Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

QUOTE(amril @ 2006 03 19, 10:46)
Taigi linkim sekmes!!!!! 4u.gif

Aciu ua palinkejimus! Taigi jau 3 dienos kaip miega savo lovoje ir savo kambaryje biggrin.gif Gulasi 8 ir nakti ateina pas mus apie 5. Tikiuos greitai ismiegos iki ryto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2006 01 06, 01:04)
Na va mūsų dukriukas irgi dar nemiega nors dažniausiai užmiega iki 1h g.gif tai va o ryte keliamės apie 11-12h diena nusnaudžia valandyte apie 15-16h  mirksiukas.gif

Paskaičiau ir pagalvojau kaip viskas keičias g.gif dabar užmiega apie 22h keliasi 9h o pietų apie 13h eina gulti ir pasnaudžia pusantros valandos mirksiukas.gif
Atsakyti
maniškiui laikas nenustatytas kada eiti miegoti, jis pats sau šeimininkas - maždaug iki 22 valandos pasako, kad nori aaaaa... thumbup.gif keliasi su saule - žiemą buvo gerai, dabar tragedija... doh.gif
naktim šiaip nesikelia, tik kartais pazyzia kad arbatos nori ir vsio...
deja miega tik su manim lovoj naktį, dienom gali ir lovytėj ax.gif

dieną miegam maždaug per pietus 2 val ir apie 16-17 val kokią valandėlę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamiČiukas: 25 kovo 2006 - 15:47
Mūsiškis iki šiol be problemų vakare iki 22 val. visada užmigdavo (sako, kad miegas iki 24 val. žymiai vertingesnis nei po 24 val.), tai stengiuosi anksčiau paguldyti. O dieną miegodavo nuo kokios 14 iki 17 val. Kartais trumpiau. Bet paskutiniu metu taip sunkiai užmiega, kad kariaujam po valandą ar pusantros prieš miegą ir vakare, ir dieną, nes be pietų miegelio labai piktas būna. Niekaip neberandu būdų kaip be ašarų užmigdyti g.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytė gulasi apie 23-24val doh.gif bet keliasi apie 10valandą thumbup.gif Pietų pamiega apie 14-15val porą valandikių ax.gif Aišku nėra taip viskas valandos tikslumu,bet panašiai pusvalandis šen ar ten tongue.gif
Atsakyti
Mano merginutė keliasi apie 7- 7,30 val., vakare gulasi 20,30 - 21 val. Pietų miegelio gulasi 13 - 13.30 val.
Atsakyti
mano mazius vakare uzmiega 21 kelesi 8 ,po pusriciu ir pazaidimo 10 einame i lauka miegoti atsibunda 12.30 tada einam valgyti pietu pazaidziam ir 15 valanda jei ne lauke tai namie einam miegoti pabunda 17 valanda thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai nežiūriu, kada vaikai užsinori miego, abu guldau 21-21.30 ir viskas mirksiukas.gif nes manau, kad ir mokyklinukė turi pakankamai valandų išmiegoti, ir mažąjam nėra reikalo ilgai vakaroti rolleyes.gif Tik savaitgaliais ilgiau pavakaroja abu.
Atsakyti
QUOTE(Dusia @ 2006 04 06, 20:43)
Aš tai nežiūriu, kada vaikai užsinori miego, abu guldau 21-21.30 ir viskas  mirksiukas.gif  nes manau, kad ir mokyklinukė turi pakankamai valandų išmiegoti, ir mažąjam nėra reikalo ilgai vakaroti  rolleyes.gif  Tik savaitgaliais ilgiau pavakaroja abu.

Ir mes panašiai
Atsakyti
guldau pries 21h, bet uzmiega tik po 21h
Atsakyti
ji pas mus-vyturiukas tongue.gif . gulasi apie 21val, bet grieztai neguldom,dazniausiai pati susiruosia tongue.gif , o keliasi-musu vargui doh.gif ) apie 7val.
Atsakyti
Mano mazylis eina miegoti 21val o keliasi visalaik skirtingai 6.30-8.30 net nezinau nuo ko tai priklauso
Atsakyti