Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 6

QUOTE(r_a_s_a @ 2010 04 12, 22:49)
Sveikutes mergytes,
vis paskaitineju jusu plepaliukus...noreciau pasiteirauti, gal ir ne cia pataiskysiu gal zinot kiek kainuoja kosmetologems verslo liudijimas, nes nerandu. Drauge pasiule eiti i jos vieta dirbti, bet siuo metu sunkoka esu nesenai tik isivaziuojanti i si darbuka tai klientu kaip sakant tu nuolatiniu nera ir mazoka. o taip norisi, ypac masazai mane traukia, kaip tik vienus kursus baigiau.

kosmetologes negali dirbti su verslo liudijimu, turi imti idv veiklos pazyma. Kiek as zinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 12 balandžio 2010 - 22:04
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 12, 23:03)
kosmetologes negali dirbti su verslo liudijimu, turi imti idv veiklos pazyma. Kiek as zinau  g.gif

aisku, reiks dar karteli paskaitineti....c 4u.gif
Atsakyti
Man šitas klausimas irgi aktualus. Gal yra kur internete parašyta apie verslo liudijimus- kam jie išduodami, kiek kainuoja? Pamenu, kai kažkada pati ėmiau individualios veiklos pžymėjimą, man mokesčių inspekcijoje atvertė tokią storą knygą ir parodė, kur pasižiūrėti ir veiklos rūšį pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 13, 08:58)
Man šitas klausimas irgi aktualus. Gal yra kur internete parašyta apie verslo liudijimus- kam jie išduodami, kiek kainuoja? Pamenu, kai kažkada pati ėmiau individualios veiklos pžymėjimą, man mokesčių inspekcijoje atvertė tokią storą knygą ir parodė, kur pasižiūrėti ir veiklos rūšį pasirinkti.

as neseniai domejausi, verslo liudijimu veiklu sarase kosmetologines ir masazu paslaugos lygtai isnyko.
Kazi, kaip naurai sekas mokslus krimst? Man tai sunkiai, jau pradedu bijot. Drauge kritikuoja, kad mokausi viska per smulkiai. Tokia jau as "susidomejus" "isiknisus" nieko nepadarysi... ax.gif
Atsakyti
naura, ar tai nebaisu skaityt, ka merginos raso temoje "Masazo taures"? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 13, 10:03)
Kazi, kaip naurai sekas mokslus krimst? Man tai sunkiai, jau pradedu bijot. Drauge kritikuoja, kad mokausi viska per smulkiai. Tokia jau as "susidomejus" "isiknisus" nieko nepadarysi...  ax.gif

Labuks visoms,
as cia gyva lotuliukas.gif O su mokslais, ne kas laiko lieka nuo darbu, nulekiu i praktinius ir viskas doh.gif Vakar injekcijas darem biggrin.gif Beja, slaugos egzamino teorines dalies 8 gavau thumbup.gif O kaip tau? Is ląstelės jau išlipai?
Papildyta:
Kas liečia tą tavo geltoną klausimą, tai baisu baisu, o ypač kai ateina tokios saviveiklininkės masažuotis, tai tada nei bėk nei rėk.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 13, 09:03)
as neseniai domejausi, verslo liudijimu veiklu sarase kosmetologines ir masazu paslaugos lygtai isnyko.
Kazi, kaip naurai sekas mokslus krimst? Man tai sunkiai, jau pradedu bijot. Drauge kritikuoja, kad mokausi viska per smulkiai. Tokia jau as "susidomejus" "isiknisus" nieko nepadarysi...  ax.gif

Mane domina ne masažai ir ne kosmetologija, nes su draugais planuojam visai kitokio pobūdžio verslu užsiimti ax.gif

Neskaitykit jūs tos temos apie taures ir bus ramu. Durnių niekada netrūko ir netrūks ax.gif
Per porą dienų perskaičiau knygą "Fermentų faktorius"

user posted image

Labai rekomenduoju. Parašyta gydytojo gastroenerologo, lengva skaityti. Davė man impulsą liautis būti tokiai pasileidusiai (paskutiniu metu valgiau viską iš eilės, galybę saldumynų). Va ir dabar rašydama kramtau daigintus grūdus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 04 14, 08:36)
Labuks visoms,
as cia gyva  lotuliukas.gif  O su mokslais,  ne kas laiko lieka nuo darbu, nulekiu i praktinius ir viskas  doh.gif Vakar injekcijas darem  biggrin.gif Beja, slaugos egzamino teorines dalies 8 gavau  thumbup.gif O kaip tau? Is ląstelės jau išlipai?
Papildyta:
Kas liečia tą tavo geltoną klausimą, tai baisu baisu, o ypač kai ateina tokios saviveiklininkės masažuotis, tai tada nei bėk nei rėk..  doh.gif

kai paskaitai, kaip zmones save zaloja... g.gif
jau lastele suvirskinau, dabar genetika. smile.gif
suzinojau, kad pas du negrus gali gimt baltas vaikas ir viskas cia gerai wink.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 14, 09:14)
Mane domina ne masažai ir ne kosmetologija, nes su draugais planuojam visai kitokio pobūdžio verslu užsiimti  ax.gif

Neskaitykit jūs tos temos apie taures ir bus ramu. Durnių niekada netrūko ir netrūks  ax.gif

user posted image

Labai rekomenduoju. Parašyta gydytojo gastroenerologo, lengva skaityti. Davė man impulsą liautis būti tokiai pasileidusiai (paskutiniu metu valgiau viską iš eilės, galybę saldumynų). Va ir dabar rašydama kramtau daigintus grūdus  ax.gif

ar zinot, kad miltiniu patiekalu r saldumynu valgymas skatina senejima?
Sitos zinios man pades atsikratyti keleto kg ir nesenet per greit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 14, 09:37)

ar zinot, kad miltiniu patiekalu r saldumynu valgymas skatina senejima?
Sitos zinios man pades atsikratyti keleto kg ir nesenet per greit  blush2.gif

Miltiniai patiekalai užkemša žarnyną, be to, mūsų miltiniuose gaminiuose pilna brudo visokio ax.gif
Kai paskaičiau to vyruko rekomendacijas, pamačiau, kad nėra kas valgyti, nes to, ką jis siūlo valgyti, LT paprasčiausiai nėra. Net tikrų ryžių. Pasirodo, tie ryžiai, kuriuos mes valgom, yra negyvas maistas ir juos valgyti nėra prasmės.

Tu iki šiol nežinojai, kad normalu, kai negrams gimsta baltas vaikas? blink.gif Paprasčiausia telegonija...
Atsakyti
kas ta telegonija? Cia pagal genetikos desnius taip yra. Jeigu tevai homozigotiniai abu su recesyviniu baltos odos aleliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 14, 10:02)
kas ta telegonija? Cia pagal genetikos desnius taip yra. Jeigu tevai homozigotiniai abu su recesyviniu baltos odos aleliu wink.gif

Nežinai, kas yra telegonija? Yra toks posakis: kai sako, jog vaikas nepanašus nei į tėtį, nei į mamą, žvilgtelk į kaimyną. Tiesa yra tokia, kad mūsų vaikai perima ne tik tėčio ir mamos genetinę informaciją, bet ir visų jų buvusių lytinių partnerių informaciją, nes mylintis biolaukai susilieja ir ta info lieka visam laikui. Yra toks grynai baltiškas pasakymas, kad vyras, padaręs merginą moterim, tampa visų jos kitų vaikų tėvu. Todėl nuo seno merginos ir skatinamos saugoti rūteles, kad turėtų savo vaikus, o ne svetimų genų mišinį.
Ši teorija visokiais būdais yra paneiginėjama, nes tai labai nepatogu verslininkams, gaminantiems kontracepciją. Tik va veislinių šunų šeimininkai kažkodėl labai saugoja savo grynaveislius nuo susitikimo su negrynaveisliais, nes visam laikui pagadinama gryna veislė...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 14, 09:14)
Mane domina ne masažai ir ne kosmetologija, nes su draugais planuojam visai kitokio pobūdžio verslu užsiimti  ax.gif

Neskaitykit jūs tos temos apie taures ir bus ramu. Durnių niekada netrūko ir netrūks  ax.gif

user posted image

Labai rekomenduoju. Parašyta gydytojo gastroenerologo, lengva skaityti. Davė man impulsą liautis būti tokiai pasileidusiai (paskutiniu metu valgiau viską iš eilės, galybę saldumynų). Va ir dabar rašydama kramtau daigintus grūdus  ax.gif

Vaižgante, raminkis, man saldumynai šventas dalykas. Dabar gavau knyga "valgau ir liekneju" bet kazkaip tik 3 puslapius pajegiu iveikti biggrin.gif Nors jei rimtai, as siandien irgi ant pasuku ir obuoliuku sedziu.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 14, 11:08)
Nežinai, kas yra telegonija? Yra toks posakis: kai sako, jog vaikas nepanašus nei į tėtį, nei į mamą, žvilgtelk į kaimyną. Tiesa yra tokia, kad mūsų vaikai perima ne tik tėčio ir mamos genetinę informaciją, bet ir visų jų buvusių lytinių partnerių informaciją, nes mylintis biolaukai susilieja ir ta info lieka visam laikui. Yra toks grynai baltiškas pasakymas, kad vyras, padaręs merginą moterim, tampa visų jos kitų vaikų tėvu. Todėl nuo seno merginos ir skatinamos saugoti rūteles, kad turėtų savo vaikus, o ne svetimų genų mišinį.
Ši teorija visokiais būdais yra paneiginėjama, nes tai labai nepatogu verslininkams, gaminantiems kontracepciją. Tik va veislinių šunų šeimininkai kažkodėl labai saugoja savo grynaveislius nuo susitikimo su negrynaveisliais, nes visam laikui pagadinama gryna veislė...

Skėlei kaip sakant iš peties biggrin.gif Tai ka kalbėti prostitutėms, kurios po 10 metų intensyvaus darbo sumasto pasigimdyti vaikus? Nors logiškai pamasčius taip ir yra.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 14, 11:02)

Genijus thumbup.gif
Atsakyti