QUOTE(sirdelyte @ 2010 02 16, 18:02)
Draugavau daug metu su vienu vaikinu, bet issiskyriau. Manau pati esu kalta, kadangi labai sunku gyventi su kompleksuota moterimi, kuri del savo komplekso yra daznai pikta, nepatenkinta, savimi nepasitikinti, pilnai neatsipalaiduojanti (lovos reikaluose), labai jautri, atsisakanti eiti su kompanija tai i pirti, tai i keliones vaziuoti, del viso sito gadinau nervus ir jam. Daug metu svajojau apie plastine operacija. Gailejau saves, savo sugadintu nervu, pavargus buvau nuo viso sito, kad del kazkokios krutines, negaliu ramiai ir laimingai gyventi. Taupiau pinigelius ne, kad masina pasikeisciau i geresne, o kad baigtusi mano kancios. Ir viena diena, uzsirasiau konsultacijai pas plastikos chirurga ir pasiryzau atsikratyti savo komplekso. Nesupras manau, nei viena moteris manes, kuri neturi 0 krutines. Ir labai lengva sakyti , kad reikia nesioti liemeneles su silikonu, kurios nera ant ko uzdeti! Jei nors A krutine buciau turejus, manau nebuciau dariusi operacijos, tuomet ir liemenele gelbetu. Dabar esu laiminga, jauciuosi pilnaverte, daug sypsausi,sau esu grazi, esu mylima, turiu vyra. Dziaugiuosi, del tu moteru, kurios nekompleksuoja. Saunuoles Jus
sveika, cia gal busi is tokiu atveju, kai tai jau yra fizinis trukumas. nes mano AA-A, tai nezinau ka daryciau, jei butu mazesne, galimas dalykas, mano optimizmas irgi greitai isgaruotu

. kad vis delto draugavai su vaikinu, irodo, kad vyrai ne pagal krutine renkasi drauges. nemanau, kad zemeje daug vyru, kurie draugauja su "bekrutem" merginom tik is filantropisku paskatu ir jauciasi tuom nusipelnysiantys dangiska karalyste. cia butu atsakymas i ankstesni komentara, kad vyrams reikia tik dideliu krutu. sakyciau, dideles krutys, kaip ir platus klubai yra patrauklu tik del islikusio nesamoningo instinkto, kad tokio sudejimo moterys tikrai bus vaisingos.
kad jauteisi kompleksuota ir tai trukdydavo jusus bendram gyvenimui, labai pazistama. as turejau kitokiu kompleksu, kol mano vyras ju, aciu Dievui ir MB, neismuso is mano kvailos galvos

.
beje, galima uzlenkti diskusija i kita puse. buvo atlikti tyrimai, kaip moterys renkasi vyrus. vyrai mano, kad pagal raumenu mase ir krutines ploti arba pagal ju vyrisko reikalo ilgi. o tyrimas parode, kad moterys nesamoningai ziuri i vyru sedmenis ir is reto atvejo i pasididziavima. ir tai yra taip pat nesamoningas kriterijus, kad sveiku ir apvaliu sedmenu savininkas us sveikas ir fiziskai pajegus vyras. stai jums ir pavyzdys, kaip musu asmeninis poziuris i situacija gali buti toli nuo tikrojo situacijos vaizdo.
Isvada! dazniausia problemos yra musu galvose, o ne krutyse (nebent tai rimtas fizinis trukumas)