Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai stato svajonių namus *

QUOTE(giedre.v @ 2010 02 04, 17:15)
.. svarbu kad jis butu  biggrin.gif  mirksiukas.gif

pageidautina - ne pas kaimyna, ir ne lauke 4u.gif , o visa kitka - baikos biggrin.gif
Atsakyti
laba, kas ka zinote apie sios firmos gaminius? atrodo graziai,bet ar geri?
http://www.sateka.lt...t=10303&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 03, 16:41)
grazus.
tai faktas, kad neverta. as net neisivaizdavau, kad isvis tokiu kainu buna  biggrin.gif  doh.gif

Tu pirma i google isivesk norima modeli, jo koda ir paziurek kokios mazdaug kainos. Kad nereiktu, taip bezinios rasineti pardavejams. O jau kai zinosi inetines ikandamas kainas, galesi pardavejus uzversti klausimais.
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2010 02 04, 18:44)

tos dujines kur neturi groteliu apvado perimetru geriau neziurek nes puodai nesilako stabiliai,apie pacia firma nzn
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 02 04, 18:02)
Tu pirma i google isivesk norima modeli, jo koda ir paziurek kokios mazdaug kainos. Kad nereiktu, taip bezinios rasineti pardavejams. O jau kai zinosi inetines ikandamas kainas, galesi pardavejus uzversti klausimais.

gerai butu, kad lietuviskuose psl pardavejai kainas nurodytu. bet ko ieskai- kainu nerasta. tikiuos labai nepervargo atsakydami i viena uzklausa... jei negali 3 firmu wc, praustuvu ir maisytuvu kainu parasyt, tai cia pas juos pacius bedos... sakyciau blush2.gif jei man idomu, tai ir klausiu. argi ne taip... g.gif o jau poto atsirenki kas pagal kisene, o kas ne cool.gif

Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2010 02 04, 17:44)

apie firma nieko negaliu pasakyti. tik viena niuansa zinau, kad tie automatiniai uzdegejai labai greit sugenda. draugai turi aeg firmos, tai sake gal pora kartu puodas uzvires isbego, uzpyle ten kazkokiu budu ta "uzdegtuva" ir viskas, nebeveikia. tai jei kaina zenkliai skiriasi su ir be auto uzdegejo, gal geriau rinktis be unsure.gif
Atsakyti
svarbu kad jis butu biggrin.gif mirksiukas.gif

...labai sutinku su Giedre, nematau reikalo investuoti didziulius pinigus i klozeta ar bide mirksiukas.gif ju ir taip visur reikes mirksiukas.gif pigesnis, kad ir suges netaip skaudu bus, o kad genda tai jie visi genda.
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2010 02 05, 04:48)
svarbu kad jis butu  biggrin.gif  mirksiukas.gif
...labai sutinku su Giedre, nematau reikalo investuoti didziulius pinigus i klozeta ar bide mirksiukas.gif ju ir taip visur reikes mirksiukas.gif pigesnis, kad ir suges netaip skaudu bus, o kad genda tai jie visi genda.

tie, kurių kainos nuo 3000 Lt mano manymu, mokama už dizainą.
Atsakyti
Labas,

QUOTE(giedre.v @ 2010 02 04, 22:15)
apie firma nieko negaliu pasakyti. tik viena niuansa zinau, kad tie automatiniai uzdegejai labai greit sugenda. draugai turi aeg firmos, tai sake gal pora kartu puodas uzvires isbego, uzpyle ten kazkokiu budu ta "uzdegtuva" ir viskas, nebeveikia. tai jei kaina zenkliai skiriasi su ir be auto uzdegejo, gal geriau rinktis be  unsure.gif

mes bute paprasciausia beko tokia imontuojama turejom su automatiniu uzdegikliu, tai geriausiai uzsideginejo, nebuvo nei karto sugedus blush2.gif
Atsakyti
Sita prekybini zenkla maciau tarp maisytuvu:), daugiau kol kas neteko matyt.

Pagooglinus, radau info, jog tai didelis koncernas. Jo asortimente ne tik maisytuvai, bet ir ivairi butine technika.

"
Тека имеет 13 производственных предприятий в Европе, 2 фабрики в Америке и 1 фабрику в Азии, что предполагает широкую торгово-распределительную сеть и распространение брэнда Teka по всему миру. С помощью собственных компаний в 33 странах группой Тека поставляется техника Teka - встроенное кухонное оборудование, кухонные мойки и смесители в 125 странах на 5 континентах. Если Вы хотите купить бытовую технику высокого качества, Тека – Ваш лучший выбор."

Bet nenurodo, kur kas "pagal preke" gaminama - kurioje salyje.

Jei supranti angliskai tiesiog pagoolink Teka ir susidarysi bendra ispudi.
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2010 02 05, 09:20)
Labas,
mes bute paprasciausia beko tokia imontuojama turejom su automatiniu uzdegikliu, tai geriausiai uzsideginejo, nebuvo nei karto sugedus blush2.gif

Na jei dar nebuvo sugedusi, tai dazniausiai kazkada vistiek sugenda arba apgenda... ax.gif Kiek esu pastebejes, kuo paprastesnis daiktas, tuo maziau su juom bedos....

Prisiminkime Shuriko nuotykius: jei nebuvo, tai tada bus blush2.gif

Atsakyti
Liaudes ismintis byloja: Ir pakaustytas arklys suklumpa!

Reziume: ir tarp labai brangiu daiktu gali pasitaikyti broko.

O vadovaujantis Merfio desniu........ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 05, 00:15)
gerai butu, kad lietuviskuose psl pardavejai kainas nurodytu. bet ko ieskai- kainu nerasta. tikiuos labai nepervargo atsakydami i viena uzklausa... jei negali 3 firmu wc, praustuvu ir maisytuvu kainu parasyt, tai cia pas juos pacius bedos... sakyciau blush2.gif  jei man idomu, tai ir klausiu. argi ne taip...  g.gif  o jau poto atsirenki kas pagal kisene, o kas ne  cool.gif

Pritariu 100 proc. Jei man įdomu - klausiu. Neatsako - jų bėda, nes nuperku pas konkurentus biggrin.gif Aš beveik visas medžiagas namui perku iš tų, kurie atsako į mano kad ir kvailus klausimus el. paštu. Kartais jų kainos būna ir didesnės, bet iš principo neperku iš tų, kurie tingi atsakinėti į klausimus. Va pvz. Vilproj užklausiau su tikslu pasiūlyti katilinei reikalingus produktus ir kainą. po šiai dienai neatsakė. Celsis paskaičiavo tą pačią dieną, tai va su jais ir toliau deriuosiu ir perku el. kanalais. Jiems jau palikom virš 30000, o prasidėjo viskas, kad atsakė į užklausimą el. paštu. o į Vilprą net neinu kainų sužinot. taip kad tie pardavėjai, kurie galvoja, kad el. paštu atėję užklausimai neverti dėmesio, labai klysta. Nes būna tokių kaip aš, katriems vaikščioti į parduotuves kančia ax.gif
Atsakyti