Įkraunama...
Įkraunama...

Skype - 2

Sveikutes mielos mamytes smile.gif mano skaipas pastaruoju metu ,,slepiasi,,.Ji matau nuleista,na sumazinta varianta kai paspaudi - psl virsuje,o atidaryt niekaip nebeiseina. Bandau atsijungti per visas sistemas,kad is naujo galeciau prisijungt,taciau nieko nereguoja,t.y niekas neatsijungia schmoll.gif Beja skype yra kaip dubliuotas su feisbuku,ta prasme paraso kas per feisbuka ir tuo paciu ja galedavau perskaityt per skaipa. Tai va,gal kuri zinote ka daryti tokiu atveju kaip prie jo prisijungti? g.gif
Atsakyti
kas kiek laiko atsinaujina skype? g.gif
Atsakyti
Sveiki.
man parase kad mano skype versija pasenusi, reikia atnaujinti. paspaudus atnaujinti, pradeda atnaujinima ir vis rodo lentele "failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation Kernel32.dll"
Kas cia blogai ?
Atsakyti
ar įmanoma atkurti tuos skype poklabius jei anksciau naudojausi kitu kompiuteriu o dabar turiu kitą ir žiūriu nėra jokių pokalbių...reikalingi metų senumo susirašinėjimai, gal net senesni....
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2014 08 15, 17:25)
ar įmanoma atkurti tuos skype poklabius jei anksciau naudojausi kitu kompiuteriu o dabar turiu kitą ir žiūriu nėra jokių pokalbių...reikalingi metų senumo susirašinėjimai, gal net senesni....

Nebent persikeltumete Skype kataloga is senojo kompiuterio i naujaji, skype istorija saugoma kompiuteryje
Atsakyti
QUOTE(Kepu_blynus @ 2014 08 17, 07:47)
Nebent persikeltumete Skype kataloga is senojo kompiuterio i naujaji,  skype istorija saugoma kompiuteryje

Dėkui, reiškia niekaip nepavyks...
Atsakyti
Sveiki, turiu lumia 800, nebeveikia skype, ir nebėra iš kur parsisiųst iš naujo. gal kas ką girdėjote?ar taip ir liksiu be skype, kol nepakeisiu telefono? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2014 08 18, 17:26)
Sveiki, turiu lumia 800, nebeveikia skype, ir nebėra iš kur parsisiųst iš naujo. gal kas ką girdėjote?ar taip ir liksiu be skype, kol nepakeisiu telefono? smile.gif

Jei neveikia, reikia pasalinti ir naujai parsisiusti. Siomis dienomis daug kas bedu turi, nes kvailokas atnaujinimas isleistas. Pats neatsisiuncia.
www.play.google.com cia tikrai bus skype
Atsakyti
QUOTE(optuke @ 2014 07 26, 22:00)
Sveiki.
man parase kad mano skype versija pasenusi, reikia atnaujinti. paspaudus atnaujinti, pradeda atnaujinima ir vis rodo lentele "failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation Kernel32.dll"
Kas cia blogai ?

Man irgi panasiai, jau kuris laikas nebeveikia skype, nei senos versijos, nei naujesnes ar naujausios, meta irgi klaida su tuo kernel32.. pas mane windows xp..
Atsakyti
sveiki,gal galit kas padeti-mano skype istorijoje nerodo mano skambuciu,o tik kas skambino man.Kaip nustatyti,kad rodytu istorijoje,kai skambinu as.Visiems galintiems padeti -DIDELIS ACIU
Atsakyti
Reikia ziureti nustatymus, turi buti veiksmu istorijos isvalymas. Galite padaryti tam tikra laika arba 'saugoti visada'.
Atsakyti
Dingo ekrano apačioje, įrankių juostoje (?) skaipo ženklelis, rodantis mano skaipo būseną. Kaip vėl tai pamatyti?
Atsakyti