Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 6

QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 14, 09:14)
Mane domina ne masažai ir ne kosmetologija, nes su draugais planuojam visai kitokio pobūdžio verslu Per porą dienų perskaičiau knygą "Fermentų faktorius"

user posted image

Labai rekomenduoju. Parašyta gydytojo gastroenerologo, lengva skaityti. Davė man impulsą liautis būti tokiai pasileidusiai (paskutiniu metu valgiau viską iš eilės, galybę saldumynų). Va ir dabar rašydama kramtau daigintus grūdus  ax.gif

Labai gera knyga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigreirko1974: 14 balandžio 2010 - 10:28
QUOTE(naura14 @ 2010 04 14, 10:23)
Skėlei kaip sakant iš peties biggrin.gif  Tai ka kalbėti prostitutėms, kurios po 10 metų intensyvaus darbo sumasto pasigimdyti vaikus? Nors logiškai pamasčius taip ir yra..  g.gif

Geriau pamąstyk, kokius rinkinius žmonoms parneša vyrai, kurie lankosi pas prostitutes... O paskui visi stebisi: oho, šitokioje puikioje šeimoje gimė toooks baisus vaikas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 14, 11:32)
Geriau pamąstyk, kokius rinkinius žmonoms parneša vyrai, kurie lankosi pas prostitutes... O paskui visi stebisi: oho, šitokioje puikioje šeimoje gimė toooks baisus vaikas  blink.gif

Ir taip negerai, ir taip negerai.. Tai vyrui geriau viena meilužė, kuri tik su juo , o ne prostitutė g.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 04 14, 11:00)
Ir taip negerai, ir taip negerai.. Tai vyrui geriau viena meilužė, kuri tik su juo , o ne prostitutė  g.gif

Ir dar su geru genų rinkiniu biggrin.gif
Atsakyti
na tai beveik pas visus tie genai misrus ir sugadinti, gal tik pas vienuoles ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 14, 14:20)
na tai beveik pas visus tie genai misrus ir sugadinti, gal tik pas vienuoles ne wink.gif

Nes tokia dabar žmonių moralė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 14, 15:28)
Nes tokia dabar žmonių moralė  ax.gif

Na, ne visu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
laikas keltis biggrin.gif
Atsakyti
Atsikeliau, atlikau grozio proceduras, pasibaisejau eilini karta savo lasiakais, varau dirbt wink.gif O kas pas jus?
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2010 04 17, 11:16)
Geras  thumbup.gif  O man kartais taip energijos truksta, net pagalvoju, kad taip butu galima jos kazkur gauti..  doh.gif Kaip tau su masazais? Daug turi? As galvoju, gal kai Kaune busiu, uzsukciau pas tave, pasimasazintum  biggrin.gif Tik tiek, kad vis to laiko truksta. Gal kazka girdejei apie ta fitness masaza, kur Kaune vyks? Gal susigundytum ir tu?

Energijos kad netruktu, pagal biologija reik daugiau but lauke, gaut deguonies lotuliukas.gif Dabar laisvu laiku bandau genetika suprast, sunku kolkas. Kursu kolkas daugiau nelankysiu iki ziemos. Eisi i kursus?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 17, 11:06)
Atsikeliau, atlikau grozio proceduras, pasibaisejau eilini karta savo lasiakais, varau dirbt wink.gif O kas pas jus?

Atsikeliau, su žavesiu pažiūrėjau į savo lašekus ir atvariau dirbt biggrin.gif Pirmadienį kolis iš kineziologijos, eisiu mokytis, nors iš pradžių planuoju paskaityt knygą, apie Montignako dietą biggrin.gif
Atsakyti
Jackau, mano visos knygos jau seniai apie biologija
Atsakyti
O kur mano lašiakai? g.gif
Atsakyti