Įkraunama...
Įkraunama...

Skype - 2

kažko sustreikavo mano skype g.gif nusprendžiau ištrinti ir įrašyti naują,ir nebepavyksta niekaip įrašyti vis meta kažkokią lentelę doh.gif kaip susitvarkyti?

user posted image
Atsakyti
Nerida, gal koks virusas? g.gif

Gal kas gali paaiškinti, kodėl man Skype grybauja?Kažkada seniai iš savo kontaktų sąrašo išmečiau du kontaktus...ir staiga jie man vėl atgimė, žiūriu vieną dieną, kad vėl jie mano kontaktų sąraše.Kaip čia taip gali būti? g.gif
Atsakyti
Laba,gal kas pades,nebeatgaminu savo skype slaptazodzio.O emeilas ir senas,kuriuo buvau registravusi skype kaip ir nebegaliojantis.Ar yra kokiu kitu budu atgaminti slp.?
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2013 08 20, 19:16)
kažko sustreikavo mano skype g.gif  nusprendžiau ištrinti ir įrašyti naują,ir nebepavyksta niekaip įrašyti vis meta kažkokią lentelę doh.gif  kaip susitvarkyti?

user posted image

Gal jau pavyko susitvarkyti? 4u.gif

Pas mane irgi problema, meta tokią pačią lentelę, parsisiunčiau iš naujo programą - vistiek tas pats. O be skype's kaip be rankų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė+ @ 2013 09 22, 16:14)
Gal jau pavyko susitvarkyti?  4u.gif

Pas mane irgi problema, meta tokią pačią lentelę, parsisiunčiau iš naujo programą - vistiek tas pats. O be skype's kaip be rankų  verysad.gif

Pas Jumis OS neatitinka minimalių reikalavimų, juos galite pažiūrėti čia.
Tikriausiai pas jumis yra Win XP SP2 arba ankstesnė versija. Atnaujinkite ją iki bent SP3. Kaip atnaujinti XP iki SP3.
Atsakyti
QUOTE(Gladio @ 2013 09 22, 15:25)

Didelis jums ačiū, jau susitvarkiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladio @ 2013 09 22, 16:25)
Pas Jumis OS neatitinka minimalių reikalavimų, juos galite pažiūrėti čia.
Tikriausiai pas jumis yra Win XP SP2 arba ankstesnė versija. Atnaujinkite ją iki bent SP3. Kaip atnaujinti XP iki SP3.

pas mane windaws xp sp2.jie nelegalūs blush2.gif tai tikriausiai atsinaujinti negaliu.nelabai suprantu šio reikalo.

o šiuo metu įsirašiau vargais negalais skype senesnę versiją,kolkas veikia,nežinia ar ilgam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerida: 24 rugsėjo 2013 - 19:38
QUOTE(nerida @ 2013 09 24, 20:36)
pas mane windaws xp sp2.jie nelegalūs blush2.gif  tai tikriausiai atsinaujinti negaliu.nelabai suprantu šio reikalo.

Tikrai galima atsinaujint.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2013 09 25, 08:50)
Tikrai galima atsinaujint.

o tada mano windows neužluš? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausima, ar imanoma suzinoti, kada buvo sukurdas skaipas, na turiu omeny data? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausimą, norėjau paklausti skypą turėjau kartu su draugu, o išssikyrėme ir likau su abiejų skype name, kaip pakeisti, ar reikia susikurti nauja varda?
Atsakyti
Vakar pasigavau skype ta invoice.exe virusą, bet paskui su antivirusine kaip ir išvaliau, su pc viskas gerai, bet su skypu kažkaip keistai - jei man kas parašo, prie skype logotipo apačioj nematau skaičiuko, tiesiog turiu nueiti į tam tikro kontakto langą ir tada pamatau, kad visgi yra kažkas parašęs.

Ir dar, kito žmogaus rašliava kaba su tokiais taškiukais, kaip kad neperskaityta būtų:
user posted image
Atsakyti