Kopijuoju iš wordo:
Zebros šokoladinis tortas
Biskvitui:
6 kiaušiniai
200gr cukraus
200gr miltų( karališkus dėjau)
50 kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių.
Kremui:
450gr grietinėlės
4 šaukštai cukraus
200 gr šokolado
tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau)
vanilino
graikiškų riešutų
Baltymus iplakti su cukrumi,po vieną supilti trynius ,išmaišyti.Persijoti miltus su kepimo milteliais ir kakava,supilti į kiaušinių masę,permaišyti mentele ir supilti tešlą į formą.Kepti apie 40-50 min.Biskvitą gerai ataušinti,perpjauti į tris dalis.( man gavosi 4 perpjovimai,1 galima trupiniams panaudot)
Kremui išplakti grietinėlę,šokoladą ištirpinti,truputį ataušinti ir supilt į grietinėlę.Supilti kavą ( aš tirpinau su trupučiu vandens).Sudėt riešutus.
Biskvito receptas pagal Glace.Ir juos reikia sulaistyt,aš nemažai sulaisčiau,kad drėgni būtu.
Jau šiandien ragavom.Sakė skanus,šokoladinis.
šiaip ir šis tortas labai labais kanus, aš dedu migdolus....
biskvitą kepiau 24 cm skardelėje ir tortą surinkinėjau toje pačioje, biskvitas persipjauna į tris dalis....viską dariau pagal receptą, banaus tikrai reikia virti ir ataušinti..... baikit kamuoti, aš vėl jo noriu

bet eilėj stovi kitas neišbandytas mano pačios sugalvotas, tai jam pirmenybė dabar

tik progos laukiu.....
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...