Kokią skype versiją naudojate?
QUOTE(mamulioka @ 2011 09 12, 21:20)
Gali tai but del to, kad to adresato kompiuteris yra visa para ijungtas ir skype` programa visa para online?
Mano kompas visą dieną (nuo ~8 ryto iki ~vidurnakčio) įjungtas, bet niekas nesiskundė, jog vėluoja mano žinutės
QUOTE(pedagogas @ 2011 09 12, 22:00)
Kokią skype versiją naudojate?
Versija 5.5.114. O tas nelaimingasis "žinučių neišsiuntėjas" nežinau kurią turi, bet ko gero kažką žymiai senesnio, nes turi tą skype nuo nežinia kokių laikų.
QUOTE(Calaquendi @ 2011 09 12, 22:36)
Mano kompas visą dieną (nuo ~8 ryto iki ~vidurnakčio) įjungtas, bet niekas nesiskundė, jog vėluoja mano žinutės 
Anksčiau ir mum problemų neiškildavo, gal prieš kokias 2-3 savaites prasidėjo...
O interneto sparta ir kokybė nepasikeitė? Nes pas mus tas pats buvo nutikę, kai buvo problemos su interneto ryšiu.
QUOTE(pedagogas @ 2011 09 13, 11:09)
O interneto sparta ir kokybė nepasikeitė? Nes pas mus tas pats buvo nutikę, kai buvo problemos su interneto ryšiu.
Sveiki, jau seniau cia rasiau, kad man nepatinka naujos 4 ir 5 Skype versijos.
Radau skype 3.6 versija, kuri tiko Windows 7 64 bit.Bet man labiausiai patiko skype 3.8 versija.Ar kas nors turite šią versiją su Windows 7 64 bit?
Ar įmanoma instaliuoti?Nes kiek pagooglinau internete, tai supratau, kad ši versija su Windows 7 netinka.
Gal kas pagelbės ir man
Negaliu prisijungti prie Skype , suvedus prisijungimo vardą ir slaptažodį ir paspaudus ,,prijungti,, iskart meta lentele - Skype has stopped working
Windows can check online for a solution to the problem:
check online for a solution to the problem (pagal šia nuorodą iš viso neužkrauna puslapio )
close the program
Bandžiau iš naujo parsisiųsti Skype programą , bet vėl tas pats
Windows can check online for a solution to the problem:
check online for a solution to the problem (pagal šia nuorodą iš viso neužkrauna puslapio )
close the program
Bandžiau iš naujo parsisiųsti Skype programą , bet vėl tas pats
sveiki, turiu klausima ar galima vienu metu but isijungus dvi skype su skirtingais vartotoju vardais?
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 12 12, 10:45)
sveiki, turiu klausima ar galima vienu metu but isijungus dvi skype su skirtingais vartotoju vardais?
ne