labai gerai Lyanna pasake, jei turetumete A-B dydzio krutine irgi per maza atrodytu. nesu as visiska lenta, ir be liemeneles puikiai matosi, kad krutine turiu,o su liemenele dar didesne ir pakelta atrodo ji, taciau vistiek noretusi didesnes.... atrodo, kad ir kokia turetumeme vistiek rastume prie ko prikibti, tai per maza, tai forma netokia, tai nestandi
suprantu, kai kompleksuojama del mazos krutines, nes ir pati jauciuosi tokia turedama, nors kitom B dydis atrodo pats geriausias ir dziaugtusi toki turedamos...

QUOTE(kaunas2010 @ 2012 03 14, 18:16)
LACENZOI labai geros lemeneles (bent man
) su trigubu geliu oho kokius padaro (.)(.)

Gal galima placiau, kokios butent?
QUOTE(CESARIA @ 2012 03 15, 11:28)
Gal galima placiau, kokios butent?
internete radau foto kaip atrodo mergina be tos lemeneles ir su lemenele

ir va foto pacios lemeneles

jos atrodo kaip eilines lemeneles su pakietinimu tik tas pakietinimas trigubas, yra visokiu spalvu, labai graziai iskelia ir padidini neblogai, tik tas pakietinimas sakau gan nemazas, bet rezultatas atperka kaip uzsidedi lemenele, tos kurios gali sau leisti tokia lemenele manau verta isigyti nes kaina tai tikrai nemaza atrodo 145lt.bet man asmeniskai ji labiau patinka negu tie kur silikoniniai kauseliai issistato i vidu
O man tai tie pakietinimai nepatinka, nes pasilenki ir matosi krūtų speneliai. Iškart matyti, kad čia tik optinė apgaulė. Ir šiaip, pasirodai kaip didžiapapė, o nusirengus ten nieko nelieka, tada manau dar bjauresnis jausmas turėtų būti.
QUOTE(kaunas2010 @ 2012 03 15, 12:45)
internete radau foto kaip atrodo mergina be tos lemeneles ir su lemenele

jos atrodo kaip eilines lemeneles su pakietinimu tik tas pakietinimas trigubas, yra visokiu spalvu, labai graziai iskelia ir padidini neblogai, tik tas pakietinimas sakau gan nemazas, bet rezultatas atperka kaip uzsidedi lemenele, tos kurios gali sau leisti tokia lemenele manau verta isigyti nes kaina tai tikrai nemaza atrodo 145lt.bet man asmeniskai ji labiau patinka negu tie kur silikoniniai kauseliai issistato i vidu

Turiu ir aš tokią. Nieko ji neveikia, jei viršuj tušti tarpai lieka, net per palaidinukę matosi. Šonkaulių juk nesukelsi

QUOTE(sija8 @ 2012 03 15, 16:22)
Turiu ir aš tokią. Nieko ji neveikia, jei viršuj tušti tarpai lieka, net per palaidinukę matosi. Šonkaulių juk nesukelsi 

man tai gerai:) tinkamai dydi pasirinkau tai labai gerai, aisku nera kad wow bet vis geriau nei krutine dydinti, o siaip kaip pasilenkiu tai speneliai nesimato, matyt dar nuo krutines formos priklauso mano dydis A bet ji is virsaus tokia putlesne apvalesne kaip pasakyti, tai gerai padidina, nesiskundziu
Matavaus sita, ne velnio ji ir man nepadaro, tarpai lieka, baisu
Aisku per didele, kaip ir visos man liemeneles, nebent butu AA dydis tai dar gal, o A tai nieko gero

QUOTE(Tropicana @ 2012 03 15, 17:13)
Matavaus sita, ne velnio ji ir man nepadaro, tarpai lieka, baisu
Aisku per didele, kaip ir visos man liemeneles, nebent butu AA dydis tai dar gal, o A tai nieko gero 

Panašios yra VS Miraculous. Va ten yra ir AA dydis

QUOTE(sufle @ 2012 03 15, 17:57)
Na as liekna ir žema, man net 70 apimtis liemenukų didelė, bet taip nesmagu atrodyt kaip vaikas, aš tūrbūt įsimaišyčiau tarp 14mečių mergaičių ir niekas neatskirtų

o aš atradau sau tinkamą ir pigią liemenėlę
perku miesto turgelyje, kaina berods 14 lt. Žinoma, pakietinimas poroloninis, bet man nelieka jokių tarpų (kas būdavo su kitomis liemenėlėmis), gražiai pakelia ir padidina