
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 20, 18:04)
mergaitės nerandu niekur biskvito su grietine
, turiu proporcijas radau kažkokiam recepte, o eigos nežinau, juk man pirmakartei be špargalkos niekaip neišeis
, ar galit pagelbėt kas 



atsakymą turiu


dariau biskvitinį tortą, su grietinėle ir vaisiais, bet nežmoniškai saldus
, ( čia tas kur 10 kiaušinių dedasi) jsis skanus, bet truputį ne tai ko norėčiau
, ir kas svarbiausiai tikrai neturiu galimybių išbandyti visus temose esančius tortus, todėl kreipiuosi pagalbos , reikėtų kuo gaivesnio biskvitinio ir gerai būtų,kad tvirtas būtų, nes bandysiu daryti mašiną, jei kas parekomenduosit būčiau dėkinga
ir dar nors taip stengiausi viską daryti su gramais ir su laiku iki blic blic, bet pasidarė kalnas man , bet nesukrito, apie perpjovimą kaip čia matau sugebat man šansai kol kas 0, turbūt kepsiu atskirai lakštais, nes dar ne mano laikas



ir dar nors taip stengiausi viską daryti su gramais ir su laiku iki blic blic, bet pasidarė kalnas man , bet nesukrito, apie perpjovimą kaip čia matau sugebat man šansai kol kas 0, turbūt kepsiu atskirai lakštais, nes dar ne mano laikas

tai kad visi saldūs, man patiko grietininiai pagal Aseni ir Rafaello biskvitai....
QUOTE(Olesta @ 2010 03 21, 13:15)
tai kad visi saldūs, man patiko grietininiai pagal Aseni ir Rafaello biskvitai....
eisu, žiūrėt , dabar dar vienas nespėjau prie to paties klausti, man reiks šiam trečiadieniui, kada jau galiu pradėti dirbti, jei šiandien išsikepčiau ryt sutepčiau nebūtų per anksti


QUOTE(guziukas @ 2010 03 20, 21:34)
Sakykit panos o kokia ta kremine varske dadasi i MARSO tortuka?????????????? ieskojau maximoj ir neradau,arba nezinau kokia ten dedas
nupirkau kazkokia lydyta tepama varske

KAzi ka is to tepamo dabar daryt
ten kaip lydytas surelis yra





KAzi ka is to tepamo dabar daryt



tai kazi kokia ten ta varskes mase dedasi i Marso tortuka


niu va kas gavosi is mano ekspermento :
rafaelo biskvitai su trupuciu kakavos, rugscios saldytos sausmedzio uogos, sulaisciau apelsinu sulciu ir konservuotu ananasu sirupo misiniu, pertepimas mascarpone ir grietinele
skonis suuuuper, gyre visi sveciai, nors man asmeniskia apatinis blynas per slapias, virsutinis per sausas (ant jo nesidejo uogos), zodziu dar yra kur tobuleti
beje, kam cia reikejo riebaus su vaisiais, tai manau mascarpone turetu tikti, MB pvz galvojo kad ten sviestinis kremas buvo
rafaelo biskvitai su trupuciu kakavos, rugscios saldytos sausmedzio uogos, sulaisciau apelsinu sulciu ir konservuotu ananasu sirupo misiniu, pertepimas mascarpone ir grietinele


beje, kam cia reikejo riebaus su vaisiais, tai manau mascarpone turetu tikti, MB pvz galvojo kad ten sviestinis kremas buvo

dėl Marso nežinau, nesu kepus....
grietininius gali kepti drąsiai, laikyk vėsiai ir nieko nenutiks, jie tokie drėgni, skanūs...
grietininius gali kepti drąsiai, laikyk vėsiai ir nieko nenutiks, jie tokie drėgni, skanūs...
Sakykit prasau, gal kas zinot apelsininio aguoninio torto recepta?
na Asseni man patare daryt biskvitus su aguonomis, o krema su apelsinais. Bet gal kas kremo su apelsinais zinot konkretu receptuka, nes eksperimentuot ne sau dar bijau...


QUOTE(guziukas @ 2010 03 21, 13:34)
lydyta tikrai netinka, ten reikia musu svelniosios varskes, josbuna rimi. o dar esu girdejusi kad ja kazkaip pasigamina is uzsaldyto kefyro, pabandyk paieskoti google

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 03 21, 14:24)
Sakykit prasau, gal kas zinot apelsininio aguoninio torto recepta?
na Asseni man patare daryt biskvitus su aguonomis, o krema su apelsinais. Bet gal kas kremo su apelsinais zinot konkretu receptuka, nes eksperimentuot ne sau dar bijau... 


Gal šitas
