Įkraunama...
Įkraunama...

Skype - 2

Sveiki, turiu klausima: Ar galima perskaityti zinutes/tekstus per skype kai draugas yra jau pasalintas?
Atsakyti
susiradau pati 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 03 gruodžio 2013 - 11:14
Sveiki, dar turiu viena klausima, gal kas zinos.

kaip perskaityti susirasynejima visa pasirinkus rodyti viska nuo pradziu. Kai pasirenku viska rodyti, rodo susirasynejimus, bet buna susirasynejimus rodo tarpais praleista po kelis ir daugiau men. Pasirinkus rodyti-rodyti pasleptus susirasynejimus paspaudziau, bet vis tiek tas pats. Dabar rodyti pasleptus susirasinejimus" yra neaktyvus/neparyskintas ir jo neatspausti
Atsakyti
kaip atsikratyt reklamos (tiketos reklama) chato lange?
Atsakyti
del skype ''atnaujinimo''. man nuolat issoksta lentele, kad atnaujinciau skype, bet jei neuzdedu varneliu ant ''bing'' ir ''MSM'', man skype neatnaujina, meta kad klaida 1603. anksciau esu uzdejusi varneles, tai man visa narsykle iskraipe tas bing....Ka daryti? kaip atsikratyti tos atnaujinimo lenteles?
Atsakyti
QUOTE(dominique @ 2013 12 05, 23:44)
kaip atsikratyt reklamos (tiketos reklama) chato lange?

Ir man lenda tos prakeiktos reklamos netik tiketos. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakla @ 2014 03 23, 18:40)
Ir man lenda tos prakeiktos reklamos netik tiketos.  mad.gif

Ir man lenda tos reklamos skype! Pradedu rasyti kam nors, berasant uzsikrauna reklama ir jeigu su pelyte nepaspaudziu tada rasymo langelyje, tai tekstas nebesispausdina, rasau kazkur ore! Kaip jas isjungti??? sad.gif
Atsakyti
Pasigooglinau ir radau sprendima smile.gif dalinuosi su jumis:
http://spontaniskai....skype-reklamas/

As pasirinkau varianta su hosto redagavimu.
Buvo siek tiek keblumu su host failo redagavimu ir issaugojimu, tad jeigu kam nors reikes pagalbos - rasykit az, nes temos neseku. wink.gif
Atsakyti
Sveiki! aš turiu tokį klausimą. Išjungiame kompiuteriuose su vyru savo skype, bet vis tiek rodo online. Esam įsidiegę ir i telefonus, bet ten atjungėm net pačią programą išinstaliavom, tačiau vis tiek tas pats. Online ir viskas :-( gal kas susidūrėte, ką darėte? :-)
Atsakyti
Radau kad kovo men buvo atnaujintas skype, ir sita beda visur yra doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Neseniai nusipirkau smartphone.Kokia Skype versija jam tinka instaliuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2014 07 15, 17:21)
Sveiki  4u.gif  Neseniai nusipirkau smartphone.Kokia Skype versija jam tinka instaliuoti?  g.gif

Priklauso nuo telefone esančios operacinės sistemos. Kiekviena iš jų turi savo programėlių "parduotuvę", tad iš ten ir galima parsisiųsti reikiamą versiją.
Atsakyti