat?

Tiktų dracena, spatifilium'as (papėdžialapis), difenbachija.. Čia mano pasiūlymai wink.gif
Atsiprašau, kad ne į temą 4u.gif

O jau meilenių grožiai pas jus.. bigsmile.gif Baltai pavydžiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryle: 05 vasario 2010 - 12:42