Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (12 tema)

QUOTE(diasaja @ 2010 02 17, 18:13)
gerai neįmatau blink.gif , bet per giliai pasodinti.

taip,kai sodinau palikau tik truputi islindusius,o perskaiciau,kad 3/4 reikia.O dabar kada galesiu persodinti?Ar nereikia?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 02 17, 19:20)
taip,kai sodinau palikau tik truputi islindusius,o perskaiciau,kad 3/4 reikia.O dabar kada galesiu persodinti?Ar nereikia?

perosinti geriausia ,kai svogūnas atsibunda po poilsio. Kadangi pas jus per giliai pasodinta, tai galit nusemti gerą žemės sluoksnį. Žinoma nėra taip blogai persodinti ir vegetacijos metu, tik reikia nesulaužyti lapų ir nepažeisti šaknų.
Teisingai sodinant tik 1/3 svogūno turėtų būti žemėje, o aš visai neįgilinu. Palaipsniui svogūnas pats kažkiek įlenda į žemę. Sodinant tik paviršiuje išvengiama puvinio. Ir net negalvokit apie jokį lapų pjovimą nei rudenį, nei kitu laiku.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 02 17, 18:55)
perosinti geriausia ,kai svogūnas atsibunda po poilsio. Kadangi pas jus per giliai pasodinta, tai galit nusemti  gerą žemės sluoksnį. Žinoma  nėra taip blogai persodinti ir vegetacijos metu, tik reikia nesulaužyti lapų ir nepažeisti šaknų.
Teisingai sodinant tik 1/3 svogūno turėtų būti žemėje, o aš visai neįgilinu. Palaipsniui svogūnas pats kažkiek įlenda į žemę. Sodinant tik paviršiuje išvengiama puvinio. Ir net negalvokit apie jokį lapų pjovimą nei rudenį, nei kitu laiku.

aciu labai
Atsakyti
Kad nebūt liūdna lotuliukas.gif Rojaus sodų forume rastą nuorodą įkeliu
ko ir kiek dar galima norėti

čia pavarvinti seilę ir pasvajoti ir kada nors įsigyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

wub.gif wub.gif kiek grožių pridėjot wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 17, 19:07)

čia pavarvinti seilę ir pasvajoti ir kada nors įsigyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 02 17, 02:33)
man regis, eile stoves norinchiu ivaikint biggrin.gif

Tai jei bus tai rasysim i eile ax.gif
tik galetumet man pasakyk kap cia pas jus vyksta viskas g.gif keiciates svoguneliais ar kaip mastau.gif blush2.gif

QUOTE(diasaja @ 2010 02 17, 10:15)
Ar galima į eilutę prie vaikiuko blush2.gif ? Aš mainais galėčiau pasiūlyti Lady Jane.
Štai mano puokštė šiuo metu džiuginanti akis:

Zioma ,kad galima mirksiukas.gif labai tinka man mainai bigsmile.gif nes Lady Jane
neturiu ax.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 02 17, 11:25)
Sveikutės  mirksiukas.gif
Pasirodau su savo Limona

Red Nymph

Jau koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif ypac man pilnavidures zavi nes nei vienos dar neturiu rolleyes.gif
QUOTE(diasaja @ 2010 02 17, 17:09)
O dabar matyti?

labai grazu wub.gif
mielosios ,
ale sitoks jusu visu auginamu ziedu grozis user posted image
Atsakyti
diasaja, na ir Lady Jane turi bigsmile.gif Gal viena pražydėjo ir iš vokiečių? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2010 02 17, 23:09)
Tai  jei bus tai  rasysim i eile ax.gif
tik galetumet man pasakyk kap cia pas jus vyksta viskas g.gif  keiciates svoguneliais  ar kaip mastau.gif blush2.gif

ir perkame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 17, 22:41)
diasaja, na ir Lady Jane turi  bigsmile.gif  Gal viena pražydėjo ir iš vokiečių? g.gif

neee. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 17, 23:52)

Uffff, nuraminai karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 02 17, 19:37)
wub.gif  wub.gif  kiek grožių pridėjot  wub.gif  wub.gif

jau skanūs kepiniai.ačiū už receptus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 17, 23:41)
ir perkame  ax.gif

aiskuma ax.gif