Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

Mes migdytis einam ~22 val. Kartais greičiau pavyksta "nulaužti", bet būna kad ir ilgokai prie lovos pasėdėt reikia smile.gif O rytais keliasi įvairiai: ~7:00-8:30 val. Pietų miega irgi nevienodai - vieną dieną kartą, kitą dieną porą kartelių nusnūsta.
Atsakyti
Mes luztam tarpe tarp 22-23 val, o rytais nezinau kiek pamiega, nes iseinu i darba, buna su aukle, bet savaitgaliais tai iki 9.30 +-
Atsakyti
O mes tokio amžiaus eidavome visuomet 21val. miegelio,jau dabar kai greit bus 3m. tai visad stengiamės 22val. būti lovelėje,na kartais guli,šneka ir iki 23val. kol užmiega 4u.gif
Atsakyti
Mažasis eina gulti apie 21h,mums taip geriausia,na dar kol užmiega,tai laiko praeina unsure.gif Bandžiau guldyti vėliau,bet po to visą naktį tik vartaliojosi,tubūt pervargo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 11 kovo 2006 - 11:53
Mes visi einam miegot 21.30-22val,visa seima
Atsakyti
maniskis irgi 21 val. jau pataluose...
Atsakyti
musu ejimo i lovyte laikas priklauso nuo to kaip ilgai miega diena,jei miega iki 16-17 tai anksicau negu 22 neuzmiega,o jei diena miega iki 15-15.30 tai apie 21-21.30 jau mieguciu eina.
Atsakyti
aš savo mažylį vedu 22 val miegoti, smile.gif
Atsakyti
Mano mazylis eina miegoti 20 val. o essen.gif apie pusvalandi pries miega.
Atsakyti
Keliasi ryte apie 7 val. O nakti nebevalgo nuo 6 men. biggrin.gif

O pietu miega nuo 12 iki 14 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amril: 18 kovo 2006 - 17:45
Mano Maziukas niekada nebuvo geras miegotojas,taciau ka jau dabar su juo padarysi. Yra kaip yra. Taciau dabar eina gulti 8:00 ir keliasi 7:30, labai patogu, net zadintuvo nereikia smile.gif Aisku, kaip ir sakiau nelabai gerai miega nakti, vis atsikelia, tai jam atsigerti reikia, tai ka nors susapnavo, taciau tai tik buna apie 5:00 ryto, o veliau ir vel meiga.
Reikes pradeti pratinti miegoti atskirame kambaryje ant normalios lovos. Taigi palinkekit sekmes smile.gif Iskarto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamushiukas @ 2006 03 19, 05:15)
.... Taigi palinkekit sekmes smile.gif Iskarto dekoju smile.gif

Taigi linkim sekmes!!!!! 4u.gif
Atsakyti