Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

user posted image
butu grazi jei ne "UODEGA"

o antras klausimas ar as gerai matau, cia pliazines - siaudiniu padu basutes??? g.gif
Atsakyti
Man ir tokios susirodė. Tikrai prastokas vaizdas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 08 06, 08:41)
Man ir tokios susirodė. Tikrai prastokas vaizdas  schmoll.gif

nu ir skonis doh.gif doh.gif

o merginos kokius zadate batelius aveti devedama trumpa suknele: batelius, balerinas, aukstakulnius?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 08 06, 08:47)
o merginos kokius zadate batelius aveti devedama trumpa suknele: batelius, balerinas, aukstakulnius?? blush2.gif

Aš tai aukštakulnių vergas notworthy.gif tik su jais man moteris atrodo toookia elegantiška rolleyes.gif o šiaip, daug kas gi priklauso nuo pačios suknelės modelio, kokioje vietoje vyks vestuvės ir t.t.
Na, manau, kad kiekviena atsirenka kas jai tinka ir patinka.
Atsakyti
kam reikia smulkiai merginai trumpos suknytes, kreipkites 4u.gif (suknyte galima trumpinti pagal reikiama ilgi, nes kolkas ji yra ilga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 08 06, 15:25)
kam reikia smulkiai merginai trumpos suknytes, kreipkites  4u.gif  (suknyte galima trumpinti pagal reikiama ilgi, nes kolkas ji yra ilga smile.gif

Gal butu galima nuotrauku? Bent i az 4u.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...611667&st=0

kainyte temos gale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 08 05, 08:59)
o kaip Jums si suknele??

atsiprasau, bet man tai cia puikaus dizainerio puikios sukneles parodija blink.gif nezinau kas nuotaka, bet akivaizdu, kad neturi fantazijos, nes siuvejai nunese zinomo zmogaus vestuvine nuotrauka ir paprase panasios. Nunese pigu audini ir dar siuveja netikusia pasirinko, nes atrodo tai... kaip atrodo .. blush2.gif dar ir pozuoti panasiai bando..deja, tik bandymas blush2.gif

raskite daugiau nei du skirtumus :

user posted image user posted image

atsiprasau.. jei kam nepatinka ka parasiau..
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 08 06, 23:11)
atsiprasau, bet man tai cia puikaus dizainerio puikios sukneles parodija  blink.gif  nezinau kas nuotaka, bet akivaizdu, kad neturi fantazijos, nes siuvejai nunese  zinomo zmogaus vestuvine nuotrauka ir paprase panasios. Nunese pigu audini ir dar siuveja netikusia pasirinko, nes atrodo tai... kaip atrodo .. blush2.gif  dar ir pozuoti panasiai bando..deja, tik bandymas  blush2.gif

raskite daugiau nei du skirtumus :

user posted image  user posted image

atsiprasau.. jei kam nepatinka ka parasiau..

As sutinku kokiais 3000 procentu drinks_cheers.gif . nu man tai baisu, as jau kazkur pasisakiau, kai mergaite pasakojosi apie suknele kuria siunasi pas siuveja tokia kaip Valentaites antra ar trecia nepamenu, ir smulkiai ten deste "tik ta ir ana truputi pakeisim" doh.gif , nu nesamone kazkokia, tai kur tada esi tu pati, nes per vestuves tai bandai buti izimybes klonu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 08 06, 22:11)
atsiprasau, bet man tai cia puikaus dizainerio puikios sukneles parodija  blink.gif 

drinks_cheers.gif tikrai nevykusi kopija...
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 07, 11:11)
As sutinku kokiais 3000 procentu drinks_cheers.gif . nu man tai baisu, as jau kazkur pasisakiau, kai mergaite pasakojosi apie suknele kuria siunasi pas siuveja tokia kaip Valentaites antra ar trecia nepamenu, ir smulkiai ten deste "tik ta ir ana truputi pakeisim" doh.gif , nu nesamone kazkokia, tai kur tada esi tu pati, nes per vestuves tai bandai buti izimybes klonu. schmoll.gif

isvis maziau zurnalu reikia vartyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokių grožybių čia pilna bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti