Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas ir Kambodža

Na kagi pagaliau nusileidžiam, oruoste pildom popierius (vizas buvome pasidare LT), užpildom, prieinam prie pasų poskyrio, nufotografuoja ir tolyn. Tezturo atstovai pasitinka gerai, ju ten daug, gal kokie 6-7 žmogai ax.gif dar kelios minutes ir mes jau autobuse biggrin.gif
Autobusas pajuda ir mes jau judam link viešbučio.

Bankokas
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

20 minučių ir mes jau viešbutyje. Galiu pasakyti viešbutis tikrai geras, juo likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 17 kovo 2010 - 21:32
koks viesbutis buvo? ar toli nuo Karaliaus rumu?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 17, 22:06)
koks viesbutis buvo? ar toli nuo Karaliaus rumu?

Adriatic Palace mirksiukas.gif , nu kiek tas tolokai g.gif autobusu važiavom 20-30 min ax.gif bet ten kamščiai tiek dieną tiek naktį, tai ir tas važiavimas toks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 03 18, 11:50)
Adriatic Palace mirksiukas.gif , nu kiek tas tolokai  g.gif autobusu važiavom 20-30 min ax.gif bet ten kamščiai tiek dieną tiek naktį, tai ir tas važiavimas toks  biggrin.gif

lauksim pratesimo 4u.gif
Atsakyti
Ka galiu pasakyti apie patį teztura ax.gif
Pirma karta keliavom tezu, tai galiu pasakyti tai yra tas pats kas keliauti patiems. Viskas taip neorganizuotai doh.gif gidai keli ir tie patys doh.gif taip kad i tailanda drasiai galima vykti ir savarankiskai 4u.gif

keletas vaizdu
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 19 kovo 2010 - 22:21
Lotute as jau pasiruosiau perziurai,o cia vel tik pora foto biggrin.gif
kas cia per kriokliukai?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 20, 07:17)
Lotute as jau pasiruosiau perziurai,o cia vel tik pora foto biggrin.gif
kas cia per kriokliukai?

aš suprantu kad tamsta apsiruošusi viskam, ale nėr noro kažką rašyti ir kelti blush2.gif tinginys aplankė mani blush2.gif

o Kriokliai buvo plaukiant upe Kwai 4u.gif Tiesą pasakius ši kelionė man labiausiai patiko, daug pamatėm daug sužinojom ir smagu buvo. Toks aktyvus poilsis buvo, o mums toks tinka thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 03 20, 07:11)
aš suprantu kad tamsta apsiruošusi viskam, ale nėr noro kažką rašyti ir kelti  blush2.gif  tinginys aplankė mani blush2.gif

o Kriokliai buvo plaukiant upe Kwai 4u.gif Tiesą pasakius ši kelionė man labiausiai patiko, daug pamatėm daug sužinojom ir smagu buvo. Toks aktyvus poilsis buvo, o mums toks tinka thumbup.gif  biggrin.gif

prasom tinginiukus varyti salin ir deti fotoreportaza..liaudis reikalauja tongue.gif
papasakok,kur isvis Tailande buvote,kokiose vietose mirksiukas.gif
Nes tarkim apie Kwai upe esu is issakytu nuomoniu susidariusi,kad tai labiau poilsine tokia ekskursija ax.gif palyginus su kitomis g.gif
Ar buvote Tailando siaureje,auksiniame trikampyje ar keliavote po salas Phi,phi ir visas likusias,ar buvote Kambodzoje.Ruosetes i Vietnama ar nuvykote?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 20, 08:58)
prasom tinginiukus varyti salin ir deti fotoreportaza..liaudis reikalauja tongue.gif

papasakok,kur isvis Tailande buvote,kokiose vietose mirksiukas.gif

Nes tarkim apie Kwai upe esu is issakytu nuomoniu susidariusi,kad tai labiau poilsine tokia ekskursija ax.gif palyginus su kitomis g.gif

Ar buvote Tailando siaureje,auksiniame trikampyje ar keliavote po salas Phi,phi ir visas likusias,ar buvote Kambodzoje.Ruosetes i Vietnama ar nuvykote?

biggrin.gif
Tai kur buvom g.gif biggrin.gif
buvom karalių rūmuose, buvom krokodilų fermoje, buvom tukstanciu metu akmenu sode(tikslaus ju pavadinimo nezinau), vaziavome savarankiskai i dvi salas( reik pasiziureti kaip anos vadinasi blush2.gif )plaukem upe kvai, pamatem transvestitu sou, buvom dvejuose x-shou, vyrai žvejojo, mes deginomes biggrin.gif kazka dar praleidau g.gif biggrin.gif

Man patiko galiu ir smulkiai aprasyti kur vaziavom ka pamatem bigsmile.gif Tiesa, dar labai daug priklauso ir nuo gido, mums pasiseke mes gavom superini, tai buvo geriausias gidas per visa musu keliavimo laikotarpi ax.gif

Nebuvome, nes mes gi ne menesiui vaziavome mirksiukas.gif o visgi ir pailseti norejosi biggrin.gif

Labiausiai gaila buvo kad nepabuvojome nei Vietname nei Kambodzoje, Tiesa i kambodza kainuoja 900 lt zmogui , o i vietnama nesiule nei viena( kiek ziurejome) agentura schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 03 20, 14:37)
biggrin.gif
Tai kur buvom g.gif  biggrin.gif
buvom karalių rūmuose, buvom krokodilų fermoje, buvom tukstanciu metu akmenu sode(tikslaus ju pavadinimo nezinau), vaziavome savarankiskai i dvi salas( reik pasiziureti kaip anos vadinasi blush2.gif )plaukem upe kvai, pamatem transvestitu sou, buvom dvejuose x-shou, vyrai žvejojo, mes deginomes biggrin.gif kazka dar praleidau  g.gif  biggrin.gif

Man patiko galiu ir smulkiai aprasyti kur vaziavom ka pamatem bigsmile.gif  Tiesa, dar labai daug priklauso ir nuo gido, mums pasiseke mes gavom superini, tai buvo geriausias gidas per visa musu keliavimo laikotarpi ax.gif
Nebuvome, nes mes gi ne menesiui vaziavome mirksiukas.gif  o visgi ir pailseti norejosi biggrin.gif

Labiausiai gaila buvo kad nepabuvojome nei Vietname nei Kambodzoje, Tiesa i kambodza kainuoja 900 lt zmogui , o i vietnama nesiule nei viena( kiek ziurejome) agentura schmoll.gif  g.gif

tai kaip suprantu pagrinde buvote Bankoke ir Patajoje?nes viskas kas isvardinta sukasi apie situos 2 miestus ax.gif
O i Kambodza kelioms dienoms uz 900lt zmogui?
As del Vietnamo jau apsisprendziau-net neieskosiu galimybes is Tailando,nes Vietnamui noresiu ateityje skirti visa atskira pazintine kelione...suzavejo jis mane ax.gif
Jei gali papasakok viska smulkiai nes isties idomu ir aisku butu puiku,jei iliustruotumei nuotraukomis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 20 kovo 2010 - 15:44
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 20, 16:44)
Jei gali papasakok viska smulkiai nes isties idomu ir aisku butu puiku,jei iliustruotumei nuotraukomis thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Lotute, aš irgi labai lauksiu nuotraukyčių. Ir gerai, kad labai daug nevažinėjot, bent pailsėjot. drinks_cheers.gif Aš grįžau pavargus. rolleyes.gif doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 03 20, 14:50)
  Aš grįžau pavargus.  rolleyes.gif  doh.gif  cool.gif

as po pazintiniu keloniu nepavargstu,as vietoje nenustygstu blush2.gif o vat jei jau keliaujam su vaikais i grynai poilsines tai tada bamba isvertusi tingyniauju ir rodos kitaip ir nebepatiktu ilsetis,bet vel isvyktu i pazintine ir vel spirgu blush2.gif lotuliukas.gif
Siandien "zmonese" skaiciau,kad Nomeda Marcenaite irgi atostogavo Tailande ir narde ir kulinarijos mokesi,siaureje buvo,salose,grazios foto labai wub.gif gaila,kad tik mazai aprasyta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 20 kovo 2010 - 15:57