Įkraunama...
Įkraunama...

Skype - 2

Kokią skype versiją naudojate?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 09 12, 21:20)
Gali tai but del to, kad to adresato kompiuteris yra visa para ijungtas ir skype` programa visa para online?

Mano kompas visą dieną (nuo ~8 ryto iki ~vidurnakčio) įjungtas, bet niekas nesiskundė, jog vėluoja mano žinutės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pedagogas @ 2011 09 12, 22:00)
Kokią skype versiją naudojate?

Versija 5.5.114. O tas nelaimingasis "žinučių neišsiuntėjas" nežinau kurią turi, bet ko gero kažką žymiai senesnio, nes turi tą skype nuo nežinia kokių laikų.

QUOTE(Calaquendi @ 2011 09 12, 22:36)
Mano kompas visą dieną (nuo ~8 ryto iki ~vidurnakčio) įjungtas, bet niekas nesiskundė, jog vėluoja mano žinutės  unsure.gif

Anksčiau ir mum problemų neiškildavo, gal prieš kokias 2-3 savaites prasidėjo...
Atsakyti
O interneto sparta ir kokybė nepasikeitė? Nes pas mus tas pats buvo nutikę, kai buvo problemos su interneto ryšiu.
Atsakyti
QUOTE(pedagogas @ 2011 09 13, 11:09)
O interneto sparta ir kokybė nepasikeitė? Nes pas mus tas pats buvo nutikę, kai buvo problemos su interneto ryšiu.

g.gif Na, atrodo, kad viskas tas pats... Ir pas mane, ir pas tą žmogų. Ir kompai abudu, kad ir nenauji, bet kol kas aria... Zebra internetas, trikdžių nebūna, tik tas pastaruoju metu tapęs kasdienių skype`o "pakibimas" ore... Vakar ir vėl, susirašinėjom, laukiau, laukiau atsakymo, pati atrašiau po kokio pusvalandžio, ir tik tada gavau porciją prieš pusvalandį siųstų to žmogaus žinučių blink.gif
Atsakyti
Sveiki, jau seniau cia rasiau, kad man nepatinka naujos 4 ir 5 Skype versijos. schmoll.gif Radau skype 3.6 versija, kuri tiko Windows 7 64 bit.Bet man labiausiai patiko skype 3.8 versija.Ar kas nors turite šią versiją su Windows 7 64 bit? g.gif Ar įmanoma instaliuoti?Nes kiek pagooglinau internete, tai supratau, kad ši versija su Windows 7 netinka. unsure.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ir ne tik smile.gif niekur nerandu info interneta is kur galima butu atsisiuti skype programa nokia x3-02 telefonui, skype.com tinklapyje raso kad skype nepalaiko tokio tel, gal yra kazkokia analogiska programa leidzianti jungtis prie skype? labai prasau padekite 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vat pabandziau per wap.google atsisiuti skype vis raso skype nepalikomas jusu telefone schmoll.gif nieko nebesuprantu, gal is jusu merginos kas butent i toki tel siuntetes skype?
Atsakyti
Gal kas pagelbės ir man aciuks.gif Negaliu prisijungti prie Skype , suvedus prisijungimo vardą ir slaptažodį ir paspaudus ,,prijungti,, iskart meta lentele - Skype has stopped working
Windows can check online for a solution to the problem:

 check online for a solution to the problem (pagal šia nuorodą iš viso neužkrauna puslapio )
 close the program

Bandžiau iš naujo parsisiųsti Skype programą , bet vėl tas pats

000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOVITA A.: 02 gruodžio 2011 - 13:22
Gal kas pagelbetu. Kai skambinam mes, ar mums skambina skypu, nuolatos reikia reguliuoti mikrafona. Einam Irankiai>nustatymai>garso nustatymai>mikrafonas.
Gal imanoma kiap nors nustatyti, kad atsiliepus pasnekovui mano mikrafonas veiktu?
Aciu
Atsakyti
sveiki, turiu klausima ar galima vienu metu but isijungus dvi skype su skirtingais vartotoju vardais?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 12 12, 10:45)
sveiki, turiu klausima ar galima vienu metu but isijungus dvi skype su skirtingais vartotoju vardais?

ne g.gif
Atsakyti