Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

nugi visai susidomejau smile.gif as kai tokia staromodna, tai net nezinojau, kad jau israstas toks dalykas blush2.gif .
tik man kazkaip keistai butu jaustis, kai pvz. vasara eini i pliaza - krutine pupso, nusirengi - krutines nebera, eini namo - vel pupso lotuliukas.gif . bet isradima butu gerai pritaikyt kur nors darbe. bent kolegoms ir klientams smagiau butu, kai salia moteriske su pilnu komplektu sedetu.
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2010 02 11, 14:49)
nugi visai susidomejau smile.gif as kai tokia staromodna, tai net nezinojau, kad jau israstas toks dalykas  blush2.gif .
tik man kazkaip keistai butu jaustis, kai pvz. vasara eini i pliaza - krutine pupso, nusirengi - krutines nebera, eini namo - vel pupso  lotuliukas.gif .  bet isradima butu gerai pritaikyt kur nors darbe. bent kolegoms ir klientams smagiau butu, kai salia moteriske su pilnu komplektu sedetu.

Tai man atrodo turetu ir tarp maudymuku deti g.gif tik vat rast reiktu biggrin.gif nors yra maudimuku taip vadinamos trikampio formos liemenele, atrodo lyg nebutu jokio pakietinimo lotuliukas.gif o istikro, yra deta, ir pakelia bei sustumia krutine arciau viena kitos smile.gif mamai mano jis labai tinka thumbup.gif nes kitus kiek matavo, tai verysad.gif nekaip verysad.gif o vat tas geriausias variantas thumbup.gif
Atsakyti
as tai nesuku galvos kaip atrodau su rubais, aisku galima nesiot liemenele prisikisus silikono ar dar kokios nesamones ir viskas ciki... tol kol nereikia nusirengt. zinoma, vyras buna su moterim ne del krutines, bet visi vyrai vienodi, ir jiems norisi uzciuopt bent kazka, labai puiku, jei ten yra koks B dydis, bet jeigu AA, tai labai abejoju ar patinka kam. tiesiog apsimeta, kad jiems uztenka ir tiek, kad neizeist.
taip kad galit nesvaigt, kad vyrams patinka bet kas. man visada sake, kad mano krutine grazi, viskas gerai ir t.t. kol viena karta netycia leptelejo :<nu taip, aisku galetu buti ir didesne, nes db ten nieko beveik nera, bet man uztenka.>..
viskas priklauso nuo vyru, jei jie moka graziai meluoti, itikinti mus, kad viskas gerai, ir dingsta kompleksai. ir uztenka mazos netycia istartos frazes, kad viska sugadint.
taip jau yra, vyrams tas pats su ju pasididziavimu, tik pasakyk juokais, kad ten pas ji mazas, ir viskas, vyrui depresija
Atsakyti
QUOTE(teledema @ 2010 02 16, 15:01)
as tai nesuku galvos kaip atrodau su rubais, aisku galima nesiot liemenele prisikisus silikono ar dar kokios nesamones ir viskas ciki... tol kol nereikia nusirengt. zinoma, vyras buna su moterim ne del krutines, bet visi vyrai vienodi, ir jiems norisi uzciuopt bent kazka, labai puiku, jei ten yra koks B dydis, bet jeigu AA, tai labai abejoju ar patinka kam. tiesiog apsimeta, kad jiems uztenka ir tiek, kad neizeist.
taip kad galit nesvaigt, kad vyrams patinka bet kas. man visada sake, kad mano krutine grazi, viskas gerai ir t.t. kol viena karta netycia leptelejo :<nu taip, aisku galetu buti ir didesne, nes db ten nieko beveik nera,  bet man uztenka.>..
viskas priklauso nuo vyru, jei jie moka graziai meluoti, itikinti mus, kad viskas gerai, ir dingsta kompleksai. ir uztenka mazos netycia istartos frazes, kad viska sugadint.
taip jau yra, vyrams tas pats su ju pasididziavimu, tik pasakyk juokais, kad ten pas ji mazas, ir viskas, vyrui depresija

Na aš nenorėčiau su tuo sutikti schmoll.gif Juk kiekvienas vyras skirtingas, ir teigti, kad jiems visiems patinka tik didelės krūtinės yra nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 16, 16:29)
Na aš nenorėčiau su tuo sutikti schmoll.gif Juk kiekvienas vyras skirtingas, ir teigti, kad jiems visiems patinka tik didelės krūtinės yra nesąmonė.

drinks_cheers.gif vieniems patinka dideles D-E... kitiems vidutines C-B, tretiems A smile.gif Kazkada sapranauskas pareisia, kad jis negali ziureti i dideles krutis lotuliukas.gif Cia tas pats butu teigti, kad visiems vyrams patinka "olialia mergaites" hihihi.gif hihihi.gif Taip tikrai nera tad irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 16 vasario 2010 - 14:51
jungiuosi ir as pas jus su savo AA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 02 16, 16:34)
jungiuosi ir as pas jus su savo AA  doh.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
kazin ar yra kokiu budu ja padidinti bent minimaliai? isskyrus operacijas... smile.gif
Atsakyti
Oiii mergaites, kaip man tai artima....Labai suprantu tas, kurios tikrai labai pergyvena. Krutines neturejau isvis, bet vistiek nesiodavau A dydzio liemenele, del vaizdo. Labai daug esu isgyvenus, del visiskai 0 krutines. Visos mano nesiojamos bliuskeles buvo be jokiu iskirpciu. Pirkdavau, ne tai, kas man grazu, o tai , kas labiau tiko. Kad tik neisryskintu krutines, o ja optiskai padidintu. Vasaru tiesiog nekesdavau ir ju nelaukdavau, del tos pacios priezasties. Prie juros degindavausi tik kopose, nors jei ir ganetinai karstis plieksdavo. Nei viena mano drauge nera macius manes su maudomu, tiesiog nesimaudydavau ir nesidegindavau. Liemeneliu ar maudymosi kostiumeliu issirinkimas baigdavosi asaromis ir saves nekentimu. Vis galvodavau, kodel man taip, nes mama turi nemaza krutine. Draugavau daug metu su vienu vaikinu, bet issiskyriau. Manau pati esu kalta, kadangi labai sunku gyventi su kompleksuota moterimi, kuri del savo komplekso yra daznai pikta, nepatenkinta, savimi nepasitikinti, pilnai neatsipalaiduojanti (lovos reikaluose), labai jautri, atsisakanti eiti su kompanija tai i pirti, tai i keliones vaziuoti, del viso sito gadinau nervus ir jam. Daug metu svajojau apie plastine operacija. Gailejau saves, savo sugadintu nervu, pavargus buvau nuo viso sito, kad del kazkokios krutines, negaliu ramiai ir laimingai gyventi. Taupiau pinigelius ne, kad masina pasikeisciau i geresne, o kad baigtusi mano kancios. Ir viena diena, uzsirasiau konsultacijai pas plastikos chirurga ir pasiryzau atsikratyti savo komplekso. Nesupras manau, nei viena moteris manes, kuri neturi 0 krutines. Ir labai lengva sakyti , kad reikia nesioti liemeneles su silikonu, kurios nera ant ko uzdeti! Jei nors A krutine buciau turejus, manau nebuciau dariusi operacijos, tuomet ir liemenele gelbetu. Dabar esu laiminga, jauciuosi pilnaverte, daug sypsausi,sau esu grazi, esu mylima, turiu vyra. Dziaugiuosi, del tu moteru, kurios nekompleksuoja. Saunuoles Jus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as jungiuosi su savo AA lotuliukas.gif Jeigu atvirai - ziauriai kompleksuoju del mazu papu. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sirdelyte @ 2010 02 16, 18:02)
Oiii mergaites, kaip man tai artima....Labai suprantu tas, kurios tikrai labai pergyvena. Krutines neturejau isvis, bet vistiek nesiodavau A dydzio liemenele, del vaizdo. Labai daug esu isgyvenus, del visiskai 0 krutines. Visos mano nesiojamos bliuskeles buvo be jokiu iskirpciu. Pirkdavau, ne tai, kas man grazu, o tai , kas labiau tiko. Kad tik neisryskintu krutines, o ja optiskai padidintu. Vasaru tiesiog nekesdavau ir ju nelaukdavau, del tos pacios priezasties. Prie juros degindavausi tik kopose, nors jei ir ganetinai karstis plieksdavo. Nei viena mano drauge nera macius manes su maudomu, tiesiog nesimaudydavau ir nesidegindavau. Liemeneliu ar maudymosi kostiumeliu issirinkimas baigdavosi asaromis ir saves nekentimu. Vis galvodavau, kodel man taip, nes  mama turi nemaza krutine. Draugavau daug metu su vienu vaikinu, bet issiskyriau. Manau pati esu kalta, kadangi labai sunku gyventi su kompleksuota moterimi, kuri del savo komplekso yra daznai pikta, nepatenkinta, savimi nepasitikinti, pilnai neatsipalaiduojanti (lovos reikaluose), labai jautri,  atsisakanti eiti su kompanija tai i pirti, tai i keliones vaziuoti, del viso sito gadinau nervus ir jam. Daug metu svajojau apie plastine operacija. Gailejau saves, savo sugadintu nervu, pavargus buvau nuo viso sito, kad del kazkokios krutines, negaliu ramiai ir laimingai gyventi. Taupiau pinigelius ne, kad masina pasikeisciau i geresne, o kad baigtusi mano kancios. Ir viena diena, uzsirasiau konsultacijai pas plastikos chirurga ir pasiryzau atsikratyti savo komplekso. Nesupras manau, nei viena moteris manes, kuri neturi 0 krutines. Ir labai lengva sakyti , kad reikia nesioti liemeneles su silikonu, kurios nera ant ko uzdeti! Jei nors A krutine buciau turejus, manau nebuciau dariusi operacijos, tuomet ir liemenele gelbetu. Dabar esu laiminga, jauciuosi pilnaverte, daug sypsausi,sau esu grazi, esu mylima, turiu vyra.  Dziaugiuosi, del tu moteru, kurios nekompleksuoja. Saunuoles Jus  thumbup.gif

Labai dziaugiuosi, kad esi laiminga. thumbup.gif Puikiai tave suprantu, panasi ir mano situacija tongue.gif Dazna pati apie pasididinima pagalvoju. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parissiene: 16 vasario 2010 - 17:11
QUOTE(sirdelyte @ 2010 02 16, 19:02)

As visiskai Jus suprantu, labai sunku gyventi su dideliais kompleksais doh.gif
P.S idomu kokio dydzio krutine yra po opereracijos blush2.gif ir ar sakete esamam vyrui ka pasidarete ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 16 vasario 2010 - 18:55
QUOTE(sirdelyte @ 2010 02 16, 18:02)
  Draugavau daug metu su vienu vaikinu, bet issiskyriau. Manau pati esu kalta, kadangi labai sunku gyventi su kompleksuota moterimi, kuri del savo komplekso yra daznai pikta, nepatenkinta, savimi nepasitikinti, pilnai neatsipalaiduojanti (lovos reikaluose), labai jautri,  atsisakanti eiti su kompanija tai i pirti, tai i keliones vaziuoti, del viso sito gadinau nervus ir jam. Daug metu svajojau apie plastine operacija. Gailejau saves, savo sugadintu nervu, pavargus buvau nuo viso sito, kad del kazkokios krutines, negaliu ramiai ir laimingai gyventi. Taupiau pinigelius ne, kad masina pasikeisciau i geresne, o kad baigtusi mano kancios. Ir viena diena, uzsirasiau konsultacijai pas plastikos chirurga ir pasiryzau atsikratyti savo komplekso. Nesupras manau, nei viena moteris manes, kuri neturi 0 krutines. Ir labai lengva sakyti , kad reikia nesioti liemeneles su silikonu, kurios nera ant ko uzdeti! Jei nors A krutine buciau turejus, manau nebuciau dariusi operacijos, tuomet ir liemenele gelbetu. Dabar esu laiminga, jauciuosi pilnaverte, daug sypsausi,sau esu grazi, esu mylima, turiu vyra.  Dziaugiuosi, del tu moteru, kurios nekompleksuoja. Saunuoles Jus  thumbup.gif

sveika, cia gal busi is tokiu atveju, kai tai jau yra fizinis trukumas. nes mano AA-A, tai nezinau ka daryciau, jei butu mazesne, galimas dalykas, mano optimizmas irgi greitai isgaruotu blush2.gif . kad vis delto draugavai su vaikinu, irodo, kad vyrai ne pagal krutine renkasi drauges. nemanau, kad zemeje daug vyru, kurie draugauja su "bekrutem" merginom tik is filantropisku paskatu ir jauciasi tuom nusipelnysiantys dangiska karalyste. cia butu atsakymas i ankstesni komentara, kad vyrams reikia tik dideliu krutu. sakyciau, dideles krutys, kaip ir platus klubai yra patrauklu tik del islikusio nesamoningo instinkto, kad tokio sudejimo moterys tikrai bus vaisingos.
kad jauteisi kompleksuota ir tai trukdydavo jusus bendram gyvenimui, labai pazistama. as turejau kitokiu kompleksu, kol mano vyras ju, aciu Dievui ir MB, neismuso is mano kvailos galvos rolleyes.gif .
beje, galima uzlenkti diskusija i kita puse. buvo atlikti tyrimai, kaip moterys renkasi vyrus. vyrai mano, kad pagal raumenu mase ir krutines ploti arba pagal ju vyrisko reikalo ilgi. o tyrimas parode, kad moterys nesamoningai ziuri i vyru sedmenis ir is reto atvejo i pasididziavima. ir tai yra taip pat nesamoningas kriterijus, kad sveiku ir apvaliu sedmenu savininkas us sveikas ir fiziskai pajegus vyras. stai jums ir pavyzdys, kaip musu asmeninis poziuris i situacija gali buti toli nuo tikrojo situacijos vaizdo.
Isvada! dazniausia problemos yra musu galvose, o ne krutyse (nebent tai rimtas fizinis trukumas) drinks_cheers.gif
Atsakyti