Pas mane telefone isiinstalevo naujas skype.Ir niekaip nerandu kur nustatyti zenkliuka ta zalia
Sveikutes,
Pas mane telefone isiinstalevo naujas skype.Ir niekaip nerandu kur nustatyti zenkliuka ta zalia
kad buciau online,visa laika raso invisible.Yra kontaktai tik beda kad mane pacia rodo atsijungusia
kiek bandau ieskoti,spaudineju viska,bet nerandu
QUOTE(MANGO* @ 2013 07 09, 12:06)
Sveikutes,
kad buciau online,visa laika raso invisible.Yra kontaktai tik beda kad mane pacia rodo atsijungusia
kiek bandau ieskoti,spaudineju viska,bet nerandu 
spausk ant profilio nuotraukos ir po nuotrauka pamatysi "Available" ir "Invisible" tai paspaudus ant "Available" pasidarys žalias. Bet jei ant kompo įjungsi "užsiėmęs" tada telefone vėl persistatys į nematomą.
QUOTE(marius111 @ 2013 07 10, 09:44)
spausk ant profilio nuotraukos ir po nuotrauka pamatysi "Available" ir "Invisible" tai paspaudus ant "Available" pasidarys žalias. Bet jei ant kompo įjungsi "užsiėmęs" tada telefone vėl persistatys į nematomą.
Aciu radau
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 07 13, 18:18)
sveiki,nzn ar ten pataikiau,bet gal zinote kai sumazint telefonu nufilmuota faila ,pas vyra uzsieni letas internetas ir labai ilgai siuncia per skype jei nesumazinu.aciu is anksto uz atsakyma 
Video galima koncertuoti, bet tada suprastės kokybė. Siūlyčiau su "winrar" programa skaidyti dalimis
Sveiki. Kaip galima suzinoti ar zmogus yra susikures kelias skypo paskyras vienam kompe? Ir kaip tai butu galima patikrinti? Itariu, kad esu stipriai apgaudinejama
QUOTE(jurgitasta @ 2013 08 08, 08:39)
Sveiki. Kaip galima suzinoti ar zmogus yra susikures kelias skypo paskyras vienam kompe? Ir kaip tai butu galima patikrinti? Itariu, kad esu stipriai apgaudinejama 
O tu jei prieini prie to kompiuterio tai eik i skype ir spaudi atsijungti, ir tam langelyje kur vartotojo vardą reikia įvesti būna visi vesti vartotojų vardai.
Labas, kaip padidinti kai kalbi per skype, kad musu vaizdo langelis butu didesnis?
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 08 13, 13:58)
Labas, kaip padidinti kai kalbi per skype, kad musu vaizdo langelis butu didesnis?
už kampo patempti
QUOTE(marius111 @ 2013 08 14, 11:41)
už kampo patempti
visa langa tai taip, bet kaip ta mazuti kur mus pacius rodo?
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 08 15, 09:04)
visa langa tai taip, bet kaip ta mazuti kur mus pacius rodo?
užeini ant to mažiuko ir už viršutinio kairio kampo tempi kiek nori
kalbant su zmogum skype negaliu jam parasyt zinutes arba paskaityt kam man parase. tiesiog spaudziant ant susirasinejimo 'balionelio' jis neveikia. kitiems kontaktams rasyt galiu. turit patarimu?