Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (12 tema)

QUOTE(kristalka @ 2010 02 17, 21:56)
jau skanūs kepiniai.ačiū už receptus 4u.gif

4u.gif mirksiukas.gif

o man jūsų žiedų grožis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 02 18, 00:00)

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
prazydejo mano evergrynas 3 ziedkocius dave,o lapeliu ne uzuomazgos!kad tik jis man nenumirtu verysad.gif
Atsakyti
na jau mano kad išleido kotą,tai net nežinau,apie puse metro lotuliukas.gif o žydėt dar nesiruošia,erzina mane. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalka @ 2010 02 18, 10:40)
na jau mano kad išleido kotą,tai net nežinau,apie puse metro lotuliukas.gif o žydėt dar nesiruošia,erzina mane. lotuliukas.gif

toks kotas išaugo dėl šviesos trūkumo. Kad greičiau pražystų reikia šilumos.
Atsakyti
o kad greiciau iskistu ziedkoti ir reik daugiau silumos
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 02 17, 17:59)
Ne taip issireiskiau,rudeni pasalinu rudus,nuvytusius lapus.Bet klausiu kai zydi augalas,ar reikia apmazinti lapu,nes ziuriu nuotraukose tik ziedkociai be lapu.O manieji tik isaugo i lapus,o ziedkoti sukrove viena.

O as tai sakyciau jei jau nepirmi metai auginat taip kaip auginat ir niekas nesupuva tai nieko ir nekeiskit, labai grazus augaliukai jusu....
As kai pradejau migdyt tai po puse svoguno dabar jau supuve....o anksciau jokiu bedu nebuvo, nebuvau supudzius nei vieno svoguno ir zydedavo po 2 kartus per metus....
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 02 18, 13:35)
o kad greiciau iskistu ziedkoti ir reik daugiau silumos

Taip, tik kai žydi vėsesnėje patalpoje , žiedai laikosi ilgiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 02 18, 13:45)
O as tai sakyciau jei jau nepirmi metai auginat taip kaip auginat ir niekas nesupuva tai nieko ir nekeiskit, labai grazus augaliukai jusu....
As kai pradejau migdyt tai po puse svoguno dabar jau supuve....o anksciau jokiu bedu nebuvo, nebuvau supudzius nei vieno svoguno ir zydedavo po 2 kartus per metus....

Kas antra savaitę tikrinu rūsyje miegancius( tik +5 šilumos) ir dar nei vieno su puviniu.
Kaip jau buvau rašius, pas jus pivinys matomai buvo įsimetęs anksčiau arba per daug drėgmės, arba nėra ventiliacijos
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 02 18, 10:36)
toks kotas išaugo dėl šviesos trūkumo. Kad greičiau pražystų reikia šilumos.

aišku,žinosiu.nešu tada kur šilčiau.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
greiciausiai pas mane ir sunkiai lenda ziraffe,jau nuo gruodzio vidurio negali pilnai islysti,nes temperatura dienos nakties sokineja uuuu,diena ir vakare gali butiplius22o ryta 15,o jai dyrbu diena visa tai vakareir plius 13
verysad.gif
Papildyta:
charizma taip ir neiskiso ziedo,nesubrendes ir sudzuiuvo verysad.gif
Atsakyti
Na štai su kokiu stiebu smile.gif