QUOTE(ramasyte @ 2012 04 07, 10:11)
na kokliariniai implantai irgi ne kuno dalis, arba galuniu protezai... bet jie padeda zmonems jaustis pilnaverciais

aisku galima ir be ju, ir nezaloti saves kaip sakote, o nusiteikti kad visaip galima gyventi. Cia kiekvieno pasirinkimo laisve.
Ir dar kalba siuo atveju eina ne apie maza krutine, o apie jos nebuvima.
o del teiginio kad silikonine krutine atrodo nenaturaliai jus neteisi. Matomai jums tik tokie pavyzdziai pasitaike matyti, kurie krenta i akis. Jeigu darydama operacija sieki kuo didesnio naturalumo, tai krutine taip ir atrodys. Galiu drasiai teigti, kad tokiam , kad Lietuvos pajuryje vasara, apie 50 proc. moteru yra po krutines didinimo operaciju, ir tik kokia 6-7 proc tai matysis akivaizdziai

o kitu net neitarsite
Nelyginkite kūno dalių atliekančių funkcijas ir estetikos. Be to mano pastebėjimasi... tai kas buvo mano jaunystėje maža krūtinė, dabar kažkaip tapo jos nebuvimu. Minėjau, kad iš krūvos foto prieš ir po MB paminėjo tik vieną, kad čia tikrai nėra krūtinės. Taip pat manau, kad atstatomoji estetinė operacija irgi visai kas kita, pavyzdžiui krūtinės implantai po krūties pašalinimo ar jos sužalojimo.
Oho kokia statistika

Aš maniau kad man jau vaidenas, kad vos ne pusė pliaže su implantais.
QUOTE(jurdld @ 2012 04 22, 03:26)
niekas nesako kad tai turi buti gyvenimo tikslas ar be to negalima gyventi, tiesiog yra trukumas kuri galima pataisyti, kodel ne. Del to jausies geriau, maziau galva skaudes del aprangos. Galima gyventi ir be dantu, atlepusiomis ausimis, susivelus, nesidazius.. bet graziems zmoniems gyventi lengviau .. sutinka pagal isvaizda, palydi pagal prota. toms kurioms gerai be krutines valio, gyvenkit taip toliau, tik baikit smerkti tas kurios pasitobulina figura, nieko nera cia jau TOKIO blogo. krutu implantai visam pasaulyje toks įpastas reiskinys, O pas mus kaip visad visko bijanciu minios.
Man patiko vienos senesnėse temose pasisakiusios pozicija: turėjau mažą krutinę sau patikau, pasididinau, nes man tiesiog atrodė gražiau didesnė, ir esu patenkinta...
Jai tai ne gyvenimo tikslas -

. Aš už kad žmonės siektų grožio. Ir už tai, kad jų asmeninis reikalas kaip jie nori atrodyti. Man priimtinas pirsingas, tatuiruotės, implantai imituojantys ragus ar prakaltos skylės apatinėje lūpoje ar liežuvyje. Tai kiekvieno apsisprendimo reikalas. Bet vilko gomurys, ar priekinių dantų nebuvimas - tai reali problema. Viskas kas byloja apie gerą produktyvumą, sveikatą, bei genetiką siektina, nes mes kaip besidauginantys individai pasąmoningai visada atstumsime asmenį, kurio išvaizda byloją priešingai, ir tik išsiugdytas altruizmas leidžia mums juos priimti kaip tokius pat visuomenės narius. Bet nerealu kad toks didelis populiacijos procentas yra "apsigimęs" ar dar kaip nukrypęs nuo individų bendros populiacijos išvaizdos. Pripažinkime, kad lietuvaičių vidutinė krūtinė yra B dydžio, o žinia kas tai yra vidutinė (kaip tam anikdote... Marytė duoda visiems, Onytė kai kam, aš niekam, o išeina kad esam visos vidutiniškos k*****). Be to nuo krūtinės dydžio visai nepriklauso jos funkcionalumas, kiek pamenu, krūtys yra skirtos pienu maitinti kūdikį, o jų dydis niekaip neparodo kiek to pieno bus. Dargi pastebėta, kad mažakrūtės dažnai pieno turi daugiau, tik va neaišku ar tai reali tendencija ar visgi tik atsitiktinumas. Krūtys mums svarbios, kaip antrinis lytinis požymis, todėl nekeista, kad kuo tas požymis didesnis, tuo daugiau dėmesio iš priešingos lyties atstovų. Ir net, jai vyras pirmenybę teikia mažai krūtinei, jo akys norom nenorom nukryps į didelės apimties, gilios iškirptės, sukeltų krutų savininkę. Bet tai nereiškia net ar jis sieks jos... Čia tas pats, kaip jai vyras eitų su aptemptomis kelnėmis atsikišusiais dideliais kiau
šiais ar peniu, juk visos atsisuktume

. Todėl nesuprantu to visuotinio noro didintis (.)(.), ir net C dydį va Olialiaškė pasididino. Tai koks gi čia tikslas peršasi? Būti gražesnei (manau siekis būti gražesnei, tik tuomet tikras, jai tas grožis rodo geresnę sveikatą, produktyvumą ir t.t.)? Ar jausti didesnį priešingos lyties dėmesį? Jai asmuo neneigia to, tada viskas ok. Bet realiai mane tiesiog už.... , kai aiškinama kad aš nenormali, kad esu patenkinta savo dydžio krūtine, kad atseit meluoju sau, ir kad visos tai daro tik dėl savęs. Klausimas ar tikrai jos darytusi tai, jai gyventų ten, kur nebūtų žmonių, arba būtų vien moterys su A dydžio krūtine. Galu gale, dar ne taip senai, mergaitėms ant krutinės buvo dedamos sunkios švino plokštelės, kad neleistų augti krutinei... o vėliau verždavo gorsetais, kad krutinė atrodytų plokščia. Ir tai buvo Europoje.
Dėl išvaizdos... paskaitykit mano įdėta nuorodą, sutinku su visomis ten išsakytomis mintimis. Ir prisiminkit, kad suplyšusi pėdkelnė blogai jaustis verčia tik savininkę, aplinkiniai pastebi, tik tai, kad ji jaučiasi nepatogiai ir neužtikrintai

.