Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesa apie tikraja kilme ivaikinto vaiko

QUOTE(Lera @ 2010 02 23, 19:11)
svarbiausiai kai tiesa paaiškėtu nemeluot ir nesidangstyt ... e vaikui visada bus skaudu kad nuo jo sliepe tiesą... prisimins kiekviena pabarimą ir ttt ir galvos visa tai TIK dėl to juk ne JŲ vaikas esu ...visi jausmai kaip tėvams kažkur išgaruoja ..

Sutinku drinks_cheers.gif Taip atsitinka jai vaikai nezino tiesos,o jai nuo mazu dienu pratinasi prie tos minties g.gif manau kad ne taip jau ir baisu.(zinoma visada bus sunku suprasti, kodel esi paliktas....)Na as taip manau is savos patirties smile.gif
TEVU NEPASIRINKSI!
Papildyta:
QUOTE(*saulė* @ 2010 02 23, 22:44)
O manai, kad jeigu vaikas žinos tiesą jam tokių jausmų nekils? Manau, kad visada toks jausmas persekioja įvaikintus vaikus. O įtėvių pareiga yra įtikinti savo įvaikį, kad jis yra toks pat svarbus, kaip ir kiti biologiniai vaikai.

Paskutinis sakinys labai žiauriai skamba. Manau, jeigu taip atsitinka, kažkas toje šeimoje buvo blogai. Nežinau, bet kažkodėl taip atrodo  unsure.gif

Na ir tikriems vaikams ipac paauglisteja kila visokiausiu minciu biggrin.gif Pvz kad draugo tevai puikus, kad leidzia jam rukyti ar taurelia islenkti ir kaip jis noretu tokiu supratingu tevu biggrin.gif
Taigi auginti ir aukleti vaikus nera lengva doh.gif nesvarbu ar BIO ar ne.Ir taip, jai vaikeli labai mylesi wub.gif praeis sunkus laikotarpis ir jis bus dekingas visa savo likusi gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2010 02 23, 20:44)
O manai, kad jeigu vaikas žinos tiesą jam tokių jausmų nekils? Manau, kad visada toks jausmas persekioja įvaikintus vaikus. O įtėvių pareiga yra įtikinti savo įvaikį, kad jis yra toks pat svarbus, kaip ir kiti biologiniai vaikai.

Paskutinis sakinys labai žiauriai skamba. Manau, jeigu taip atsitinka, kažkas toje šeimoje buvo blogai. Nežinau, bet kažkodėl taip atrodo  unsure.gif

Manau, kad tikrai nekils. Paauglystėje greičiausiai gali leptelti gali bet ką, bet manau, kad jei vaikas apie tai žino nuo vaikystės tai gali būti tik įtėvių kompleksas kuriuo nebent gali vaikai manipuliuoti. Arba kažkas iš tiesų toje šeimoje prastai.

Kas kitą, jei sužino netikėtai ir dar paauglystėje. Tuomet jau nedrįstu spėlioti o kaip tas šokas gali paveikti vaikų emocijas.
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2010 02 23, 20:44)

na jei žinos nuo pradžių tiesiog jis su tuo susigyvens ir jam nebus to šoko ... ne šeimoj per daug gerai bet jausmams neįsakysi ... sureagavo kaip sureagavo , nemažai teko bendraut su suaugusiais žmonėm kurie sužino juk yra įvaikinti jau būdami suaugę visiems būna didelis šokas ir jausmų atšalimas tėvams... o kai žino tau nuo kudikystes viskas būna daug paprasčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 24 vasario 2010 - 17:18
Kažkodėl manau, kad suaugusių įvaikintų žmonių, žinojusių tiesą nuo vaikystės yra vienetai. Nes šį faktą laikyti paslaptyje buvo norma ir visi tos normos laikėsi. Deja....
Atsakyti
Taip .. ankščiau taip buvo būtent taip , dabar jau "madinga" neslėpt , ir aš manau tai labai teisinga ... pvz mano broliuko tėveliai ir dabar jau kai viskas išaiškėjo , vengia apie tai kalbėt motina už širdies griebiasi vos jis nors iš tolo paliečia šią temą...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 02 25, 11:02)
Taip .. ankščiau taip buvo būtent taip , dabar jau "madinga" neslėpt , ir aš manau tai labai teisinga ... pvz mano broliuko tėveliai ir dabar jau kai viskas išaiškėjo , vengia apie tai kalbėt motina už širdies griebiasi vos jis nors iš tolo paliečia šią temą...

"mano broliuko tėveliai" ? ? ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 02 24, 17:15)
na jei žinos nuo pradžių tiesiog jis su tuo susigyvens ir jam nebus to šoko ... ne šeimoj per daug gerai bet jausmams neįsakysi ... sureagavo kaip sureagavo , nemažai teko bendraut su suaugusiais žmonėm kurie sužino juk yra įvaikinti jau būdami suaugę visiems būna didelis šokas ir jausmų atšalimas tėvams...  o kai žino tau nuo kudikystes viskas būna daug paprasčiau smile.gif

net nežinau kaip pasakyti - kas geriau - augti su žinojimu "esu kitoks" ar šokas - JAU suaugusiam žmogui.
turiu pažįstamus du įvaikintus. Abu sužinojo ne iš tėvų, ne vaikystėje. VIenu atveju - nauji kaimynai pasirodo kažką žinojo, kitu atveju - iš kiemo vaikų paauglystėje. Įdomiausias turbūt pirmasis atvejis - jo ieškojo. atsisakė susitikt, nes kaip kažkuri čia išsireiškė - nenori skaudinti savo naujų tėvų, esą čia jo tėvai, brolis ir sesuo, kitų nereikia. na vat toks suaugusio vyro požiūris. Kiek teko bendrauti - niekada nekelia kažkokių pretenzijų savo įtėviams. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 02 25, 12:41)
"mano broliuko tėveliai"  ? ? ? g.gif

Juk rašė, kad brolis įvaikintas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 02 25, 12:59)
Juk rašė, kad brolis įvaikintas buvo  smile.gif

gripuoju.Atmintis irgi smile.gif

mūsų dukros brolį kai ėmė,aiškiai pasisakė už atvirą įvaikinimą,bet paskui nuomonę kardinaliai pakeitė...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 02 25, 01:02)
...pvz mano broliuko tėveliai

liezuvis.gif as irgi nesupratau...tai kieno tie teveliai?!broliuko,bet ne MANO? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2010 02 25, 14:25)
liezuvis.gif  as irgi nesupratau...tai kieno tie teveliai?!broliuko,bet ne MANO? lotuliukas.gif

o ko čia nesuprast? juk jau paaiškinta prieš pora postu , pabandyk perskaityt iš naujo .
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 02 25, 14:15)
net nežinau kaip pasakyti - kas geriau - augti su žinojimu "esu kitoks" ar šokas - JAU  suaugusiam žmogui.
turiu pažįstamus du įvaikintus. Abu sužinojo ne iš tėvų, ne vaikystėje. VIenu atveju - nauji kaimynai pasirodo kažką žinojo, kitu atveju - iš kiemo vaikų paauglystėje. Įdomiausias turbūt pirmasis atvejis - jo ieškojo. atsisakė susitikt, nes kaip kažkuri čia išsireiškė - nenori skaudinti savo naujų tėvų, esą čia jo tėvai, brolis ir sesuo, kitų nereikia.  na vat toks suaugusio vyro požiūris. Kiek teko bendrauti - niekada nekelia kažkokių pretenzijų savo įtėviams.  g.gif

Kiekvienam zmogui svarbi praeitis smile.gif Kas jis toks ir is kur kiles smile.gif
Tik ,nenoras iskaudinti itevius blokuojamas sis jausmas g.gif
Tikrai zinau ka sakau smile.gif Susiradau gimdytoja(net, padedu jai finansiskai), ieskau mazosios sesutes nes,man tai svarbu!Nors mano tevams tai nelabai patinka g.gif Gal baime g.gif kad pamilsiu ja labiau.Nors tai visiskai kvaila ir neimanoma schmoll.gif
Atsakyti