Įkraunama...
Įkraunama...

Skype - 2

QUOTE(Calaquendi @ 2011 08 22, 16:25)
3.8 versija  4u.gif O kas naujausioj nepatinka? Kad šalia ir kontaktų sąrašas, ir chatas? Tą galima išjungti ir rodys taip, kaip senoj versijoj.

Labai dėkoju už atsakymą.Pasielgiau per daug spontaniškai, nes paskui pačiai daėjo, kad reikia išinstaliuoti man tą nepatinkančią 5.5 versiją ir iš naujo instaliuoto versiją 3.6, kuri tinka ir Windows 7 64 bit.Vėl kompiuteryje turiu senąją skype, versiją thumbup.gif nežinau kaip jums, bet man tos naujos skype 4 ir 5 versijos visiškai nepatinka. schmoll.gif
Atsakyti
Ilgą laiką ir aš naudojau seną versiją, kai jau buvo naujesnės išėjusios. Bet dabar esu labai patenkinta nauja. Pasidariau, kad nepasilikinėtų apačioj skype, o būtų prie laikrodžio (kaip senoj versijoj) ir atskyriau kontaktus nuo chato. Daugiau viskas taip pat, kaip senoj. Tik dizainas gražesnis. Bet puikiai suprantu, kad jeigu nepatinka kas nors, neprisiversi jo naudoti. Ir man daug kas sunkiai įtinka smile.gif Tarkim, naudoju 3.6 Firefoxą, o ne naujausią.
Atsakyti
Laba diena ...atradau šią tėmelę, todėl norėčiau Jūsų paklausti kaip būtų galima ištrinti užblokuotus asmenis?na kazkaip visai kad jų nebebūtų skype?
Atsakyti
QUOTE(asta-saulė @ 2011 08 23, 12:05)
Laba diena ...atradau šią tėmelę, todėl norėčiau Jūsų paklausti kaip būtų galima ištrinti užblokuotus asmenis?na kazkaip visai kad jų nebebūtų skype?

Remove from contacts? rolleyes.gif Jau seniai nieko neblokavau (o tą dariau senam profilyje), tai tiksliai neprisimenu, kaip viskas vyksta. Jei su kuo nors nemaišau, tai lyg klausdavo, ar nori užblokuoti ir ištrinti iš kontaktų. Prie options yra visų užblokuotų žmogų sąrašas. Gal ten dar yra pasirinkimas ištrint iš kontaktų?
Atsakyti
Antrądien dingo skyp'as blink.gif žodžiu.. visiems rodo, kad pas mane išjungtas... man ties skype ženkliuku yra tik PRISIJUNGTI arba IŠJUNGTI... g.gif
o atsidarius tėra baltas lapas.. viršuj mėlynoj juostelėj užrašyta Skype ir apačioj tik:
PAGALBA
doh.gif

Žodžiu nežinau kaip čia ką toliau daryt.. bandžiau instaliuot naują, viskas lyg ok, lyg parsisiunčia, bet atsidaro tas pats baltas lapas doh.gif doh.gif Greičiausiai vaikai bus ką pridirbę.. bet ne tame esmė. .reikia skyp'o.. tik nežinau kaip dabart padaryt, kad veiktų............... doh.gif

Jeigu kas galėtų pagelbėt, būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Gal virusas? g.gif Taip paprastai, iš oro, niekas nedinginėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 08 24, 22:57)
Gal virusas?  g.gif Taip paprastai, iš oro, niekas nedinginėja  rolleyes.gif

Gal.. bandžiau išinstaliuoti skype iš kompoi, išinstaliava, parsisiunčiau naują ir žiūriu vėl tas pats lapas baltas...
o jei virusas.. ką tada??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 08 24, 22:07)
Gal.. bandžiau išinstaliuoti skype iš kompoi, išinstaliava, parsisiunčiau naują ir žiūriu vėl tas pats lapas baltas...
o jei virusas.. ką tada??? g.gif

nu kas kas? naikinti virusą reikia , o jei skubiai reikia skype , galima pasijungti per imo.im ( internete) ten pasirenki skype , suvedi savo duomenys ir naudokis , nieko siusti nereikia
Atsakyti
gal kas žino kokių gudrybių ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 08 23, 12:24)
Remove from contacts?  rolleyes.gif

Pas mane skype yra lietuvių kalba. ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
senosiose skype versijose buvo galimybe zaisti saskem, domino ir t.t. Ar as nerandu, ar naujausioj versijoj zaidimu nebera? g.gif
Dekoju atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas padetumet issiaiskint. Labai nervuoja vienas dalykas. Bet kadangi kasdieniai susirasinejimai vyksta tik su vienu zmogum, su kitais - karts nuo karto, tai vat ir nezinau, ar problema tik jame, ar aplamai kazkas su skype negero vyksta... Pradejo nuolat veluot pranesimai. Parasau zmogui ir gaunu porcija jo rasytu zinuciu, kurios issiustos jau pries bele zino kiek laiko... Tas vyksta net ir online su juo susirasinejant. Na, uzkniso jau juodai. Sedi, lauki, lauki, kada gi atrasys, o pasirodo, jau seniai atrases, tik jie kazkur etery klaidziojo... Gali tai but del to, kad to adresato kompiuteris yra visa para ijungtas ir skype` programa visa para online? Ar cia koks virusas? Ar gal skype dabar visiem taip streikuoja? Prasau, pasidalinkite 4u.gif
Atsakyti