Sveikutes,noriu paklausti del Asseni Daugiasluoksnio torto:ar jam reikai subresti?Gaminsiu ji Valentino dienai,ryt zadu kepti biskvitus.Laikas ar uztenka ir diena pries?
Sveikutes
Sekmadieniui zadu kepti Rafaelo svajone tai kada galeciau ji susitepti
ar reikia jam subresti
Ir dar i krema noreciau ideti riesutu tik nezinau kokiu ir dar juos karamelizuot reiketu o kaip
buvau issisaugojus kaip tai daryti bet nerandu


Ir dar i krema noreciau ideti riesutu tik nezinau kokiu ir dar juos karamelizuot reiketu o kaip


oi , dar ir diskusijas sukėliau dėl tų Stiklo šukių
Labai visoms dėkui už pagalbą
Nelabai supratau kaip ten tie biskvitai gabaliukais atrodys torte, daba jau viskas aišku
Darysim šeštadieniui
aušrine261, geriausia iš vakaro susitepk Rafaelą, ankščiau nebūtina, o dėl riešutų karamelizavimo ir man būtų įdomu sužinot, kažkada lyg buvo kalbėta apie tai bet neberandu


Labai visoms dėkui už pagalbą



aušrine261, geriausia iš vakaro susitepk Rafaelą, ankščiau nebūtina, o dėl riešutų karamelizavimo ir man būtų įdomu sužinot, kažkada lyg buvo kalbėta apie tai bet neberandu

sveikos
tokis klausimukas
kiek ilgai galima laikyti is saldainiu mases padarytus papuosimus?
ir kur geriau juos laikyti?

tokis klausimukas


QUOTE(ausrine261 @ 2010 02 10, 08:13)
QUOTE(uzniukas @ 2010 02 10, 08:44)
Sveikos!

Cituoju ka turiu issisaugojus:
"tai yra,ko gero,pats greičiausiais būdas pagaminti karamelizuotus riešutus 5 minutės mikrobanginėje. Prieš išbandydama labai skeptiškai žiūrėjau,nes nesitikėjo,kad mikrobanginėje riešutai gali iškepti ir tapti traškūs, o gi visai be reikalo.
Originalas cia rusų kalba.
200 g migdolų su luobele
4 v.š. rudojo cukraus
2,5 v.š vandens
1 a.š cinamono
eiga: mikrobanginę nustatyti ant 600 Watt. Inde,tinkančiam mikrobanginei (siūlyčiaiu paimti aukštesnį didelį puodelį) sumaišyti cukrų,vandenį ir cinamoną.kaitinti 1 min.po to sudėti riešutus,išmaišyti ir kaitinti 2 min.vėl išmaišyti ir kaitinti dar 2 min.išmaišyti ir ataušinti ant kepimo popieriaus.viskas.
pas manę gavosi visai kas kita,nes:
1. neturėjau migdolų,o tik 100 g anakardžių riešutų
2. rudojo cukraus taip pat nerasta,todėl naudojau natūralų medų
to pasekoje gavosi labai saknūs,traškūs karamelizuoti riešutai.skonis tip top griljažas.jei susmulkinti labai tiks griljažiniam tortui.
"
Sekmes!


QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 09, 21:51)
Olesta, dėkoju širdingai 
tiesa, apie tą patį receptą: pieno tikriausiai reikia 200g...

tiesa, apie tą patį receptą: pieno tikriausiai reikia 200g...
jei pusė normos, tai taip, 200 ml

Mergaites noriu patarimo
kadangi apvalios skardos biskvitams niekaip nenusiperku
, tai nusprendziau kepti vyniotini. biskvitui receptu jau prisirinkau - beliko tik issirinkti. skarda yra ta standartine, kur prie orkaiciu buna prideta (didele) - tikiuos uzteks teslos
. norejau paklausti, ar butu nieko, jei sutepciau sviesto ir kondensuoto pieno kremu? ar pries tai reikia biskvita sulaistyti? ar uzteks 200g sviesto vienam kondensuoto pieno indeliui? kokio riebumo sviesta geriau deti? atsiprasau uz durnus klausimus, bet nesu niekad tokio daikto kepusi




QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 09, 19:28)
pasakykit man žioplai dar kartą dėl šito torto. Vis tiek nesuprantu...

čia kur duota norma, tai ją skirt pusiau ir kept du biskvitus ir juos pjaut, kad būtų 4
ar visą šitą iškept, tada perpjaut ir dar tokią normą susimaišyt?
išsikepiau jau vieną tokį, bet dabar nesuprantu ar jį reik į dvi dalis, ar gal tada į keturias dalint...

sorry už žioplumą...

Žiūrint kokio dydžio nori torto, kokiam skersmeny kepei????? trijų kiaušinių normą kepi per du kartus, dalini į dvi dalis, gauni 4

Man klausimas iškilo
Noriu torto biskvitą sulietu su romu
ir reik jį kuom nors praskiesti??? ar nebūtina???

Noriu torto biskvitą sulietu su romu


QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 02 10, 17:58)
Man klausimas iškilo
Noriu torto biskvitą sulietu su romu
ir reik jį kuom nors praskiesti??? ar nebūtina??? 

Noriu torto biskvitą sulietu su romu


žiūrint kiek pakeli


