Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-5

Sveikutes,matyt mano posto niekas nepastebejo.As del Asseni Daugiasluoksnio-ar reikia ji brandinti ar galima sutepti is vakaro?Beja,dar klausimelis:rasoma,kad 20cm formoje biskvitas is vieno kiausinio.Kodel?Turiu forma 18,5cm.joje ir noreciau daryti maza tortuka.Kiek man kiausiniu det?O ir turiu ne L ,o Mdydzio namie ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 11 vasario 2010 - 11:12
Sweikos mamytes... norejau paklausti, 20 g. zelatinos, cia kiek butu(arbatiniais sauksteliaus apitiksliai)? (klausiu jus kaip profesionaliu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Renatukx @ 2010 02 11, 13:48)
Sweikos mamytes... norejau paklausti, 20 g. zelatinos, cia kiek butu(arbatiniais sauksteliaus apitiksliai)? (klausiu jus kaip profesionaliu  blush2.gif  )


1 a. š su kaupu - 5 g
1 v. š. su kaupu 15 g
Atsakyti
Sveikos, darau rafeolo tortą ir nežinau kiek 65gr aliejaus bus mililitrais? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
As pilu stikliuka 65ml unsure.gif
Atsakyti
radau maistiniu dazu Alytuje bigsmile.gif uzsisakiau, ryt bus, taigi, jei atsiras Alytiskiu, norinciu maistiniu dazu, tai juos galite uzsisakyti Rotuses aiksteje esancioje parduotuveje "Arbatu rojus" 100 gramu kainuoja 12 litu ax.gif


tik vat dabar ydomu man, kaip su jais elgtis?pvz darant cukrines gelytes, tai sumaisyti su cukraus pudra?ar juos skiesti su vandeniu? g.gif ir kokiu satykiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2010 02 10, 16:55)
Mergaites noriu patarimo  ax.gif  kadangi apvalios skardos biskvitams niekaip nenusiperku  blush2.gif , tai nusprendziau kepti vyniotini. biskvitui receptu jau prisirinkau - beliko tik issirinkti. skarda yra ta standartine, kur prie orkaiciu buna prideta (didele) - tikiuos uzteks teslos  ax.gif . norejau paklausti, ar butu nieko, jei sutepciau sviesto ir kondensuoto pieno kremu? ar pries tai reikia biskvita sulaistyti? ar uzteks 200g sviesto vienam kondensuoto pieno indeliui? kokio riebumo sviesta geriau deti? atsiprasau uz durnus klausimus, bet nesu niekad tokio daikto kepusi  smile.gif



labai labai prasau pagalbos - as visiskai zalia blush2.gif
Atsakyti
Aciu RiMami uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2010 02 11, 18:03)
labai labai prasau pagalbos - as visiskai zalia blush2.gif

skanaus vyniotinio receptas

biskvito norma visai skardai, pertepimą labai saldų susigalvojai, jau pats biskvitas labai saldus paprastai vyniotiniams būna g.gif nu aišku pačios reikalas, gal mėgsti labai saldų, o proporcijos geros, sviestą reikėtų išplakti iki purumo ir tada įplakti kondensuotą, tik abu turi būti kambario temperatūros 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu sekmadieniui gaminti papulius, tai sugalvojau daryti is Rafaelo biskvito ir pertepti sviestiniu- kondencuotu kremu, nes noriu dengti marshmallow mase. Ar ka nors nusisnekejau? g.gif
Nes kiek supratau, tai marshmallow su grietinele nedraugauja? schmoll.gif
Ir noreciau ideti kokoso drozliu, bet kazkaip galvoju, kad sviestas su kokosu, tai schmoll.gif
Atsakyti
taigi rafaelo svajonės receptas ir yra toks, su sviestu, kondensuoti ir kokosu, ir viskas ten tvarkoj g.gif viskas tinka.... rolleyes.gif ir maršmelowsais grietinėlės nebijo, sviestiniu kremuku aptepus, o jei grietinėlė jau apstingus, tai ir jos nebijo, tik vasarą bijo kai rasoja dėl per didelės temperatūrų kaitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 11, 19:27)

biskvito norma visai skardai, pertepimą labai saldų susigalvojai, jau pats biskvitas labai saldus paprastai vyniotiniams būna  g.gif  nu aišku pačios reikalas, gal mėgsti labai saldų, o proporcijos geros, sviestą reikėtų išplakti iki purumo ir tada įplakti kondensuotą, tik abu turi būti kambario temperatūros  4u.gif



Labai aciu uz atsakyma. galima sakyt isgelbejote, nes labai saldaus schmoll.gif . Pas mus tik teciui, kuo saldziau, tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti