Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesa apie tikraja kilme ivaikinto vaiko

QUOTE(*saulė* @ 2010 02 02, 00:04)
Tas vaikelis vis dar gyvena mūsų šeimoje ir tikiuosi dar ilgai ir laimingai gyvens...

Saunu! na taip ir supratau.Tai mano tema labai jums aktuali Suprantu jusu baimes kad viena diena ateis kas nors pas jus ir pareiks savo teises i vaikuti verysad.gif
Netiesa, niekas neturi jokiu teisiu i jusu uzaugintus vaikus.Tai jusu vaikai taip ir bus.
Atsakyti
Mes tą vaiką globojam ir tas vaikas žino visą tiesą apie savo praeitį. smile.gif Aš tik žinau, kaip galima paprastai daug ką sugriauti, ir deja iš savo patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2010 02 02, 01:02)
Mes tą vaiką globojam ir tas vaikas žino visą tiesą apie savo praeitį. smile.gif Aš tik žinau, kaip galima paprastai daug ką sugriauti, ir deja iš savo patirties smile.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Si mintis mane jau senokai kankino pamaniau kad gal padetu pasidalinti su zmonemis ,kurie patire siuo klausimo ir turi baimiu smile.gif
Ir aisku padejo apsispresti kaip toliau elgtis.
Nelisiu i seima nereikalausiu jokiu teisiu kai, nores patys susisieks.Ju teise rinktis jie jos nusipelne smile.gif
Gal kada nors parasysiu kuo baigesi si istorija wub.gif
Atsakyti
Būtinai sugrįžkit pasidalint.Linkiu jums viso ko geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 02 02, 03:11)
Būtinai sugrįžkit pasidalint.Linkiu jums viso ko geriausio 4u.gif

drinks_cheers.gif nekantriai lauksime tesinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2010 02 01, 17:39)
kadangi dabar kiekvienoje seimoje arba bent gimineje yra isvaziavusiu gyventi i uzsieni,tai mes visi neblogai zinome kiek "ten"valstybe remia vaikus.tikrai parama nemaza,bet nemazesne tevu atsakomybe,bent jau ko vertas istatymas,kad vaikas iki 12 metu negali buti vienas ir t.t.

Čia visiškai off-topic, bet nesusilaikiau. Kai buvome UK, tai mus išmetė iš nuomuojamo namo [namas priklausė firmai, kur vykau] dėl ... vaiko.

Paaiškino: tai namas ne privatus (tas tiesa, jis priklausė firmai), jis nėra plačiai masei skirtas viešbutis (na irgi tiesa, jį leidžia nuomuotis tik firmos svečiams ir jų draugams ar antroms pusėms). Taigi jeigu kažkas atsitiks (pvz. įsibraus vagis ir sugadins turtą), tai draudimo kompanija sužinojusi, kad į namą buvo įėjęs vaikas (tik įėjęs) pagal įstatymus [greičiausiai už namo eksplotavimo tvarkos pažeidimą] jiems galės nieko nemokėti... Beje, namas nedidelis, jame tik trys miegamieji.

Po to teko (per dieną) "atsakingai" išsinuomuoti pirmoje pasitaikiuosioje vietoje g.gif
Atsakyti
mano brolis sužinojo būdamas 16, girtas "dėde" pasakė reakcija buvo baisi.... pabėgo iš namų nekentė tėvų kad tylėjo ir nesakė... praėjo po to įvykio jau daugiau kaip 15 metų o jam vis dar skaudu ...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 02 21, 20:39)
mano brolis sužinojo būdamas 16, girtas "dėde" pasakė reakcija buvo baisi.... pabėgo iš namų nekentė tėvų kad tylėjo ir nesakė... praėjo po to įvykio jau daugiau kaip 15 metų o jam vis dar skaudu ...

aš dešimtis tokių istorijų girdėjau...

bet įtėviai vistiek nepasimoko
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 02 21, 21:55)
aš dešimtis tokių istorijų girdėjau...

bet įtėviai vistiek nepasimoko

bet logiškai mąstant ko ant tu tėvų pikt ačiū pasakyt reikia ..bet būtent tokios reakcijos būna.. bet galiu suprast tuos tėvus iš dalies.. brolis sakė jį užauginusioj šeimoj jau kai sužinojo šį temą buvo tabų , jie pasakė juk jo tėvai žuvo autoavarijoj liko va neva vienas dėdė ( kuris jam viska girtas pasakė ir realiai nebuvo joks bio dėdė ) pribūrė kad ji rado prie šiukšlyno ir dar daug daug ko .. tiesos nebuvo nei lašo .... doh.gif

kai pasakojau jam kita "tiesa" jo akys kiekviena akimirką darėsi vis apvalesnės ....
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 02 21, 22:39)

Tokios riakcijos labiausiai ir bijau verysad.gif Todel ir nenoriu kistis i sia seima g.gif Gal laikas viska isspres g.gif
Tiesa zinoma svarbi ir vaikui ir man,bet situacija gana sudetinga.Mano atveju geriausia palikti taip kaip yra.
Atsakyti
svarbiausiai kai tiesa paaiškėtu nemeluot ir nesidangstyt ... e vaikui visada bus skaudu kad nuo jo sliepe tiesą... prisimins kiekviena pabarimą ir ttt ir galvos visa tai TIK dėl to juk ne JŲ vaikas esu ...visi jausmai kaip tėvams kažkur išgaruoja ..
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 02 23, 17:11)
prisimins kiekviena pabarimą ir ttt ir galvos visa tai TIK dėl to juk ne JŲ vaikas esu ...

visi jausmai kaip tėvams kažkur išgaruoja ..

O manai, kad jeigu vaikas žinos tiesą jam tokių jausmų nekils? Manau, kad visada toks jausmas persekioja įvaikintus vaikus. O įtėvių pareiga yra įtikinti savo įvaikį, kad jis yra toks pat svarbus, kaip ir kiti biologiniai vaikai.

Paskutinis sakinys labai žiauriai skamba. Manau, jeigu taip atsitinka, kažkas toje šeimoje buvo blogai. Nežinau, bet kažkodėl taip atrodo unsure.gif
Atsakyti