Įkraunama...
Įkraunama...

Skype - 2

QUOTE(Vaida36969 @ 2011 06 22, 21:47)
Sveiki, turiu problema skambinat per skype, nesusijungia ir ismeta uzrasa "Problema su irasymo irenginiu"  help.gif  Gal kas gali padeti?

Man buvo tokia problema, iš pradžių padėdavo Skypės perinstaliavimas, bet problema išsispresdavo tik kuriam laikui (kokiom 10min doh.gif )
Tai galų gale aš išinstaliavau ir vėl suinstaliavau kompiuterio garso draiverius ir problemos kaip nebūta 4u.gif Tačiau pas jus gal kita priežastis, gal reikia kažkokius mikrofono nustatymus keisti smile.gif
Atsakyti
Laba vakara
perinstaliavus pc skaipas aišku ir nuplauke. Varda jo žinau bet rodo kad ant to emeilo yra visi kiti skaipai tik ne tas kurio reikia. O tipo kai jieškai pagal varda tai yra nu senienas savo prisijungiau o tonu niekaip
Atsakyti
Labas vakaras, cia nevisai apie skype, bet "netoli jo"- kaip perskaityti skypo istorijos dokumentus, kurie yra DAT File? WordPad ir NotePad atvercia visokiausius heroglifus, kuriuose matosi accout pavadinimai, bet apie ka jie kalba- nesimato.. Gal kas galite padeti?
Atsakyti
Na ir as pasipasakosiu.... Taip. Skype nesiojamam kompe buna taip, kai paleidziu skypa atsiranda ikonele desniam kampe apacioj ir dar kairiam apacioj ( na kaip atidarytas langas ir nuleistas) tai va. Kaip man padaryti, kad kairiam yrankiu toj juostoj apacioj jo nebutu.... nes isnyksta ji tik tada kai visiskai isjungiu skypa. Suprantu, kad kazkur turiu nuimti ar uzdeti varnele... bet kur?
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2011 07 31, 19:19)
Na ir as pasipasakosiu.... Taip. Skype nesiojamam kompe buna taip, kai paleidziu skypa atsiranda ikonele desniam kampe  apacioj ir dar kairiam apacioj ( na kaip atidarytas langas ir nuleistas) tai va. Kaip man padaryti, kad kairiam yrankiu toj juostoj apacioj jo nebutu.... nes  isnyksta ji tik tada kai visiskai isjungiu skypa. Suprantu, kad kazkur turiu nuimti ar uzdeti varnele... bet kur?

Išjunk skype, susirask per start'ą (ar folderyje) skype paleidimo piktogramą ir ant jos spausk Properties. Ir nustatyk taip:

user posted image

Jei gerai supratau problemą, tai sprendimas šitoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 31 liepos 2011 - 18:27
QUOTE(Calaquendi @ 2011 07 31, 19:26)
Išjunk skype, susirask per start'ą (ar folderyje) skype paleidimo piktogramą ir ant jos spausk Properties. Ir nustatyk taip:

user posted image

Jei gerai supratau problemą, tai sprendimas šitoks.

aciu sutvarkiau, uzdejau ta vista, nors 7 pas mane bet suveike ir 7 nebuvo. Toliau irankiu juosta kaip padaryt kad nesisleptu? biggrin.gif ir kaip kalba padaryt kad kampe butu? biggrin.gif
irankiu juosta jau padariau. kaip kalba kad atsirastu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 31 liepos 2011 - 18:47
QUOTE(Apus @ 2011 07 31, 19:45)
aciu sutvarkiau, uzdejau ta vista, nors 7 pas mane bet suveike ir 7 nebuvo. Toliau irankiu juosta kaip padaryt kad nesisleptu? biggrin.gif ir kaip kalba padaryt kad kampe butu? biggrin.gif
irankiu juosta jau padariau. kaip kalba kad atsirastu?

Tai tame ir esmė, kad win 7 padaro taip, kad skype visada būtų juostoje. Todėl ir reikia nustatyti vista compatibility, kad dingtų. Nes ant Vistos tokių nesąmonių nebuvo.

Kalbą turi omeny, kad prie laikrodžio rodytų jų pasirinkimą? Čia ne skype reikalai šiaip lotuliukas.gif

Pas mane tik viena kalba, tai nežinau, ar padės, bet manau, jog turėtų būti taip:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 07 31, 20:53)
Tai tame ir esmė, kad win 7 padaro taip, kad skype visada būtų juostoje. Todėl ir reikia nustatyti vista compatibility, kad dingtų. Nes ant Vistos tokių nesąmonių nebuvo.

Kalbą turi omeny, kad prie laikrodžio rodytų jų pasirinkimą? Čia ne skype reikalai šiaip  lotuliukas.gif

Pas mane tik viena kalba, tai nežinau, ar padės, bet manau, jog turėtų būti taip:

user posted image

aciu uz pagalba biggrin.gif cia prie naujo kompo as pratinuosi biggrin.gif
Atsakyti
Skype paskutiniu metu retai naudojuosi, bet vakar teko įsijungti biggrin.gif , prisireikė siųsti didelį failą. Skype pokalbių lange po siunčiamo failo pavadinimu atsirado nedidelis ženkliukas ir užrašas, dabar tiksliai nepasakysiu, bet kažkas panašaus "Your transfer is relayed. It means that your file transfer will be slow". Anksčiau jokių problemų nebuvo, 1-2 GB failus persiųsdavo max per 10 min., o dabar siuntimas būtų vykdomas 9 valandas. g.gif

Abu skype naudotojai yra tame pačiame TEO šviesolaidiniame tinkle. Kiek ieškojau informacijos internete, reikia įjungti UPnp.
Atsakyti
Sveiki,
gal zinot kame beda, kad negalima skambinti ne vienam kontaktui? skambinti ledzia, bet tik kai kitas asmuo pakelia rageli, pokalbis iskart nutruksta doh.gif tas pats jei kitas asmuo skambina, tada pokalbis nutruksta ir skambinanciajam rodo kad kontaktui galima tik rasyti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnetukas: 20 rugpjūčio 2011 - 17:06
Sveiki, nusipirkau nauja kompiuteri, o jame radau jau naujausia skype versija, kuri man visiskai nesuprantama. schmoll.gif Visada naudojau sena skype 3 versija, kaip man pereiti, sugrizti prie jos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 22 rugpjūčio 2011 - 14:42
QUOTE(Sella @ 2011 08 22, 15:41)
Sveiki, nusipirkau nauja kompiuteri, o jame radau jau naujausia skype versija, kuri man visiskai nesuprantama. schmoll.gif  Visada naudojau sena skype 3 versija, kaip man pereiti, sugrizti prie jos? g.gif

3.8 versija 4u.gif O kas naujausioj nepatinka? Kad šalia ir kontaktų sąrašas, ir chatas? Tą galima išjungti ir rodys taip, kaip senoj versijoj.
Atsakyti